Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عبدالمهدی‌ نصیرزاده گفت: تاکنون حضور تیم‌های کوبا، روسیه، هند و چین در جام باشگاه‌های جهان قطعی است. تاریخ انتشار: 01:01 - 15 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۴۱۲۱

عبدالمهدی‌ نصیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، در خصوص برگزاری رقابت‌های کشتی جام باشگاه‌های جهان اظهار داشت: در نظر داریم طبق برنامه از پیش تعیین شده به دلیل فشردگی مسابقات پیش‌رو تیم ملی، رقابت‌های فرنگی و آزاد جام باشگاه‌های جهان را ۲۵ تا ۲۹ آذر در بجنورد برگزار کنیم و تلاش می‌کنیم سه تیم از ایران در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند، البته در صورتی که با استقبال تیم سوم از ایران مواجه نشویم در آن صورت سعی خواهیم کرد یک تیم خارجی را جایگزینش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما به سه تیم برتر لیگ کشتی مجوز داده‌ایم که هیچ محدودیتی برای حضور در این رقابت‌ها ندارند. فعلأ ایرانمال و اترک خراسان شمالی از جمله تیم‌هایی هستند که در فرنگی و آزاد شروع به جذب یارگیری کرده‌اند تا با تیمی قدرتمند مهیای حضور در این مسابقات شوند. 

رئیس سازمان لیگ کشتی در خصوص اینکه هر تیم مجاز به استفاده از چند کشتی‌گیر خارجی است، تصریح کرد: تیم‌های ایرانی مجاز به استفاده از دو کشتی‌گیر و کشور‌های خارجی هم می‌توانند تا ۳ یار خارجی جذب کنند. طبق قانون تیم‌ها تا ۲۴ آذر هیچ منعی برای جذب کشتی‌گیر نخواهند داشت و پس از آن زمان دیگر نمی‌توانند ورزشکاری را به ترکیب تیمشان اضافه کنند.    نصیرزاده در پاسخ به این سوال که چند تیم تاکنون برای حضور در این رقابت‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند، گفت: تاکنون حضور تیم‌های کوبا، روسیه، هند و چین در جام باشگاه‌های جهان قطعی است. همچنین با توجه به ارتیاطات خوبی که در سایر کشورها داریم، سعی خواهیم کرد در این مدت باقیماننده شرایط حضور تیم‌های خوب و کشتی‌گیران باکیفیت را در جام باشگاه‌های جهان فراهم کنیم تا این اتفاق باعث بالاتر رفتن کیفیت مسابقات شود.   وی در خصوص مبالغ در نظر گرفته شده برای تیم‌های برتر خاطرنشان کرد: ۳۰ هزار دلار برای تیم‌های برتر در نظر گرفته‌ایم که تیم قهرمان ۱۵ هزار، تیم دوم ۱۰ و تیم سوم نیز ۵ هزار دلار جایزه نقدی دریافت خواهند کرد. بیشتر بخوانید: نصیرزاده: از تیم‌های آمریکا و روسیه هم برای حضور در جام باشگاه‌های جهان دعوت کرده‌ایم انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشتی فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۳۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است

به گزارش همشهری آنلاین، «اقتصاد ایران توان تحمل تنش و جنگ، پس از تلافی حملات تل‌آویو را ندارد». این سخنان مجری تلویزیون اسرائیلی پس از حمله این رژیم به کنسول‌گری ایران واقع در دمشق است.

حال مدتی پس از پاسخ تنبیهی ایران با شلیک صدها پهباد و موشک کروز و بالستیک به اراضی اشغالی، مدیر شرکت انگلیسی Amtelon مچ وجتال که به عنوان یک سرمایه‌گذار خارجی در بورس ایران فعال است، می‌گوید که سرمایه‌گذاری برای خارجی‌ها در بیش از ۱۰۰ شرکت ایرانی به واسطه سود دلاری بالا ریسکی ندارد.

بلومبرگ نیز اخیرا در گزارشی نوشت، ایران با ۶۰۰ شرکت در ۵۰ صنعت مختلف بزرگترین بازار بورس ناشناخته جهان را در اختیار دارد.

برای اولین بار است که بلومبرگ سرمایه‌گذاری در ایران را به افراد خارج از کشور توصیه کرده و سابقه‌ای از چنین گزارش‌هایی وجود ندارد.

شاخص کل بورس تهران پس از پاسخ تنبیهی به تل‌آویو تا ۲.۱ درصد رشد نسبت به شرایط پیش از پاسخ را ثبت کرده است.
مرور تجربیات کشورهای توسعه‌یافته بیانگر آن است که معنای جدید توسعه همزمان با تحولات جدید تغییر کرده و امروزه تنها توسعه در همه ابعاد اقتصادی، امنیتی، سیاسی، نظامی و ... می‌تواند رشد پایدار تثبیت و تضمین شده به همراه داشته باشد.

کارشناس اقتصادی بهمن آرمان مسیر توسعه ایران را از راه رفع تحریم و ارتباط با قدرت‌های جهانی میسر دانسته و معتقد است که با در پیش‌گرفتن سیاست‌های تنش‌زدا می‌توانیم تعداد قابل‌توجهی پروژه‌ توسعه‌ای کشور در زمینه‌های مختلف را به نتیجه برسانیم و با ورود سرمایه خارجی و امکان تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای از طریق بازارهای مالی توسعه پیدا کنیم.

در مقابل کارشناس ارشد دیپلماسی مهدی خراطیان ایده رفع تحریم و رسیدن به توسعه اقتصادی را منقضی شده و ساده‌انگارانه می‌داند و می‌گوید که هروقت تهران نشان داده که تعیین‌کننده معادلات امنیتی منطقه است، فرایند عادی‌سازی حضور اقتصاد کشور در اقتصاد جهانی با سرعت بیشتری پیش رفته است، با این دستور کار تحریم هم ناکارآمد خواهد بود.

امنیت، قدرت سیاسی، اقتصاد، توان نظامی و فرهنگ دیگر امرهای جدا از هم نیستند و یک کشور برای توسعه باید در همه این بخش‌ها نقش ویژه‌ای در جهان بلند کند. در این راستا جانمایی کشور در هم‌بست‌های موسوم کریدور می‌تواند سریع‌ترین راه رسیدن به توسعه قلمداد شود.

کد خبر 849111 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بورس تهران اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • مربی خارجی تیم ملی میهمان ویژه بازی سپاهان - استقلال خوزستان
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • دعوت ‌نونهالان‌ خوزستانی به اردوی تیم‌ملی کشتی فرنگی
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • قهرمانی کشتی‌گیر گلستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور 
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • درخواست مازندران برای اضافه شدن ۳ کشتی‌گیر به اردو