Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزارت صنعت، معدن وتجارت در آمار مقایسه ای ۹ قلم کالای اساسی و مهم در مهر ۹۸ نسبت به شهریور ماه امسال از کاهش یک دهم تا ۳.۸ درصدی خبر داد.

براساس آمار وزارت صنعت، قیمت برنج تایلندی، برنج طارم اعلا، برنج هاشمی داخلی درجه یک، گوشت گوسفندی (مخلوط)، گوشت مرغ تازه و گوشت گوساله در مهر ماه ۹۸ نسبت به شهریور ماه امسال به میزان یک دهم، ۲ درصد، سه و ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد کاهش را نشان می دهد.

برنج پاکستانی باسماتی درجه یک در مهرماه امسال به هرکیلو گرم ۱۱۰ هزار و ۱۷۴ ریال رسید که در مقایسه با شهریور که ۱۰۷ هزار و ۸۱۰ ریال بود رشد ۲.۲ درصدی دارد و نسبت به مهر ۹۷ که رقم ۹۵ هزار و ۴۰ ریال بود، ۱۵.۹ درصد رشد را ثبت کرد.

برنج تایلندی در مهر امسال به هرکیلو گرم ۷۳ هزار و ۹۹۹ ریال رسیده بود، نسبت به شهریور ۹۸ که ۷۵ هزار و ۵۱۸ ریال بود، ۲ درصد کاهش یافت و در مقایسه با مهر ۹۷ که ۶۰ هزار و ۳۶۱ ریال بود، ۲۲.۶ درصد افزایش را نشان می دهد.

برنج طارم اعلا در مهرماه امسال هرکیلو گرم ۲۲۸ هزار و ۵۳۰ ریال بود و در مقایسه با شهریور ۹۸ که ۲۲۸ هزار و ۶۷۴ ریال بود به میزان ۰.۱ درصد افت نشان می دهد، اما در مقایسه با مهر ۹۷ که ۱۴۲ هزار و ۲۸۵ ریال بود افزایش ۶۰.۶ درصدی را ثبت کرد.

همچنین برنج هاشمی داخلی درجه یک در مهر ۹۸ به هرکیلو گرم ۲۲۴ هزار و ۷۸۶ ریال رسید و نسبت به شهریور ماه امسال که ۲۲۵ هزار و ۷۷ ریال بود، به میزان ۰.۱ درصد افت داشت، اما در مقایسه با مهر ۹۷ که ۱۴۲ هزار و ۲۳۳ ریال بود، رشد ۵۸ درصدی را نشان می دهد.

شکر سفید فله نیز مهر ماه امسال هرکیلو گرم ۵۱ هزار و ۹۷۸ ریال ارزش داشت، در شهر یورماه ۹۸ هم ۵۱ هزار و ۹۰۳ ریال قیمت خورده بود، که ۰.۱ درصد رشد یافت، در مقایسه با مهر ۹۷ که ۳۶ هزار و ۹۳۲ ریال بود، ۴۰.۷ درصد افزایش دارد.

شکر بسته بندی ۹۰۰ گرمی در مهر ۹۸ به قیمت ۵۴ هزار و ۱۱۹ ریال عرضه شد و در مقایسه با شهریور امسال که ۵۳ هزار و ۳۷۷ ریال بود، ۱.۴ درصد رشد قیمت دارد و نسبت به مهر ۹۷ که ۳۹ هزار و ۹۵۲ ریال عرضه شده بود، ۳۵.۵ درصد رشد ارزش را ثبت کرد.

گوشت گوساله در مهر ماه امسال هرکیلوگرم ۸۲۸ هزار و ۱۰۵ ریال قیمت خورد، در شهریور ماه امسال هم ۸۶۱ هزار و ۱۱۴ ریال ارزش داشت که ۳.۸ درصد افت قیمت یافت، اما در مقایسه با مهر ۹۷ که هرکیلو گرم ۵۴۸ هزار و ۳۹۱ ریال بود، ۵۱ درصد افزایش قیمت را نشان داد.

گوشت گوسفندی مخلوط هم در مهر ماه امسال به هرکیلو گرم ۹۵۵ هزار و ۳۱ ریال رسید و در مقایسه با شهریور که ۹۸۴ هزار و ۶۵۷ ریال بود، سه درصد کاهش داشت، اما در برابر ۵۶۱ هزار و ۵۶۱ ریال مهرماه ۹۷ رشد ۷۰.۱ درصدی داشت.

گوشت مرغ تازه هم در مهر ماه امسال برابر با هرکیلو گرم ۱۳۰ هزار و ۵۵۶ ریال عرضه شد که در مقابل ۱۳۴ هزار و ۵۳۳ ریال شهریور ماه امسال افت سه درصدی را ثبت کرد، اما نسبت به رقم ۹۶ هزار و ۲۶۶ ریال مهر ۹۷ رشد ۳۵.۶ درصدی را ثبت کرد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت صنعت کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو

به گزارش قدس آنلاین، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۱ حدود سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) نیز بیش از سه میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. 

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • آخرین آمار فوتی‌ تصادفات در تعطیلات نوروزی
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • فوت هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در تعطیلات
  • فوت هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در تعطیلات نوروز
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • آمار سازمان پزشکی قانونی؛ نوروز امسال هزار و ۶۵ نفر در تصادفات جان باختند