Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌توحید معصومی داور چهاردهمین جشنواره تئاتر مردمی «بچه‌های مسجد» سادگی و خلوص از ویژگی‌های این نوع تئاتر و بهره‌مندی از مربی و تداوم فعالیت را لازمه رشد آن دانست و پیشنهاد کرد آموزش و پرورش، کانون مساجد و حوزه هنری در این باره تعاهم کنند. ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، توحید معصومی عضو هیئت‌داوران چهاردهمین جشنواره «تئاتر مردمی بچه‌های مسجد» اظهار کرد: این جشنواره سابقه طولانی دارد و تاریخچه آن به دهه‌های قبل بازمی‌گردد که با مضامین اخلاقی و مذهبی به روی صحنه می‌رفت تا تفکر دینی و مسجدی را منعکس کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعد از چند سال وقفه از سه سال گذشته برگزاری آن از سر گرفته شد و این‌بار به‌ جای اینکه در صحنه اجرا شود در مسجد اجرا و زمان نمایش‌ها نیز کوتاه شده است.

قائم‌مقام مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تصریح کرد: دفتر تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در مراکز حوزه هنری استان‌ها فعال است و تولیدات خود را اجرا کرده و در نهایت برگزیده‌ها به جشنواره راه پیدا می‌کنند؛ در چهاردهمین دوره 15 نمایش از 13 استان به رقابت می‌پردازند.

وی اشاره کرد: در نمایش تئاتر مساجد نمایش‌ها فشرده و تک‌جنسیتی شده‌اند و به‌ جای اینکه در صحنه و یا خیابان اجرا شوند در مساجد و برای نمازگزاران و میان دو نماز اجرا می‌شوند و تا به امروز هم استقبال خوبی از آنها شده است.

معصومی خاطرنشان کرد: نمی‌توان این جشنواره را غیرحرفه‌ای نامید چون در این جشنواره جوانان و نوجوانان دورهم جمع می‌شوند و نمایش‌نامه‌ای را در دست می‌گیرند و در مساجد اجرا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سادگی و خلوص از ویژگی‌های تئاتر بچه‌های مسجد است، بیان کرد: در این نمایش‌ها شاخصه‌های صحنه‌ای ازجمله نور، دکور و گریم حذف شده‌اند و هنرمندان آن را با حس و حال خود اجرا و در حقیقت قصه‌ای را نمایشی می‌کنند.

این هنرمند افزود: در گام‌های بعدی باید به کیفیت هنری این نمایش‌ها افزوده شود و مربیانی این فعالیت را با زیبایی‌شناسی هنر تلفیق کند تا مردم با دیدن آن لذت ببرند.

کوروش زارعی: به خاطر توانمندی و تجربه برگزاری جشنواره‌ها را در استان‌ها برگزار می‌کنیم

وی تشریح کرد: چشم‌اندازی که برای این جشنواره و برگزیدگان آن متصوریم این است که فعالیت آنان تداوم داشته باشد و رشد پیدا کنند تا در چند سال آینده شاهد ورود آنان به گروه‌های تئاتر و صحنه باشیم البته مساجد از این گروه‌ها خالی نخواهد شد، چراکه کودکان سال‌های آینده جایگزین آنان می‌شوهد و این روند ادامه خواهد داشت.

معصومی یادآور شد: بسیاری از دانش‌آموزان در عرصه تئاتر فعالیت دارند که در فصل تابستان می‌توانند ادامه فعالیت خود را در کانون‌های فرهنگی مساجد داشته باشند به همین منظور پیشنهاد می‌کنم اگر تفاهم‌نامه همکاری بین حوزه هنری، وزارت آموزش‌وپرورش و کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد منعقد شود، شاهد خروجی بسیار خوبی در این حوزه خواهیم بود و نسل آینده با تئاتر عجین می‌شود.

انتهای پیام/

R1515/P1397/S4,34/CT3 واژه های کاربردی مرتبط مسجد تئاتر

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسجد تئاتر مسجد تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۶۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد