Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان با بیان اینکه ما نگران آب هستیم، گفت:فرونشست زمین و نابودی میراث تاریخی را از دیگر چالش‌های ایجاد شده به دنبال بحران کمبود آب در استان اصفهان دانست

 

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، عباس رضایی در جلسه شورای اداری استان اصفهان که با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد با بیان اینکه اصفهان ۱۰۷ هزار کیلومتر مساحت و جمعیتی حدود پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر دارد، اظهار کرد: ۴۰ درصد از جمعیت استان اصفهان در شهر اصفهان و نرخ رشد جمعیت نیز ۹۸ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه استان اصفهان مجموعه‌های بزرگی مانند سایت هسته‌ای نطنز، فولاد و دوب آهن، پالایشگاه و پتروشیمی در اصفهان فعالیت دارند، ادامه داد: در این استان پژوهشگاه رویان، شهرک علمی و تحقیقاتی، هسا و دو تا از دانشگاه‌های برتر ایران وجود دارد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه ۵۸ بیمارستان در اصفهان فعال است، اضافه کرد: ظرفیت پذیرش توریست درمانی را داریم که هنوز ضعف پذیرش گردشگر را در این خصوص داریم.

وی با بیان اینکه ۴۰ هزار هنرمند و ۲۲ هزار اثر تاریخی را در استان اصفهان داریم، ادامه داد: در حال حاضر نیز سه هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در استان اصفهان انجام شده است و تا پایان سال ۳۳ هزار فرصت شغلی را ایجاد خواهد کرد که رشد ۲۰ درصدی در این زمینه داشته‌ایم.

رضایی با بیان اینکه دو هزار و ۸۰۰ نخبه در استان اصفهان ثبت نام کرده‌اند، اضافه کرد: بعد از تهران، اصفهان بیشترین تعداد نخبه را دارد.

وی عدم تحقق حق آبه زیست محیطی را معضل بزرگ اصفهان دانست و افزود: متاسفانه نگاه برخی مدیران به تالاب گاوخونی نگاه توریستی است، در صورتی که چنانچه این تالاب خیزش کند ادامه حیات چند استان را محال می‌کند.

استاندار اصفهان فرونشست زمین و نابودی میراث تاریخی را از دیگر چالش‌های ایجاد شده به دنبال بحران کمبود آب در استان اصفهان دانست و تصریح کرد: این امر هم بر زندگی و هم بر اشتغال مردم ایران و اصفهان تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه آب شرب شش میلیون نفر در حوضه آبریز زاینده رود و تولید برق و فولاد وابسته به زاینده رود است، ادامه داد: خواسته مهم مردم اصفهان تامین آب مورد نیاز این استان است چرا که این امر بحران‌های مختلف روحی، اجتماعی، اقتصادی و حتی امنیتی را به همراه دارد.

رضایی با بیان اینکه افت سطح آب‌ در دشت‌های بزرگ اصفهان بسیار قابل توجه است، ادامه داد: این امر تهدید بزرگی برای استان اصفهان در اکثر شهرستان‌ها است، در اطراف فرودگاه اصفهان نیز فرونشست را داریم که در وضعیت بدی به سر می‌برد.

وی با بیان اینکه ما نگران آب هستیم، اضافه کرد: این امر خواسته اصلی مردم اصفهان برای نجات همه بخش‌های اصفهان است.

استاندار اصفهان انتقال آب از خلیج فارس و انتقال آب از تونل بهشت آباد را راهکارهای حل بحران آب در اصفهان دانست و ادامه داد: طرح انتقال آب به میزان ۲۵۰ میلیون متر مکعب را ضروری دانست و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اجرای خط سامانه دوم آبرسانی به اصفهان را نیز از دیگر نیازهای اساسی اصفهان دانست و گفت: پروژه‌هایی مانند قطار سریع السیر نیز باید با سرعت بیشتری اجرایی شود.

رضایی با بیان اینکه صندوق تسهیلات با سود صفر درصد برای زندانیان در اصفهان راه‌اندازی شود، ادامه داد: این امر می تواند در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تاثیرگذار باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان اصفهان بیمارستان زمین سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۶۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر پایگاه تخت جمشید: آب‌گرفتگی و فرونشست‌های متعدد در محوطه باستانی نقش رستم

به گزارش صدای ایران از تسنیم مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید از استقرار گروه‌های پایش، حفاظت، مرمت و باستان شناسی در مجموعه تاریخی نقش رستم خبر داد.

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس، علیرضا عسکری چاوردی گفت: در اثر بارندگی‌های اخیر، محوطه باستانی نقش رستم دچار آب‌گرفتگی شد و در پی آن فرونشست‌های متعددی در منطقه رخ داده است.

وی افزود: در حال حاضر تیم پایش، حفاظت و مرمت همراه با گروه باستان شناسی پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در این محوطه باستانی مستقر هستند و پس از تهیه گزارش علمی، برنامه ساماندهی محوطه نقش رستم آغاز خواهد شد.

عسکری با بیان اینکه بخشی از فرونشست‌های رخ داده در این محوطه باستانی مربوط به فرونشست عمومی دشت مرودشت است افزود: بخش دیگری از مشکلات مجموعه هم به آوار گسترده بارو‌های خشتی نقش رستم برمی‌گردد که طی این بارندگی‌ها بخش بارو‌ها و آوار‌های رسوب شده باستانی دچار رانش شد.

وی گفت: پایگاه میراث جهانی تخت جمشید بلافاصله پس از اخذ مجوز از پژوهشگاه میراث فرهنگی برنامه ساماندهی، حفاظت و مرمت نقش رستم را آغاز خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • محوطه جهانی نقش‌رستم به‌دلیل فرونشست تعطیل شد | مدیر پایگاه میراث جهانی تخت‌جمشید: فرونشست نقش رستم بحرانی تر از تخت جمشید است
  • محوطه باستانی نقش رستم دچار آبگرفتگی شد
  • مدیر پایگاه تخت جمشید: آب‌گرفتگی و فرونشست‌های متعدد در محوطه باستانی نقش رستم