Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیروس محمدزاده، روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به تاکید دولت برای اجرای طرح اقدام ملی تامین مسکن افزود: اتحادیه ها و تعاونی ها توان بالایی دارند و می توانند در اجرای این طرح کمک حال دولت باشند.

وی اظهار داشت: دولت بجای اینکه به دنبال پیمانکار باشد و مشارکت آنان را جلب و صلاحیت شان را بررسی و تائید کند می تواند از ظرفیت اتحادیه ها و تعاونی های مسکن در تحقق اهداف این طرح استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسکن کارکنان دولت آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه براساس آمار کارشناسان نیاز سالانه کشور به تولید مسکن بین یک تا ۱.۵ میلیون واحد مسکونی است، گفت: طبق آمار موجود هم اکنون سالانه نزدیک به ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور ساخته می شود که در این زمینه دچار عقب افتادگی هستیم.

محمدزاده، ادامه داد: در طول ۴۰ سال عمر نظام مقدس اسلامی دولت های مختلفی برای ساماندهی مسکن و حمایت از اقشار کم درآمد طرح های ویژه ای مانند مسکن اجاره ای، مهر، اجتماعی، حمایتی و ملی ارایه کرده اند که اجرای آن ها در ادامه با مشکلاتی مواجه شده است.  

وی یادآوری کرد: در این طرح ها تعهدهای دولت به علت عدم واگذاری زمین در حد رایگان به سازندگان عملی نشده است چراکه اکنون در کلانشهرها و شهرهای بزرگ زمین ارزان قیمت وجود ندارد در حالیکه اتحادیه ها و تعاونی های مسکن می توانند در این زمینه به دولت ها کمک کنند.

میرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسکن کارکنان دولت آذربایجان‌شرقی با اشاره به ظرفیت و توان این اتحادیه در ساخت مسکن ارزان قیمت برای کارکنان دولت و اقشار کم درآمد در سطح استان گفت: این اتحادیه در راستای سیاست های کلان نظام مقدس اسلامی در سال ۵۹ برای تامین مسکن کارکنان دولت،  ساماندهی مدیریت تعاونی های مسکن و همسوسازی تعاونی ها برای ساخت مسکن ارزان قیمت در استان تاسیس شده است.

محمدزاده، با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۸۵ تعاونی مسکن زیرپوشش این اتحادیه است، افزود: از ابتدای تاسیس این اتحادیه تاکنون فعالیت های عمرانی زیادی در نقاط مختلف تبریز و سایر شهرهای همجوار انجام داده و پس از احداث واحدهای مسکونی آن ها را در اختیار کارکنان دولت قرار داده است.

وی اظهار داشت: در زمان کنونی این اتحادیه ۲ شهرک مسکونی مدرن و فوق مدرن را در دست اجرا دارد که شامل شهرک های «آذران» و «سبلان» است که به صورت قطعات آماده و مجتمع آپارتمانی طراحی شده اند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسکن کارکنان دولت آذربایجان‌شرقی گفت: شهرک آذران در جوار شهرک خاوران طراحی،  آماده سازی و قطعه بندی شده و تاکنون ۸۵ درصد از قطعات آن به اعضا واگذار شده است.

محمدزاده، افزود: این شهرک دارای ۱۲۰ هکتار بوده که ۸۵ درصد آماده سازی، خیابان کشی و جدول گذاری آن اجرا شده و به زودی بقیه آماده سازی نیز اجرا می شود و تا شهریور ۹۹ این عملیات به اتمام می رسد.

وی با اشاره به اینکه قطعات این شهرک ویلایی، آپارتمانی، مسکونی و تجاری است، اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد قطعات این شهرک ویلایی است که به اعضا واگذار شده است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز مسکن تعاونی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز مسکن تعاونی آذربایجان شرقی تبریز مسکن تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، علیرضامهاجر امروز دربازدید از موسسات تحقیقات گاودشت بابل گفت. بر اساس کاری که محققان کشورمثل دکتر فضایلی وهمکاران درموسسه چغندرقند و نیز موسسه اصلاح بذرونهال ومجموعه کارشناسان دامپروری در وزارت جهادکشاورزی انجام دادند باید نوید دادکه بدون اینکه حتی یک متر غیر از اب باران استفاده شود دراستان‌های گیلان مازندران وگلستان می‌توان صد‌ها هزارتن نیازکشور درباره علوفه را درداخل تولید وتامین کرد.

وی تصریح کرد: چغندر علوفه‌ای بدون نیازبه هیچگونه آبیاری قابل تولید است و بعد از برداشت برنج از زمین‌های کشاورزی می‌توان چغندر غلوفه‌ای کشت کرد

مهاجر تاکید کرد:با کشت این محصول بیشتر از ۱۰۰ تن درهکتار محصول تولید می‌شود وبرای خوراک دام‌ها قابل استفاده است واین نوع چغندر  بیشتر از ۸ درصد قند داردومی تواند جایگزین جو زرت. یونجه وکنجاله سویا وخیلی از محصولاتی که مجبور به واردات آن از خارج هستیم جایگزین بشود ومی تواند بهتر از خوراک های دیگر، تغذیه دام سنگین وسبک راتامین کرد.

دیگر خبرها

  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • تعاونی های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می سازند
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • آرزوی سه ساله تامین زمین در طرح نهضت ملی مسکن شیراز