Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،هادی محمود نژاد معاون اجرایی آستان مقدس حضرت معصومه (س)از افزایش فضای مورد نیاز زائران در داخل حرم مطهر خبر داد و گفت: هم اکنون فضا‌های مورد نیاز زائران از قبیل شبستان‌ها و رواق‌ها ۱۴۰ هزار متر مربع است که تا دو سال آینده به ۱۶۰ هزار متر مربع خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودنژاد افزود: از جمله فضا‌های در حال ساخت شبستان حضرت امیرالمومنین در قسمت زیرین صحن اتابکی است.

مدیر عامل سازمان بهسازی نوسازی و زیبا سازی شهرداری قم با اشاره به سفر سالانه ۲۰ میلیون زائر به این شهر گفت: افزایش ماندگاری زائران در قم از ۶ ساعت به یک روز تمام، از جمله اهداف شهرداری است.

محمود نژاد با اشاره به تهیه طرح جامع حرم مطهر و اجرای همه پروژه‌ها بر اساس این طرح عنوان کرد: پیش بینی می‌شود با اجرای این طرح‌ها تا سال ۱۴۰۰ امکان پذیرایی از ۵ میلیون زائر در حرم فراهم شود.

خاکی اجرای طرح محور فرهنگی تاریخی حرم تا چهل اختران را در این راستا ارزیابی کرد و افزود: این محور چهار کیلومتر طول دارد و شامل بخش‌های مختلفی است تا به زائران کمک کند به جز زیارت حرم مطهر از دیگر ظرفیت‌ها و جاذبه‌های قم بازدید کنند.

او برخی از ظرفیت‌های موجود در این محور را مورد توجه قرار داد و گفت: بیت النور محل عبادت حضرت معصومه، بیوت تاریخی برخی مراجع، برخی امامزاده‌ها مانند شاه حمزه از جمله این آثار است.

خاکی بدون اشاره به جزئیات طرح‌های دیگر بافت تاریخی از تهیه هشت طرح دیگر در بافت فرهنگی تاریخی اطراف حرم خبر داد.

انتهای پیام/ح

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ائمه اطهار مناسبت های مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور

 حمزه زاده در نشست شورای راهبردی روستای تاریخی کندوان روستای مدفون در دل کوه حیله ور را یکی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی شهرستان اسکو و آذربایجان شرقی عنوان کرد و گفت: تاکنون ۶۰ واحد کران در داخل این غار زیرزمینی کشف و از زیر گل و لای بیرون آمده و پیش بینی می‌شود با اجرای طرح‌های مطالعاتی و کاوش‌های باستان شناسی افزون بر ۲۰۰ واحد کران دیگر نیز شناسایی شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با شناسایی کران‌های مدفون روستای حیله ور و جذب سرمایه گذاران و بهره برداری از مجموعه تاریخی این محوطه خواهیم توانست نسبت به توسعه گردشگری و عمرانی روستای کندوان اقدام کنیم.

فرماندار شهرستان اسکو هم با اشاره به ثبت جهانی روستای کندوان بر لزوم اجرای سریع طرح جامع این روستا تاکید و اظهار کرد: با اجرای طرح جامع کندوان ساماندهی این روستا سرعت بیشتری گرفته و شاهد استانداردسازی در ارائه خدمات به گردشگران خواهیم بود.

 فیروزی یکی از تهدیدات و چالش‌های پیش روی کران‌های تاریخی کندوان را ورود خودرو‌های سبک و سنگین گردشگران به داخل روستا عنوان کرد و گفت: لرزش و صدای این خودرو‌ها آسیب‌هایی به کران‌های سنگی کندوان وارد می‌کند که در این راستا طرح ایجاد پارکینگ خودرویی در بیرون از محوطه تاریخی روستا به مساحت ۱۳۰۰ متر مربع و گنجایش ۱۲۰۰ دستگاه خودرو تدارک دیده شده است.

وی همچنین ساخت و ساز‌های غیرمجاز در محدوده تاریخی روستای کندوان را یکی دیگر از چالش‌های پیش روی این روستا برشمرد و افزود: با اجرای سیاست‌های تشویقی برای روستاییان جهت تخریب سازه‌های جدید و انتقال آنها به روستای پایین دست خواهیم توانست تا حدودی از تغییر منظر تاریخی و هویت اصلی کندوان جلوگیری کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • اجرای طرح کتابخانه فرهنگی سیار برای اوقات فراغت زائران حج
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟