Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت با تاکید بر این که تحریم ها ملت ما را نشکسته است، گفت: راه برون رفت کشور از تحریم ها خلاقیت، نوآوری و شرکت های دانش بنیان و کوچک است.

به گزارش گروه سیاسی برنا، علی ربیعی شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه رویداد فناورانه صنعت توانبخشی که در هتل المپیک تهران برگزار شد، اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری و شرکت های کوچک می تواند در این میان کمک کند زیرا عصر سرمایه گذاری بزرگ در دوران تحریم گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: آن چه که می تواند در دوران تحریم  بودجه کشور را نیز فزاینده کند، نوآوری و خلاقیت و بهره وری است.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با اشاره به اینکه ۱۲ آذر روز جهانی معلولان و ۱۶ آذر روز دانشجو را داریم، افزود: به نوعی ۱۴ آذر روز پیوند این دو موضوع است.

وی ادامه داد: به هر حال افرادی که توان حرکت مناسب ندارند در جامعه حضور دارند، البته شهرها و محیط های ما معلول هستند؛ که به میزانی که شهرها و محیط ها مناسب شود، میزان معلولیت نیز مشخص می شود.

سخنگوی دولت با بیان اینکه در وحشتناک ترین تحریم هایی هستیم که هیچ کشوری تاکنون تجربه نکرده است، گفت: حتی عراق هم این تحریم را  در جنگ خلیج فارس تجربه نکرد.

وی تاکید کرد: در دوره قبل از برجام نیز چنین  تحریم هایی را تجربه نکردیم. البته تحریم ما را نشکسته است و ما نیز در مقابل تحریم نباید بشکنیم و این جمع نیز همین را ثابت می کند.

رببعی با اشاره به سختی هایی که تحریم به ملت و دولت تحمیل کرده و به تعبیر آمریکایی ها می خواهند زمین ایران را داغ کنند تا مردم بالا و پایین بروند. ، ادامه داد: راه برون رفت بزرگ ما از تحریم و اینکه بتوانیم جامعه را مقاوم درست کنیم و زمین و زمینه را به گونه ای درست می کنیم تا مردم ایران براحتی در آن حرکت کنند، خلاقیت، نوآوری و شرکت های دانش بنیان و کوچک  و بهره وری است.

ربیعی گفت: ما نمی توانیم پروژه های بسیار بزرگ با سرمایه گذاری خارجی چند هزار میلیارد دلاری را در کشور دنبال کنیم و بودجه را به گونه ای بسته ایم تا کشور با کسری بودجه مواجه نشود.

ربیعی خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا با خلاقیت شرکت های کوچک و کسب و کارهای خرد و کوچک اما گسترده را دنبال کنیم.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه روزهای بهتری را از نظر شغل تجربه خواهیم کرد، گفت: اکنون در دوران گذار به سر می برسم و باید حرکت به سمت شغل هایی در شرکت های کوچک برویم.

به گفته ربیعی، دورانی که قیمت یک شغل در سرمایه گذاری های بزرگ مانند سرمایه گذاری های حوزه نفت و پتروشیمی ۴ تا ۶ میلیارد تومان داشت گذشته و در دوران ایجاد این گونه اشتغال نیستیم و ناگزیر به سوی ایجاد اشتغال های کوچک و گسترده هستیم.

وی افزود: این موضوع قابل بحث در دوران تحریم است. حتی اگر تحریم نباشیم برای پاسخ دادن به ۴.۵ میلیون دانشجویی که در حال ورود به بازار کار هستند ناگزیر  به سمت کسب و کارهای کوچک و متوسط و حتی خرد هستیم که  با تکیه بر دانش بنیان ها و اینترنت بوجود می دانم می آید.

سخنگوی دولت گفت: یک جامعه انسانی را از نوع رفتارشان با افراد توان یاب می توان شناخت. حوزه توانبخشی و کار در آن غیر از کار استارتاپی، حوزه کارآفرینی اخلاقی و انسانی نیز  است.

ربیعی تاکیدکرد: ۴ تا پنج درصد از انواع کم توانان در جامعه داریم و متاسفانه تصادفات  زیادی هم داریم؛ سیاستگذاری های اشتباه نیز زیاد بوده که به این روند دامن زده است که باید اصلاح شود.                                                            

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری  تصریح کرد: هرکدام از ما ممکن است براثر بروز حادثه کوچکی روی ویلچر بنشینیم، اما استراتژی ما این است که ویلچرنشین ما زمینگیر نشود و بایستد و این امر با فلسفه توانبخشی قابل اجراست.

سخنگوی دولت یادآورشد: روز گذشته خانم قریشی را به عنوان نماینده قشر توان یاب به میان اصحاب رسانه بردم تا درد ودل این قشر را بازگو کند، وی پیشنهاد کرد همه مردم در طول سال یک بار روی ویلچر بنشینند و نیم ساعت با آن حرکت کنند.

وی افزود: بحث مناسب سازی و حرکت روان در شهر، یک بحث جدی است، بخشی از آن بواسطه تکنیک های امروزی قابل اجراست.

ربیعی با ذکر چند خاطره از  دوران مسیولیت خود در سمت های مختلف گفت: قاب تصویری که ازانسان در ذهن دیگران باقی می ماند، بسیار مهم است و امیدوارم با اقدامات و فعالیت های خیر و نیکوکارانه خود بتوانیم تصاویر زیبایی در ذهن دیگران از خود به یادگار بگذاریم.

در پایان مراسم اختتامیه این رویداد دو روزه، فعالان برگزیده صنعت توانبخشی و شرکت های دانش بنیان صاحب ایده از دست سخنگوی دولت  تندیس و لوح تقدیر  دریافت کردند و عکس دسته جمعی به یادگار گرفتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی خلاقیت دولت ذهن روز جهانی معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۱۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین نشست هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و اساتید علمی در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

رئیس سازمان اوقاف در این نشست طی سخنانی خاطرنشان کرد: فعالیت سازمان اوقاف و امور خیریه در حوزه مولدسازی تنها به ساختمان‌سازی محدود نمی‌شود. بلکه سرمایه‌گذاران باید صبور باشند زیرا در کمیسیون بهره‌وری اقتصادی برنامه‌ها بررسی می‌شود و هر اندازه بتوانیم در وقف حمایت می‌کنیم.

خاموشی با بیان اینکه می‌توان پول عایدات وقف را که ده برابر شده به صندوق دهیم تا این‌ حمایت‌ها توسعه پیدا کند، تصریح کرد: حلقه‌های نیروی انسانی قوی در کشور وجود دارد که به نظر می‌رسد برخی حلقه‌های ضعیف هم در زنجیر وجود دارد و کار ما این است از ضعیف‌ها حمایت کنیم.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

او با تأکید به حمایت از حلقه‌های ضعیف اظهار داشت: هر کدام از غرفه‌های نمایشگاه اوقاف به این حلقه‌ها توجه می‌کنند. به عنوان مثال در مبحث در آبزی‌پروری درصدد تأمین 20 درصد از خوراک کشور هستیم. این در حالی است که در برخی استان‌ها امکان تولید میلیون‌ها تن تولید دریایی را داریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر ارزان‌سازی هزینه‌های درمان برای بیماران، گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند.

او یادآوری کرد: دانش‌بنیان‌ها طرح تجاری خود را ارائه دهند، ما پس از بررسی‌های کارشناسی لازم و واجد شرایط بودن آنها را حمایت می‌کنیم. 

در این نشست مدیرعامل صندوق پژوهش ماندگار با بیان اینکه این صندوق دومین صندوق از بین 75 صندوق علم و فناوری است، گفت: دو سال و نیم از افتتاح این صندوق می‌گذرد. تاکنون 250 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم در حوزه دانش‌بنیان‌ها داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه حدود 480 میلیارد تسهیلات پرداخت شد، گفت: امروز دو قرارداد در حوزه دیالیز و کیت تشخیص سرطان منعقد شد.

همچنین مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار  با اشاره به حوزه فعالیت این شرکت در عرصه تکثیر گاوهای پربازده اظهار داشت: این کار در حال حاضر کاری که در کشورهای پیشرفته انجام می‌شود.

او ادامه داد: از  15 سال قبل در این زمینه وارد شدیم و از گاوهای برتر که 40 شاخص دارند تخمک می‌گیریم، لقاح انجام می‌شود و سپس جنین منجمد می‌شود و بعد در رحم قرار می‌گیرد و گوساله متولد می‌شود. از هر گاو در سال 20 گوساله می‌توانیم تولید کنیم.

او با اشاره به نیاز برای سرمایه‌گذار دلسوز اظهار داشت: شرکت فناور برای توسعه نیاز به سرمایه گذار دلسوز دارد و سازمان اوقاف می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده خوبی باشد.

در این نشست همچنین به تولید دو دستگاه درمان سرطان توسط یک شرکت دانش‌بنیان اشاره شد که از سال 95 آغاز به کار کرده اما در زمینه تجاری‌سازی با مشکلات زیاد مواجه بوده و از حمایت سازمان اوقاف برخوردار شد.

بر اساس اظهار مسئولان این شرکت دانش‌بنیان، با حمایت سازمان اوقاف این شرکت طی 5 ماه گذشته به اندازه فعالیت 3 سال پیشرفت داشتند و با وجود اینکه مقاومت حوزه درمان از استفاده از دستگاه‌های داخلی وجود دارد، اما سازمان اوقاف همواره تأکید داشته که این دستگاه‌ها تولید و به بهره‌برداری برسند.

در این نشست همچنین طرح‌های شرکت فعال در حوزه فناوری تولید واکسن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله چالش‌هایی که در این حوزه مطرح شد این بود که تولید واکسن به صورت سنتی هزینه زیادی داشت و وقت زیادی صرف می‌شد. اما اکنون این شرکت آمادگی تولید واکسن کرونا در سویه‌های جدید را دارد و پیش‌بینی شده تا شش سال آینده برای درمان تمامی انواع سرطان، ژن درمانی صورت پذیرد.

به همین منظور یک پلتفرم چابک طراحی و ساخته شده که انواع محصول در این زمینه را در داخل کشور تولید می‌کند. هرچند فعالان این عرصه نیازمند حمایت هستند و تاکنون سازمان اوقاف حمایت از این شرکت را بر عهده گرفته است.

نکته قابل توجه آن است که این شرکت ظرفیتی دارد که هفتصد نفر از نخبگان می‌توانند مشغول به کار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن