Web Analytics Made Easy - Statcounter

پادشاه سوئد که به هند سفر کرده است از آمادگی خود برای میانجی‌گری جهت حل مساله کشمیر خبر داد. ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۱ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از جیو تی وی؛ «کارل گوستاف شانزدهم» پادشاه سوئد تصریح کرد: اگر دهلی‌نو بپذیرد ما می‌توانیم به عنوان یک ناظر بی‌طرف برای حل مساله کشمیر اقدام کنیم تا این مشکل تاریخی به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پادشاه سوئد از دولت هند خواست حکومت نظامی 4 ماهه خود در کشمیر را به پایان برساند و به مردم این منطقه آزادی بدهد.

تاثیر خشونت نظامیان هندی بر کودکان کشمیرتاثیر خشونت نظامیان هندی بر کودکان کشمیرقریشی: 7 دهه است هند در کشمیر حقوق بشر را نقض می‌کند

پیشنهاد پادشاه سوئد در حالی مطرح می شود که 120 روز از حبس خانگی مردم کشمیر توسط نظامیان هند می‌گذرد و در این مدت ده ها نفر به دلیل نبود دارو و اقلام ضروری جان خود را از دست داده‌اند.

این در حالی است که دولت هند زمانی را برای لغو حکومت نظامی اعلام نکرده است و بیش از 8 میلیون انسان ساکن کشمیر با آغاز فصل سرما با مشکلات زیادی مواجه هستند.

سازمان ملل از دولت هند و پاکستان خواسته بود با برگزاری یک همه پرسی آزادانه حق انتخاب سرنوشت را به مردم کشمیر بدهند ولی هند تاکنون مانع این خواسته شده است.

معضل کشمیر همزمان با استقلال پاکستان در سال 1947 شروع شد و دولت هند با استقرار ده‌ها هزار نظامی مانع الحاق این منطقه به پاکستان یا انتخاب آزادانه سرنوشت توسط مردم کشمیر شده است.

«جواهر لعل نهرو» اولین نخست وزیر هند به کشمیری وعده داده بود با برگزاری یک انتخابات آزاد حق انتخاب سرنوشت را به آنها خواهد داد.

انتهای پیام/.

 

R1475/P/S8,87,91/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۴۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرنوشت رژیم اشغالگر صهیونیستی بعد از تنبیه در عملیات وعده صادق چه خواهد بود؟

بعد از اتفاقات دو هفته اخیر و درگیرشدن اسرائیل در صحنه تقابل با ایران، اکنون مباحث مختلفی پیرامون آینده جنگ غزه منتشر می‌شود. قدر متقن تحلیل‌هایی که در این خصوص منتشر می‌شود، معطوف به کاهش شدید قدرت بازدارندگی و اقدام رژیم اشغالگر صهیونیستی و در نتیجه از بین رفتن مزیت‌های راهبردی ادعایی این رژیم در منطقه و نظام بین‌الملل است. در چنین شرایطی، آینده جنگ غزه توسط آمریکا، اتحادیه اروپا و رژیم اشغالگر صهیونیستی تعیین نمی‌شود!

تصاعد بحران در اراضی اشغالی 

امروز شاهد پدیده‌ای فراگیر با عنوان تصاعد بحران در اراضی اشغالی هستیم. متعاقب عملیات غرور آفرین و موفقیت‌آمیز وعده صادق، شاهد تشدید بحران‌های داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی علیه تل‌آویو هستیم. در این میان، سناریو‌های متعددی مطرح می‌شود. برخی‌ها معتقدند اتفاقات اخیر در سطح منطقه پایان جنگ غزه خواهد بود و این رژیم پایان جنگ را در غزه اعلام خواهد کرد. دلیل این امر نیزعدم دستاورد اسرائیل درصحنه نظامی و حتی سیاسی به‌دلیل آزادی اسراست که اسحاق بریک، از ژنرال‌های ارتش اسرائیل نیزاعلام کرد جنگ غزه هرچه زودترباید به اتمام برسد، زیرا دستاوردی برای این رژیم نداشته است. به عبارت بهتر، اکنون مشخص شده صهیونیست‌ها قادر به بر هم زدن موازنه قدرت -‌که به سود جریان مقاومت شکل گرفته است‌- نخواهند بود. 

حماقت نتانیاهو

دراین میان، نخست وزیررژیم اشغالگرصهیونیستی و کابینه جنگ، روز به‌روز ازاهداف تعیین شده خود درجنگ غزه دورترمی‌شوند. همین موضوع سبب شده تا سناریوی دیگری نیز ازسوی تحلیلگران منطقه و حوزه روابط بین‌الملل مد نظر قرار گیرد. برخی معتقدند مرحله جدیدی از جنگ در غزه رخ خواهد داد و دلیل آن نیز گزاره‌ها و موارد زیر است:

- نتانیاهو به هیچ‌وجه به دنبال پایان جنگ نیست و این روند را بنابر اغراض شخصی ادامه خواهد داد.

- هنوز آزادی اسرا به نتیجه نرسیده است.

- اسرائیل طی دو هفته اخیر شکست سنگینی در عرصه هویتی در منطقه و در سطح نظام بین‌الملل متحمل شد و درجهت کسب یک پیروزی واهی به عملیات خود در غزه ادامه خواهد داد.

- اسرائیل همچنان گزاره‌ای به نام رفح را به‌عنوان موضوعی برای انجام اقدامات نظامی خود می‌داند و انجام عملیات در آن بسیار محتمل است. به‌گونه‌ای که نتانیاهو نیز اعلام کرد حماس به‌دلیل عدم پذیرش بند‌های آتش‌بس، هزینه‌های سنگینی باید پرداخت کند که این مسأله نشان می‌دهد این رژیم ممکن است در آینده، عملیاتی علیه رفح انجام دهد. 

با این حال اکثریت قریب به اتفاق تحلیلگران متفق‌القول هستند که نتانیاهو به‌واسطه شکست در رسیدن به اهداف خود طی هفت ماه اخیر، قدرت مانور بسیار اندکی درخصوص انتخاب این سناریوی انتحاری دارد. واشنگتن نیز از یک سو حامی اصلی کشتار و نسل‌کشی غزه محسوب می‌شود و از سوی دیگر، نمی‌تواند ترس خود را از عواقب حماقت‌های نتانیاهو پنهان کند. از این رو پیش‌بینی می‌شود بنابر شرایط موجود منطقه‌ای و وضعیت داخلی اسرائیل، این رژیم به دنبال اقدام یا اقداماتی درجهت تغییر معادلات منطقه‌ای و جنگ در غزه است و به همین دلیل اسرائیل در برنامه‌ریزی برای اقدامات نظامی در غزه و به‌ویژه رفح، هماهنگی‌هایی با آمریکا احتمالا صورت داده باشد. 

شکست فرامتنی در جنگ غزه 

صورت مسأله این است که صهیونیست‌ها روز‌های تاریکی را سپری می‌کنند و البته آینده‌ای تاریک‌تر نیز در انتظار آنهاست! شکست رژیم اشغالگر صهیونیستی در ابعاد فرامتنی جنگ غزه موضوع دیگری است که نمی‌توان به‌سادگی از کنار آن گذشت. به‌عنوان مثال نتایج یک نظرسنجی انجام شده توسط دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد، اکثریت۵۱درصد آمریکایی‌های ۱۸ تا۲۴ ساله بر این باورند ۷اکتبر آنچه مقاومت فلسطین درمواجهه با جنایات مستمر رژیم اشغالگر صهیونیستی انجام داد، یک نتیجه طبیعی و موجه به‌خاطر بی‌عدالتی در حق فلسطینیان است. 

این نظرسنجی، موردتوجه بسیاری ازمحافل آینده‌پژوهی دراراضی اشغالی و غرب قرار گرفته است. خروجی این نظرسنجی مشخص است: لابی‌های صهیونیست درآمریکا با وجودسلطه برهردو حزب دموکرات و جمهوریخواه و رسانه‌های آنها، قدرت دستکاری و مهندسی ذهنی نسل جدید این کشور را درقبال بحران فلسطین از دست داده‌اند. همان گونه که نسل جدید غرب نسبت به نسل‌های گذشته، کمتر تحت تأثیر بازی مظلوم‌سازی غرب نسبت به موجودیت وعملکرد رژیم اشغالگر صهیونیستی قرار گرفته است، این روند در آینده با شدت بیشتری ادامه خواهدیافت.

دراینجا، باردیگر باید روی پیروزی بزرگ جبهه مقاومت در جنگ ترکیبی با دشمن صهیونیستی متمرکزشد. مقاومت ترکیبی فلسطینیان در برابر جنگ تمام‌عیار رژیم اشغالگر صهیونیستی، رمز پیروزی آنها در عملیات طوفان‌الاقصی و حوادث پسینی آن بود. قطعا در آینده پژوهی جنگ غزه نیز با نقش محوری جبهه مقاومت در ترسیم معادلات جدید منطقه مواجه خواهیم بود. زمان زیادی تاتحقق کامل کابوس صهیونیست‌ها و آمریکا در غرب آسیا باقی نمانده است.

منبع: جام جم 

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • طالبان: سه کشور همسایه زمینه داعش در منطقه را فراهم کرده‌اند
  • تمجید رئیسی از عملکرد دولت
  • لاپید خواستار استعفای نتانیاهو شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • مکرون: خطر نابودی اروپا وجود دارد/ برای رویارویی تجهیز نیستیم
  • کابل: از مبارزه حق طلبانه مردم فلسطین حمایت می‌کنیم
  • سرنوشت رژیم اشغالگر صهیونیستی بعد از تنبیه در عملیات وعده صادق چه خواهد بود؟
  • سخنگوی شاخه نظامی حماس: پاسخ قاطع ایران معادلات دشمن را برهم زد/ احتمالا اسرای دشمن در غزه به سرنوشت رون آراد گرفتار شوند!
  • طلاب نسبت به تبیین تاریخ دفاع مقدس اهتمام داشته باشند