Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاده شعبانی متخصص زنان و زایمان در گفتگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه زایمان طبیعی یک فرایند طبیعی و فیزیولوژیک است ، اظهار کرد: اگر این نوع از زایمان به درستی مدیریت انجام شود می‌تواند خاطره خوشی را برای مادر رقم بزند.

وی با اشاره به عوارض سزارین افزود:سزارین نوعی عمل جراحی است که خطر‌ها و عوارض یک عمل جراحی را در پی دارد از طرفی باید توجه داشت که میزان خون ریزی مادر در عمل سزارین دو برابر زایمان طبیعی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص زنان و زایمان در ادامه گفت: یکی دیگر از عوارض سزارین، مراقبت از زخم محل سزارین پس از عمل جراحی آن هم بعد از زایمان است که اگر به درستی صورت نگیرد موجب عفونت در محل زخم خواهد شد.

وی با بیان اینکه مادران باردار بعد از زایمان طبیعی به سرعت می‌توانند زندگی عادی خود را از سر بگیرند، ادامه داد: راه رفتن مادران باردار و وضیعت جسمی آن‌ها بعد از زایمان طبیعی در کم‌ترین زمان بهبود پیدا می‌کند اما در عمل جراحی سزارین ۲ تا ۶ هفته زمان می‌برد تا وضعیت مادر باردار طبیعی و خوب شود.

بیشتر بخوانید: 90 درصد  زنان باردار می‌توانند زایمان طبیعی داشته باشند

شعبانی با اشاره به اینکه ترس از درد زایمان طبیعی یکی از عوامل گرایش مادران به عمل جراحی سزارین است، افزود: روش‌های بی درد زایمان طبیعی نیز وجود دارد تا مادران در زایمان طبیعی دردی را حس نکنند که روش بی حسی نخایی یکی از همین روش‌ها است.

وی ادامه داد: گاز‌های استنشاقی، رایحه درمانی، تب سوزنی از دیگر روش‌های کاهش دنده درد در زایمان‌های طبیعی است و همه این روش‌ها به صورت رایگان برای مادران باردار در بیمارستان های دولتی استفاده می‌شود.

وی افزود: در برخی مواقع مانند جفت‌های سر راهی باید روی مادر باردار عمل جراحی سزارین انجام شود و مادران باردار برای آگاهی بیشتر از نوع زایمان‌ها و خطرات آن می‌توانند از کلاس‌های پیش از بارداری بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زایمان طبیعی سزارین نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۲۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند

زهرا علی‌زاده اظهار کرد: فروردین امسال در مرکز ناباروری بیمارستان شهید مدرس ساوه ۲ فرزند پسر به دنیا آمدند ‌که والدین آنان سال گذشته همزمان با آغاز فعالیت این مرکز روند درمان خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: مادر یکی از این فرزندان ۳۸ ساله بوده که هشت سال از زندگی مشترک آنان سپری شده و در این سال ها چندین دوره در سایر مراکز تحت معالجه قرار گرفته بودند.

علی‌زاده خاطر نشان کرد: بارداری این مادر با استفاده از روش کمک باروری IUI، به وقوع پیوسته و زایمان ایشان نیز به دلایل علمی به روش سزارین انجام شد.

وی در خصوص نحوه درمان مادر دوم نیز گفت: این بانوی ۲۸ ساله که پس از ۶ ماه اقدام و درمان ناموفق به این مرکز مراجعه کرده بود نیز با استفاده از روش های اصلاح سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی به ثمر رسیده و زایمان ایشان نیز با حضور مامای همراه، در بلوک زایمان مجتمع بیمارستانی شهید مدرس به وقوع پیوست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: مرکز درمان ناباروری ساوه زمستان ۱۴۰۱ افتتاح و فعالیت آن نیز از ابتدای سال گذشته برای پاسخ دهی به یکی از مطالبات به حق مردم در حوزه تخصصی درمان ناباروری آغاز شده و تا کنون ۱۹۰ زوج را پذیرش کرده است.

به گفته وی، فعالیت این مرکز با استفاده از کامل ترین تجهیزات و تخصص های لازم و با تعرفه دولتی، امکان دسترسی آسان و عادلانه به خدمات درمان ناباروری را برای شهروندان فراهم کرده و نتیجه ۳۰ درصدی در انجام روندهای درمانی خود داشته که انتظار می رود در سال جاری شاهد تولد فرزندان بیشتری در این مرکز باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • زایمان در منزل با کمک نیرو‌های عملیاتی اورژانس دامغان
  • زایمان موفق خانم دامغانی در خانه با کمک اورژانس
  • برگزاری مانور آمادگی و پیشگیری از خطرات احتمالی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری به ۳ سال رسیده است
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان