Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@22:05:13 GMT

۲ میلیون ایرانی در حوزه فرش دستباف فعالیت می کنند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۶۷۹۳

۲ میلیون ایرانی در حوزه فرش دستباف فعالیت می کنند

رئیس مرکز ملی فرش دستباف ایران گفت: دو میلیون نفر ایرانی در حوزه فرش دستباف فعالیت می کنند و بیش از ۸۰ درصد از مواد اولیه فرش دستباف تولید داخل است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، فرشته دست‌پاک ظهر امروز پنج شنبه_۱۴ آذرماه_ در مراسم افتتاحیه بیست و دومین نمایشگاه فرش دستباف اصفهان که در محل سالن همایش های اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار شد،

وی گفت: امیدواریم بتوانیم نمایشگاه بعدی فرش دستباف اصفهان را به صورت بین المللی برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرش دستباف شناسنامه و پرچم دوم مردم ایران است و در همه نقاط جهان، ایرانیان را با فرش دستباف می شناسند.

افزود: دو میلیون نفر ایرانی در حوزه فرش دستباف فعالیت می کنند و بیش از ۸۰ درصد از مواد اولیه فرش دستباف تولید داخل است. تعرفه واردات ابریشم در سال ۹۷، بیست و شش درصد بوده است.

رئیس مرکز ملی فرش دستباف ایران خاطر نشان کرد: دلیل دیده نشدن فرش دستباف ارائه بیشترین ارزش افزوده با کمترین میزان سرمایه گذاری بوده است. بسیاری از دست انداز های ما در حوزه گمرک است و باید واردات مواد اولیه و صادرات فرش دستباف در کشور تسهیل شود. ۳۰ درصد از صادرات فرش دستباف ایران به ایالات متحده بوده و پس از تحریم ها، این میزان از سبد صادرات کشور حذف شده است.

فرش به عنوان شاخص اقتصادی، اجتماعی مورد توجه قرار گیرد

هم چنین، علی شهبازی، مدیرعامل اتحادیه فرش روستایی اصفهان اظهار کرد: فرش از جایگاه مناسبی در دولت برخوردار نیست و باید توجه ویژه ای به آن شود. نباید تحریم های داخلی این صنعت را تحت فشار قرار دهد.

وی افزود: فرش باید به عنوان یک شاخص اقتصادی، اجتماعی مورد توجه قرار بگیرد تا بتواند اشتغال مناسبی را ایجاد کند. فرش در کدام یک از بسته های حمایتی سازمان های مختلف قرار دارد؟ چه کسی از طراح نقش های فرش ایرانی خلاق تر و هنرمند تر است؟ باید یک تیم پژوهشی ویژه به آسیب شناسی در حوزه فرش بپردازد زیرا نماد فرهنگی ما در سازمان های بین المللی و جهان فرش است.

مدیرعامل اتحادیه فرش روستایی اصفهان تصریح کرد: چین، هند، نپال، پاکستان و ترکیه نگاهی مصرفی به فرش دارند و فرش ما رقابتی با فرش کشور های مذکور ندارد. فرش صنعت نیست و هرکسی که به این هنر و خلاقیت صنعت می گوید اشتباه می گوید. فرش دستباف اصفهان، قلب فرش کشور است اما اصحاب فرش جلسه ای با شخص استاندار در سه انتصاب اخیر استانداران اصفهان نداشته اند.

کد خبر 399683

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نمایشگاه اتاق بازرگاني اصفهان فرش صنعت فرش فرش دستباف فرش دستباف اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، فرید الدین نصریوف صبح چهارشنبه در دیدار با استاندار اصفهان اظهار کرد: اصفهان نخستین شهر ایران نیست که از آن بازدید می‌کنم اما علاقه من به اصفهان زیبا هیچ‌گاه از قلبم بیرون نخواهد رفت.

وی افزود: روز گذشته بازدید و گفت‌وگوی خوبی در اتاق بازرگانی اصفهان داشتم و با تولیدکنندگان بزرگ اصفهان آشنا و متوجه شدم که تمایل دارند با ازبکستان همکاری و تعامل داشته باشند.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: سال گذشته مبادلات کالایی میان ازبکستان و ایران بیش از ۵۰۰ میلیون دلار بوده است اما با تعامل رؤسای جمهور دو کشور برنامه‌ریزی شده تا این رقم به بیش از یک میلیارد دلار برسد.

وی ادامه داد: امیدواریم در این تعاملات اصفهان نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران گفت: اولویت ما این است که کنفرانس ویدویی با حضور تولیدکنندگان اصفهان و ازبکستان برگزار کنیم و من شخصاً رابط این تعامل خواهم بود.

وی اظهار کرد: امیدوارم همکاری میان دو کشور با محوریت اصفهان روز به روز بیشتر شود و ما در راستای ایجاد این همکاری تلاش خواهیم کرد.

همچنین سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در این دیدار اظهار کرد: استان اصفهان یکی از مهمترین استان‌های ایران اسلامی است، این استان در بسیاری از حوزه‌های صنعتی، تولیدی و اقتصادی رتبه نخست کشور را دارد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه اصفهان مهد فرهنگ و هنر است، اظهار کرد: این استان مهد بسیاری از هنرهای اصیل ایرانی است و هنرمندان متعددی در اصفهان زندگی می‌کنند همچنین هنر صنایع دستی اصفهان در کشور و جهان زبانزد است.

وی گفت: در حوزه علم و فناوری نیز دانشگاه‌های معتبری در اصفهان مستقر هستند همچنین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و سایر شهرک‌های صنعتی و تولیدی اصفهان ظرفیت‌های بسیار خوبی را در حوزه علم و فناوری دارند.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: استان اصفهان در حوزه درمان و پزشکی نیز جایگاه ویژه‌ای دارد به نحوی که بیمارستان‌های ما میزبان گردشگران سلامت هستند.

مرتضوی گفت: استان اصفهان می‌تواند نقش ویژه‌ای در تعاملات میان دو کشور که مورد تأکید رؤسای جمهور ایران و ازبکستان است ایفا کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ما در رتبه هجدهم تعاملات بین‌المللی و تجاری کشور ازبکستان هستیم که لازم است با تعاملات بیشتر زمینه گسترش همکاری‌ها به خوبی شکل بگیرد.

استاندار اصفهان گفت: فراهم کردن زمینه همکاری اتاق بازرگانی ازبکستان با اتاق بازرگانی اصفهان می‌تواند شرایط مناسبی را جهت گسترش ارتباطات و تعاملات ایجاد کند.

مرتضوی خاطرنشان کرد: هفته آینده اصفهان میزبان رؤسای اتاق‌های بازرگانی کشورهای آسیایی است از این رو زمینه مناسبی جهت ایجاد روابط و تعاملات تجاری و اقتصادی فراهم خواهد شد و این موضوع مورد تأکید ما است.

کد خبر 6087479

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • از راه اندازی شهرک تخصصی برای فرش بختیاری تا مشتریان پر‌ و پا قرص اروپایی
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود