Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@02:51:46 GMT

احتمال بارداری بعد از قطع قرص ال دی چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۶۶۵۹

احتمال بارداری بعد از قطع قرص ال دی چقدر است؟

در بعضی موارد ممکن است بارداری بعد از قطع استفاده از روش‌های کنترل بارداری حاوی هورمون‌های استروژن یا پروژستین، حاملگی کمی طول بکشد. اما در طولانی مدت هیچ تاثیر منفی بر باروری شما ندارد.

چه زمانی باید مصرف قرص ال دی را کنار بگذارید؟
نباید دقیقا تا زمانی که آماده حاملگی هستید، از قرص ال دی یا سایر روش‌های پیشگیری استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بدن شما برای پاک کردن هورمون‌های کنترل باروری به زمان نیاز دارد.

در واقع ممکن است شما ظرف یک تا ۲ ماه بعد از قطع قرص ال دی یا سایر روش‌ها باردار شوید. اما اگر می‌خواهید بدن‌تان از هورمون‌های پیشگیری از بارداری پاک شود و هنوز آماده بارداری نیستید، از روش دیگری مثل کاندوم استفاده کنید تا آماده بارداری شوید.

بعد از قطع قرص ال دی، چقدر طول می‌کشد باردار شوم؟
بیشتر خانم‌ها ظرف چند ماه کوتاه بعد از توقف استفاده از روش‌های کنترل باروری هورمونی مثل قرص‌های ال دی، برچسب‌ها یا IUD می‌توانند باردار شوند. همچنین کسانی که از کاندوم یا دیافراگم استفاده می‌کنند، می‌توانند با نزدیکی بدون این لوازم باردار شوند.

اما سلامت بدن و همینطور عادات سبک زندگی و ژن‌های شما هم نقش مهمی در مدت زمان بارداری‌تان بازی می‌کنند. ضمن اینکه بعضی روش‌های پیشگیری از بارداری بیش از روش‌های دیگر بر قدرت باروری تاثیرگذارند.

قرص‌های ال دی: ممکن است ظرف یک تا ۳ ماه بعد از قطع قرص‌های ال دی (قرص‌های ترکیبی که حاوی استروژن و پروژستین هستند)، باردار شوید. اما بسیاری خانم‌ها ممکن است ظرف یکسال باردرا شوند.
حتی بر اساس یک مطالعه انجام شده مشخص شد خانم‌هایی که برای ۴-۵ سال از قرص ال دی استفاده کرده‌اند، قدرت باروری بیشتری نسبت به کسانی دارند که دو سال یا کمتر از این قرص‌ها مصرف کرده‌اند.

اگر شما از قرص‌های حاوی پروژستین که به مینی پیل یا قرص‌های شیردهی مشهورند، استفاده می‌کرده‌اید، احتمالا ظرف چند روز یا چند هفته بعد از قطع مصرف باردار خواهید شد. چراکه قرص‌های شیردهی برعکس قرص‌های حاوی استروژن، به طور مستمر باعث توقف تخمک گذاری نمی‌شوند. در عوض، این قرص‌ها دیواره رحم را نازک می‌کنند. دیواره رحم به محض قطع مصرف قرص‌های شیردهی دوباره شروع به ضخیم شدن خواهد کرد و شما امکان بارداری خواهید داشت.

آی یو دی (IUD): آی یو دی یا دستگاه داخلی رحمی هم بلافاصله بعد از خارج شدن از رحم توسط پزشک، امکان بارداری را برای شما فراهم می‌کند. معمولا تخمک گذاری خانم‌ها یک ماه بعد از برداشتن IUD شروع می‌شود. بیشتر افراد، ظرف ۶ ماه تا یکسال بعد از برداشتن IUD باردار می‌شوند.
ایمپلنت: مثل IUD، می‌تواند بعد از برداشته شدن توسط پزشک، امکان باروری را فراهم کند. بیشتر خانم‌ها طی یک ماه بعد از شروع تخمک گذاری‌شان باردار می‌شوند.
برچسب‌های کنترل باروری: تخمک گذاری شما باید یک تا ۳ ماه بعد از قطع مصرف برچسب‌های کنترل باروری شروع شود. با اینکه تضمینی نیست باردار شوید، اما در هر صورت سیکل تخمک گذاری باید آغاز شود تا بارداری اتفاق بیفتد.
حلقه واژینال: بیشتر خانم‌ها ظرف یک تا ۳ ماه بعد از برداشتن حلقه تخمک گذاری‌شان آغاز می‌شود.
آمپول ضدبارداری: بر خلاف سایر روش‌های هورمونی کنترل باروری، بعد از توقف تزریق این آمپول‌ها بارداری سخت‌تر خواهد بود. معمولا ۱۰ ماه یا بیشتر طول می‌کشد تا سیکل تخمک گذاری آغاز شود. برای بعضی خانم‌ها حتی بیش از ۱۸ ماه بعد از قطع تزریق آمپول‌های ضد بارداری باید بگذرد تا پریودشان آغاز شود. به همین خاطر است که متخصصان به خانم‌هایی که می‌خواهند بعد از یک سال استفاده از روش‌های کنترل باروری، بچه‌دار شوند، این روش را توصیه نمی‌کنند.

بارداری بلافاصله بعد از قطع قرص ال دی خطرناک است؟
خیر! محققان قبلا تصور می‌کردند زنانی که بلافاصله بعد از قطع مصرف قرص ال دی و سایر روش‌های پیشگیری باردار می‌شوند، با خطر بالاتری از سقط جنین روبرو هستند، اما مطالعات جدیدتر نشان داده‌اند که بلافاصله بعد از مصرف قرص یا روش‌های دیگر می‌توان بارداری را تجربه کرد.

برای اقدام به بارداری باید منتظر پریود باشم؟
لزوما نه! بعضی خانم‌ها تا چند ماه بعد از قطع مصرف قرص یا سایر روش‌های کنترل باروری پریود نمی‌شوند چراکه روش‌های هورمونی کنترل باروری باعث به هم خوردن تعادل هورمونی بدن می‌شوند و ممکن است کمی طول بکشد تا بدن به وضعیت قبل از مصرف قرص و ... برگردد.

اما ممکن است شما پیش از پریود شدن باردار شوید. در واقع اگر تخمک گذاری شما بلافاصله بعد از قطع مصرف قرص ال دی و ... شروع شود و رابطه جنسی محافظت نشده داشته باشید، ممکن است باردار شوید و به این ترتیب پریود هم نخواهید شد! اگر از زمان قطع مصرف قرص ال دی و سایر روش‌های هورمونی پیشگیری، پریود نشده‌اید و اخیرا رابطه محافظت نشده داشته‌اید، بد نیست یک آزمایش بارداری بدهید.

در واقع تخمک گذاری بسیار مهم‌تر از پریود شدن است؛ تا زمانی که یکی از تخمدان‌های شما تخمکی را رها نکند، شما باردار نخواهید شد.

چطور متوجه تخمک گذاری‌ام شوم؟
مطمئن‌ترین روش شناخته شده تشخیص تخمک گذاری، آزمایش تخمک گذاری است. در این آزمایش، میزان هورمون جسم زرد تخمدان (LH) در ادرار مشخص می‌شود که ظرف ۲۴ تا ۳۶ ساعت قبل از تخمگ گذاری افزایش می‌یابد.

بدن شما همچنین ممکن است علائمی از انجام تخمک گذاری یا نزدیک شدن زمان تخمک گذاری نشان دهد. مثلا دمای بدن حدود زمان تخمک گذاری کمی افزایش می‌یابد. یا مخاطی که از دهانه رحم خارج می‌شوند، چسبناک‌تر و بیشتر شبیه به سفیده تخم مرغ می‌شود.

اگر نتوانم باردار شوم ...
همیشه مشورت با پزشک، آن هم قبل از اقدام به بارداری، یک ایده خوب به حساب می‌آید. در حالیکه بیشتر خانم‌ها طی یک سال از اقدام، باردار می‌شوند، اما عوامل مختلفی- مثل سن، سابقه بیماری، وزن- می‌تواند بر قدرت باروری اثر بگذارد. اگر سن‌تان ۳۵ سال یا بیشتر است، باید بعد از ۶ ماه اقدام به بارداری، به پزشک متخصص بیماری‌های زنان و زایمان یا یک مامای باتجربه مراجعه کنید تا بتواند علت باردار نشدن‌تان را مشخص کرده و اقدام به درمانش کند.     منبع:نی نی سایت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری پیشگیری از بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد

کارشناسان اورژانس پیرانشهر موفق شدند با مدیریت مادر باردار فرآیند زایمان را تسهیل و نوزاد دختر را در داخل آمبولانس به‌دنیا بیاورند.

این مأموریت توسط مرکز پیام آذربایجان‌غربی به پایگاه اورژانس پیرانشهر گزارش شد و کارشناسان اورژانس بلافاصله به محل فوریت اعزام شدند.

کارشناسان مادر باردار را برای انتقال به بیمارستان به داخل آمبولانس انتقال داده و در مسیر انتقال با توجه به شروع فرآیند زایمان، نوزاد را به دنیا آوردند.

مادر و نوزاد هم اکنون با وضعیت بالینی پایدار در بیمارستان شهید سلیمانی پیرانشهر زیر نظر هستد.

این مأموریت در روستای گلات منگور از توابع شهرستان پیرانشهر اتفاق افتاد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • گروه جهادی شهدای صمصامی ناجی زن باردار کوهرنگی
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • نوزادِ عجول در آمبولانس اورژانس پیرانشهر متولد شد
  • نجات جان مادر باردار در نهبندان
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی