Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجت الاسلام محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری امروز در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه رهبر انقلاب به همه شما مردم لرستان سلام رسانیدند و در محضر ایشان بودیم که از شجاعت و وفاداری این ملت نسبت به انقلاب و نظام و رهبری اشاره داشتند، گفت: لرستان، مردمانی شجاع و دلاور دارد که در دوران دفاع مقدس پرونده درخشانی از خودشان به جای گذاشتند و رشادت‌ها و شجاعت‌های آنان در میادین جنگ زبانزد همه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مردم لرستان جهاد خود به نمایش گذاشتند و نمره قبولی گرفتند، تصریح کرد: مردم لرستان نشان دادند که در حوادث ثابت قدم و پابرجا هستند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه امروز اینجا جمع شده ایم و مناسبتش معارفه امام جمعه جدید حجت الاسلام شاهرخی است که فرزند لرستان است و به این امامت و نمایندگی، ولی فقیه در استان منصوب شده اند، اظهار داشت: ایشان چهره‌ای شناخته شده هستند، خانواده‌ای محترم و شناخته شده برای همه مردم هستند، آبرومند و ریشه دار و اصیل هستند. در مسئولیت‌های بزرگ دیگری بوده اند و در همه آن‌ها به نحو احسن انجام وظیفه کرده اند، تعریف ایشان را از دوستان و جا‌های دیگر زیاد شنیده ایم.

حجت الاسلام محمدی گلپایگانی با بیان اینکه امام جمعه جدید خرم آباد ۲۰ ماه سابقه حضور در جبهه‌ها را دارد، شرکت در دفاع مقدس یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود، افزود: این امام جمعه برنامه‌ای که دارند روشن است و در آینده منشا برکت برای استان خواهد بود. مردم دار و متواضع هستند و این‌ها شرایط یک روحانی موفق است.

وی یادآور شد: روحانی موفق باید در میان توده مردم باشد و حضور داشته باشد و سنگ صبور مردم باشد، درد‌ها را بشنوند و گرفتاری‌ها را از نزدیک لمس کند که این همان روش پیامبر اسلام است.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در جهان متمدن امروز هم همان زنده به گور کردن‌ها و جهل دیده می‌شود، گفت: بزرگترین خدمت را اسلام با تعالیم خود به طبقه نسوان جامعه داد، یک سوره در قرآن برای زنان آمده است، سوره‌ای به نام رجال در قرآن نداریم و این گویای توجه اسلام به زنان است.

حجت الاسلام محمدی گلپایگانی با بیان اینکه در جامعه غرب زنان آلت دست شهوت رانی مردان شده اند و چه ظلمی به آن‌ها می‌شود، اسلام اجازه تبعیض نمی‌دهد، اجازه سوء استفاده نمی‌دهد، تصریح کرد: فاطمه زهرا (س) که گل سر سبد خاندان نبوت است و سید نسا العالمین است، الگوی شما زنان باید فاطمه زهرا باشد.

وی با تاکید بر اینکه این فضای مجازی شیطان مجسم است، آنچه که به ارمغان می‌آورد فساد، فحشا، گناه و اینجور مطالب است، مراقب بچه‌های خود باشید، افزود: پدر‌ها و مادر‌ها مراقب باشید و مهربانی کنید با فرزند خود تا هرچه می‌خواهند با شما بگویند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه اولین نماز جمعه امام جمعه جدید امروز اقامه می‌شود، برای هفته‌های بعد بچه‌های خود را به نماز بیاورید، اگر می‌خواهید بچه‌های شما بیمه شوند در این مجامع آن‌ها را شرکت دهید، تصریح کرد: در مجالس امام حسین و مجالس مذهبی و قرآنی شرکت کنند. اگر فرزند شما از ابتدا با این مراکز آشنا شد بیمه می‌شود.

حجت الاسلام محمدی گلپایگانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مسئولان شما همواره که در این منصب نیستید، از این فرصت استفاده کنید و به نفع مردم کار کنید حساب پس انداز قیامت خود را پر کنید، گفت: جواب مردم را بدهید؛ کسانی را سراغ دارم در دستگاه‌های دولتی و حکومتی که خودکار جیبش را جدا نمی‌کند و با خودکار روی میز برای موارد شخصی استفاده نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در مقابل برخی از ماشین حکومت استفاده شخصی می‌کنند، جواب دارند بدهند، مال این ۸۰ میلیون نفر است، بیت المال است، خیلی باید مراقبت کرد، تصریح کرد: ما که همیشه در این دنیا نیستیم، قیامتی وجود دارد، حساب و کتابی وجود دارد. این راهی است که سر راه ما هست.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماز جمعه مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۶۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد

یه گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد انوار، توجه به آموزش و پژوهش را در ارزیابی آثار به خاطر تعیین این موضوع به عنوان شعار سال توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها عنوان کرد.

محمد انوار دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین المللی موزه‌ها در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا به داوری و پذیرش ۱۲۵ اثر در این کنفرانس خبر داد و گفت: این آثار تقریبا از اکثر استان‌های کشور ارسال شده است و همچنین آثاری را از کشور‌های انگلستان، قبرس، ترکیه، عراق، افغانستان و سخنرانانی را از کشور‌های فرانسه و انگلستان داشتیم.

وی در خصوص محور‌های مقالات رسیده به دبیرخانه گفت: پژوهش‌های رسیده به دبیرخانه سعی کرده بودند که به موضوع‌های کارکرد موزه‌ها، اهمیت آن‌ها، ارتباط موزه‌ها و معماری، طراحی، گالری‌ها و نمایشگاه‌ها، تجهیزات، آزمایشگاه، کارگاه، مرمت و احیاء، مستندنگاری و مستندسازی، استانداردسازی، حفاظت و...یپردازند و تقریبا آثار ارائه شده از کیفیت و درجه خوبی برخوردار بودند.

وی به توجه به موضوع آموزش و پژوهش در ارزیابی آثار ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به تعیین این شعار سال که توسط ایکوم (کمیته بین المللی موزه‌ها) برای روز جهانی موزه‌ها که ۲۸ اردیبهشت ماه است، تعیین شده بود ما هم سعی کردیم تا محوریت ارزیابی آثار را بیشتر به این موضوع اختصاص دهیم.

انوار به حمایت دستگاه‌های دولتی و خصوصی بسیاری از برگزاری این کنفرانس اشاره کرد و گفت: وزارت کشور، وزارت میراث، صنایع دستی و گردشگری، کمیسیون ملی یونسکو، بیش از ۱۲۵ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و ... از این کنفرانس حمایت کردند و سعی کردند تا در روند اجرایی و علمی این کنفرانس نهایت همکاری را با دبیرخانه داشته باشند.

گفتنی است، اهداف اولین دوره کنفرانس بین المللی موزه‍‌ها، تقویت نقش پژوهشی نهاد موزه، انتشار آخرین نتایج و یافته‌های جدید پژوهشی و تجارب فنی و ترویجی در زمینه موزه و موزه داری، ارتقاء سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و کارشناسان حوزه موزه، توجه ویژه به موزه‌ها و مسائل و موضوعات مرتبط، بررسی وضعیت موزه‌ها و ارتقاء سطح کیفی موزه‌ها با راهکار‌های اجرایی مبتنی بر روش‌های علمی و به روز، نقش و اثر موزه‌های علمی، فنی و دانشگاهی، تقویت هویت علمی و فنی کشور و معرفی در سطح بین الملل، حفظ میراث فرهنگی، علمی و تاریخی کشور و نمود بین المللی آن، دیپلماسی علمی و فرهنگی و استفاده از نقش موزه‌ها در باروری خلاقیت و نوآوری استعداد علمی، فرهنگی، تاریخی و هویتی کودکان، نوجوانان و جوانان و هم افزایی دانش و تجربه و اطلاعات موزه‌های کشور باهم و با موسسات موزه‌ای جهانی، ایجاد مشارکت و هم افزایی میان جامعه پژوهشگران، متخصصین و نهاد‌های اجرایی مرتبط است.

لازم به ذکر است که کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها ۵ اردیبهشت در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟