Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: در صورت عدم توقف فرسایش خاک در استان طوفان های گرد و غبار افزایش می یابد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید پورمردان به بهانه روز جهانی خاک که مصادف با پنجم دسامبر برابر با چهاردهم آذر است در گفت وگو با عصرهامون گفت: استان سیستان و بلوچستان دارای اقلیم گرم و خشک است که میزان نزولات جوی در آن کم بوده و در طی چندین سال گذشته بیشتر مناطق استان با خشکسالی درگیر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: عدم بارندگی لازم، تخریب پوشش گیاهی و برداشت غیرمجاز شن و ماسه و خاک از مناطق استان سبب افزایش میزان گرد و غبار در منطقه شده است. همچنین برداشت های غیراصولی و غیرمجاز شن و ماسه از حاشیه شهر و بستر رودخانه ها توسط پیمانکاران بخش های دولتی و فروشندگان مصالح در سطح شهرها منجر به تخریب محیط زیست و افزایش آلودگی هوای شهرها شده و گرد و غبار را مهمان ریه های هم استانی ها و هم شهری های مان می کند.
 
وی تاکید کرد: درصورت عدم توقف فرسایش خاک شاهد مشکلات و معضلات بسیاری در حوزه محیط زیست و سلامت مردم استان خواهیم بود و از این رو گشت های شبانه روزی یگان حفاظت محیط زیست استان به منظور برخورد قانونی با متخلفین با شدت بیشتری انجام می شود.
 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ادامه داد: به  منظور افزایش آگاهی شهروندان در مورد اثرات سوء ناشی از فرسایش خاک، اداره کل حفاظت محیط زیست اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی متنوعی در خصوص اهمیت و جایگاه محیط زیست در زندگی، لزوم جلوگیری از فرسایش خاک و آلودگی آن و خطرهای زیست محیطی فرسایش خاک در استان برای دانش آموزان کرده است. 
 
وی ادامه داد: همچنین با پایش و نظارت بر فعالیت های مرتبط با فرسایش خاک در اطراف شهرها نیز یگان حفاظت این اداره کل به صورت مداوم نظارت دارد به همین منظور پرونده های متعدد قضایی نیز تشکیل و از طریق مراجع قضایی به نتایجی همچون رفع تصرف، توقیف خودروها، تعطیلی برخی فعالیت های مخرب و بدون مجوز و... رسیده است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی

 رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تبریز گفت: طرح پاکسازی گسترده و خودجوش  اتوبان شهید کسایی تبریز به مناسبت هفته سلامت و زمین پاک با هدف حمایت از پویش امروز من بدون کیسه پلاستیکی اجرا شد.

 کریم زاده اظهار کرد: پاکسازی اتوبان شهید کسایی اقدام مشترک بین مرکز بهداشت استان آذربایجان شرقی، حفاظت محیط زیست، شهرداری، هیات‌های ورزش همگانی و گروه‌های دوستدار محیط زیست بود.

وی هدف از این حرکت مشترک را تاکید بر لزوم توجه به زمین و آلودگی‌های ناشی از رهاسازی پسماند و زباله‌های پلاستیکی در محیط و فضا‌های عمومی عنوان کرد که می‌تواند باعث به خطر انداختن سلامت جامعه و صدمات جبران ناپذیر به محیط زیست شود.

کریم زاده افزود: برگزاری این برنامه گسترده پاکسازی در حاشیه اتوبان شهید کسایی و محور اصلی مواصلاتی کلانشهر تبریز تنها به منظور جمع آوری زباله نیست بلکه حساس سازی و آموزش چهره به چهره با اولویت فرهنگ سازی برای جلوگیری از تولید زباله و پخش آن در طبیعت، رودخانه‌ها و محیط‌های شهری است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است