Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: جامعه‌ای روی سعادت، رفاه، آسایش و پیشرفت را می‌بینند که آحاد جامعه تصمیم به ایفای نقش اساسی خود بگیرند.

بهروز اکرمی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه پیام‌نور استان مرکزی با طرح این سوال که دانشجو کیست و دانشگاه چه مختصاتی دارد؟ بیان کرد: آیا هرکس کارت دانشجویی در اختیار داشت دانشجو قلمداد می‌شود؟ آیا حضور دانشجو در کلاس درس به معنای ایفای نقش دانشگاه و دانشجو در جامعه است؟ دانشگاه فقط مختص ایران نیست بلکه در تمام دنیا این مراکز عالی تحصیلی وجود دارند و باید به مختصات و دستاوردهای آن فکر کرد و روز دانشجو فرصتی مغتنم برای فکر کردن به مختصات و ماهیت دانشگاه و دانشجوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه سخت ترین کار در دنیا فکر کردن است، گفت: فکر کردن به شکل منظم و دارای دستاورد بسیار دشوار است.

اکرمی تصریح کرد: اگر امروز در اراک با مشکل آلودگی هوا مواجه هستیم یا محکوم به پرایدسواری هستیم، بخشی اعظمی از این شرایط متوجه مسئولان و بخشی متوجه دانشگاه است چراکه نتوانسته است برای مشکلات و مسائل موجود راهکار و دستاوردی داشته باشد و دانشگاه نتوانسته نقش خود را در تولید علم یا تربیت نیروی انسانی ماهر و مسئولیت پذیر ایفا کند.

وی با بیان اینکه در روز دانشجو در کنار جشن گرفتن باید به اینکه دانشجو کیست؟ دانشگاه باید کجا باشد؟ فکر شود، افزود: برای برون رفت از شرایط امروز جامعه نیازمند ایفای نقش درست دانشگاه و دانشجو هستیم.

معاون استاندار بیان کرد: شاید طرح موضوعات و مشکلات اساسی جامعه در روز دانشجو مناسب نباشد که البته نقیصه نیز محسوب می‌شود، اما به هر حال اشاره به مسائل خالی از لطف نیست. زندگی جدی تر از آن است که به آن فکر می‌کنیم، مسائل امروز جامعه و دانشگاه فراتر از تفکرات پیش‌ پا‌ افتاده است.

 وی گفت: امید است روز دانشجو فرصتی باشد که دانشجویان نقش خود را در جامعه به شایستگی تعریف کنند و برای تحقق این نقش انرژی، علم و آگاهی خود را به کار ببندند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی روز دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۱۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون الجزیره، پلیس لس آنجلس شب گذشته به چادر‌های دانشجویان حامی فلسطینیان در غزه در دانشگاه یو سی ال‌ای یورش برد و بیش از ۱۰۰ دانشجوی معترض بازداشت شدند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

ستون‌هایی از نیرو‌های پلیس تا دندان مسلح به سمت محل برگزاری تجمعات دانشجویان حامی غزه رفتند. دانشجویان تلاش کردند تا صفوف تشکیل شده شان را در برابر یورش پلیس حفظ کنند. آنها از صفحات چوبی برای محافظت از چادر‌های اعتراضی شان استفاده کردند. صد‌ها دانشجو ساعت‌ها تلاش کردند اقدامات سرکوب گرایانه نیرو‌های پلیس را به عقب برانند.

بعد از تلاش‌های زیاد، برخی از آنها بدست نیرو‌های پلیس بازداشت شدند و نیرو‌های پلیس با تجهیزات و توان بیشتر به سمت دانشجویان معترض یورش بردند تا آنها را از محوطه دانشگاه خارج کنند. با روشن شدن روز، بسیاری از دانشجویان از محل تجمع عقب نشینی و برخی از آنها پس از آخرین هشدار پلیس، خود را تسلیم کردند.

پلیس لس آنجلس صد نفر از دانشجویان حامی غزه را بازداشت کرد. دانشجویان دانشگاه یو سی ال‌ای UCLA یک هفته است که برای همبستگی و حمایت از فلسطینیان ساکن غزه دست به اعتصاب و تظاهرات زده اند. این تظاهرات پس از آن صورت گرفت که دستکم ۳۰ دانشگاه در سراسر آمریکا اعتراض‌های مشابهی برگزار کردند. دانشجویان خواستار پایان جنگ در غزه و عدم سرمایه گذاری دانشگاه هایشان در طرح‌های اسراییلی هستند. چهارشنبه، نیرو‌های پلیس با یورش به سمت دانشجویان و اساتید تظاهرات کننده، شماری از آنها را بازداشت کردند.

دنیل کار استاد دانشگاه یو سی ال ای گفت: ما تلاش کردیم با هر کدام از مقامات دولتی که می‌توانیم تماس بگیریم و با صبوری صفوفی را در میان دانشجویان حامی غزه تشکیل دادیم. با توجه به حمله مسلحانه نیرو‌های پلیس به سمت دانشجویان معترض به بهانه تامین امنیت دانشجویان، به نظر من این اقدامات شبیه به چیزی که مشاهده می‌کنیم، نیست.

نیرو‌های پلیس با حمله به محل اعتصاب دانشجویان، همه آنهایی را که برای ترک محوطه دانشگاه مقاومت می‌کردند، بازداشت کردند. پس از ۵ ساعت تقابل میان پلیس و دانشجویان معترض، این وضعیتی است که برای تجمع همبستگی با غزه به وجود آمده است.

یک دانشجوی معترض بازداشت شده گفت: این پایان تظاهرات ما نیست. ما خواستار پایان نسل کشی اسراییل و توقف سرمایه گذاری دانشگاه برای این رژیم هستیم. باید نسل کشی در غزه متوقف شود.

حالا دانشجویان معترض در دیگر دانشگاه‌های آمریکا می‌گویند شاید در نوبت برخورد خشونت آمیز پلیس قرار داشته باشند. دانشجویان بازداشت شده حتی در اتوبوس پلیس هم فریاد «آزادی فلسطین» سر می‌دهند. این اتوبوس‌ها برخی از معترضان بازداشت شده در این دانشگاه را از این محوطه به خارج از دانشگاه می‌برند. اما آیا این تظاهرات به پایان رسیده است؟ ممکن است در این دانشگاه جواب بله باشد، اما به طور کلی اصلاً تظاهرات پایان نیافته است. معترضان حامی غزه می‌گویند تا جایی که بتوانند به اعتراض‌های خود علیه رژیم اسرائیل ادامه خواهند داد. برای آنها این تظاهرات یک دوره طولانی‌تر خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • تاثیرگذاری فرهنگی وظیفه آحاد مردم جامعه است
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • دعوت سپاه از مردم برای نقش‌آفرینی در کنگره شهدای استان مرکزی
  • آحاد جامعه باید در فرآیند تولید تمام حوزه ها سهیم باشند
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای