Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، فارن پالیسی نوشت محدود کردن دسترسی افراد به گفت‌وگو‌های تلفنی مقامات وزارت امور خارجه آمریکا، با انتقاداتی مواجه شده است.

این نشریه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود افزود: تعدادی از مقامات وزارت امور خارجه آمریکا اذعان داشتند که این وزارت خانه فرمانی صادر کرده است که بر اساس آن تعداد مقاماتی که می‌توانند به گفت‌وگو‌های بین مقامات ارشد این وزارت خانه و همتایان خارجی شان دسترسی داشته باشند، محدود می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام که مغایر با یک روال قدیمی در وزارت امور خارجه آمریکاست، زنگ خطر‌هایی را در داخل این کشور درباره لزوم شفاف سازی و میزان اطمینان مایک پمپئو، وزیر امور خارجه، به کارکنان عادی خود به صدا درآورده است.

زمانی که وزیر امور خارجه آمریکا با مقامات یک کشور خارجی تماس می‌گیرد، این تماس تلفنی از طریق مرکز مخابرات که مرکز فرماندهی وزارت خانه محسوب می‌شود، برقرار می‌شود. این مرکز مخابرات همانند یک اتاق وضعیت ۲۴ ساعته برای نظارت بر تماس‌های وزیر و تماس‌های اضطراری با سراسر جهان عمل می‌کند. کارکنان این مرکز به مکالمات وزیر یا دیگر مقامات وزارت امور خارجه گوش می‌کنند تا از آن‌ها یادداشت برداری کنند. این کار مطابق با قوانین فدرال در زمینه ثبت سوابق انجام می‌شود. متن این مکالمات برای دیگر مقامات وزارت خانه ارسال می‌شود.

مقامات مطلع در گفت‌وگو با فارن پالیسی گفتند این اقدام که از گذشته‌های دور انجام می‌شد، اکنون متوقف شده است؛ آنهم همزمان با تحقیقات استیضاح که نمایندگان دموکرات کنگره پس از مکالمه جنجالی ۲۵ ژوئیه دونالد ترامپ با ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی‌اش، به راه انداخته‌اند.

این تصمیم هفته گذشته طی فرمانی به مقامات وزارت امور خارجه ابلاغ شد.

به گفته مقامات، به برخی اداره‌های وزارت امور خارجه گفته شده است که دیگر منتظر متن مکالمات تلفنی وزیر نباشند. به گفته آن‌ها متن مکالمات تلفنی که مرکز مخابرات تهیه می‌کند، عامل مهمی برای کمک به تصمیم گیرندگان است تا بتوانند به بررسی آنکه وزیر با کدام مقامات خارجی گفت‌وگو می‌کند و چه پیام‌هایی را به آن‌ها ابلاغ می‌کند، بپردازند.

یک مقام وزارت امور خارجه گفت این تصمیم به نبود اعتماد و اطمینان در بخش خدمات خارجی منجر می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ اوکراین گیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی عامل ریشه ای وخامت اوضاع در منطقه است

به گزارش خبرگزاری مهر، «پائولو رانگل» وزیر امور خارجه جدید پرتغال در گفت‌وگوی تلفنی با امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص مناسبات دو جانبه و اوضاع منطقه به خصوص تحولات فلسطین به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان در ابتدای این گفت‌وگوی تلفنی، تشکیل دولت جدید پرتغال و انتصاب آقای پائلو رانگل به عنوان وزیر امور خارجه جدید این کشور را تبریک گفت و به سابقه روابط خوب و دیرینه فی‌مابین دو کشور اشاره کرد.

امیرعبداللهیان بار دیگر بر ضرورت پایان جنگ و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه و احترام به حقوق مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد و رژیم صهیونیستی را به عنوان عامل ریشه‌ای تمامی این تنش‌ها و وخامت اوضاع در منطقه دانست.

پائلو رانگل وزیر امور خارجه پرتغال نیز در این گفت‌وگوی تلفنی بر ضرورت برقراری آتش بس فوری در غزه تاکید کرد و افزود: دولت پرتغال از تشکیل دولت مستقل فلسطینی حمایت می‌کند و خواستار تلاش تمامی کشورهای منطقه برای کاهش تنش‌ها در منطقه است.

طرفین آخرین دیدگاه‌های خود را در مورد کشتی توقیف شده اسرائیلی حامل پرچم پرتغال تبادل کردند.

امیرعبداللهیان در این ارتباط اظهار داشت: موضوع انسانی رهایی خدمه کشتی، مورد توجه جدی ماست و به سفرای‌شان در تهران دسترسی کنسولی، آزادی و تحویل‌شان را اعلام کرده‌ایم.

کد خبر 6089465 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • رژیم صهیونیستی عامل ریشه‌ای تمام تنش‌ها در منطقه است
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تنش‌ها در منطقه است
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل ریشه‌ای وخامت اوضاع در منطقه است
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل تمامی تنش‌ها در منطقه است
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه پرتغال با امیرعبداللهیان درباره کشتی اسرائیلی توقیف شده
  • توجه ایران به رهایی خدمه کشتی توقیف شده با پرچم پرتغال
  • رژیم صهیونیستی عامل ریشه ای وخامت اوضاع در منطقه است
  • گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پرتغال درباره کشتی توقیف‌شده اسراییلی