Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کتابخانه های استان از برگزاری طرح اهدا و مبادله ی کتاب در قزوین خبر داد.

به گزارش برنا از قزوین مدیرکل کتابخانه‌های استان قزوین گفت: ۹۶۵ هزار جلد کتاب با موضوعات مختلف از جمله ادبی، هنری، اجتماعی، تاریخی و عمومی در کتابخانه‌های استان وجود دارد که این میزان نسبت به سال گذشته با افزایش پنج درصدی منابع روبرو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه محمدبیگی به ۳۷ کتابخانه نهادی و ۲۵ کتابخانه مشارکتی استان اشاره و گفت: کتابخانه‌های نهادی از سوی کتابخانه‌های عمومی کشور و براساس استانداردهای مورد نظر تاسیس می‌شوند. در این کتابخانه‌ها تجهیزات و منابع انسانی توسط خود نهاد تامین می‌شود در حالی که در کتابخانه‌های مشارکتی، فضا از سوی سازمانی غیر از نهاد کتابخانه‌ها تامین شده و ما تنها در حوزه تخصیص کتاب به آنها کمک می‌کنیم. مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قزوین تاکید کرد: مسجد جامع دانسفهان، ندامتگاه بویین‌زهرا و کتابخانه اندیشه قزوین از جمله کتابخانه‌های مشارکتی استان به شمار می‌روند. وی با اشاره به اجرای طرح گلریزان کتابخانه‌ها، افزود: در این طرح افراد، سازمان‌ها و موسسات می‌توانند کتاب‌های نو و سالمی که دیگران استفاده نمی‌کنند را به مرکز مبادله کتاب تحویل دهند تا در بین کتابخانه‌ها توزیع شود. همچنین این طرح از هفته کتاب آغاز شده و تا پایان اسفند ماه سال جاری نیز ادامه خواهد داشت محمدبیگی با اشاره به اینکه این طرح به غنی‌سازی منابع کتابخانه‌ایی کمک می‌کند، تصریح کرد: به طور الزام تمام کتاب‌های اهدایی در سبد توزیع به کتابخانه‌ها قرار نمی‌گیرند زیرا این کتاب‌ها باید از نظر محتوایی استعلام شده و از نظر ظاهری نیز شکل مناسبی داشته باشند. محمدبیگی با اشاره به اینکه تمامی کتابخانه‌های عمومی استان به بخش کودک مجهز هستند، گفت: بخش کودک کتابخانه‌ها به اسباب‌بازی خلاقانه تجهیز شده و خردسالان کمتر از ۶ سال می‌توانند به صورت رایگان از خدمات آن بهره‌مند شوند. وی ادامه داد: با توجه به ذائقه کودکان، منابع مناسب با گروه سنی آنها در کتابخانه‌ها فراهم شده و این در حالی است که برای آشنایی کودکان با فضای کتابخانه، مربیان مهدهای کودک به همراه خردسالان ساعاتی از هفته را در این محیط می‌گذرانند. مدیرکتابخانه های استان قزوین اضافه کرد: برپایی نمایشگاه کتاب، جمع‌خوانی کتاب و قصه‌گویی نیز از جمله برنامه‌هایی است که در بخش کودک کتابخانه‌ها انجام می‌شود. وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های فرهنگی متعددی از سوی نهاد کتابخانه‌های استان انجام می‌شود، افزود: برپایی نشست‌های روشنگری برای والدین و نوجوانان به صورت مجزا، جهت افزایش آگاهی و جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی نیز از دیگر برنامه‌های فرهنگی این نهاد به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسباب بازی استان قزوین کتابخانه های عمومی استان مسجد جامع والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۷۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگی‌های مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.

افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.

این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را دربر می‌گیرد.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • کتابخانه هدفمند، موفق و خلاق در دل کویر استان یزد
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند