Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-06@07:03:07 GMT

تولید لباس ضدگلوله با کمک یک ابرچسب قدرتمند

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۸۷۲۷۰

 به گزارش مهر به نقل از  دیلی میل، محققان علوم مواد یک ابر چسب ابداع کرده اند که قادر است در سطح مولکولی پیوندهای قدرتمند ایجاد کند. 

 محققان کانادایی با تولید مولکول هایی خاصی که به طور عرضی به یکدیگر متصل هستند این چسب مایع را ابداع کرده اند. چسب مذکور  می تواند بهتر از نمونه های تجاری  پلاستیک را پیوند دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در آزمایش ها دو تکه از پلاستیک با این چسب به یکدیگر چسبانده شدند و به نظر می رسید حتی انسان نمی تواند آنها را از هم جدا کند. 

 دولت کانادا از این پروژه پشتیبانی می کند تا از چسب مذکور در لباس های ضدگلوله استفاده کند. 

پروفسور جرمی ولف از دانشگاه ویکتوریا در کانادا می گوید: با استفاده از این چسب فناورانه می توان لایه های مواد مختلف را بهتر بهم چسباند تا نسل جدیدی از لباس ها برای محیط های خطرناک را تولید کرد. همچنین این فناوری سبب می شود پارچه نیز قدرتمندتر شود.  

در فناوری جدید که اتصال عرضی نام گرفته هنگامی که مولکول ها در معرض گرما یا اشعه مافوق بنفش قرار می گیرند، واکنش های شیمیایی قدرتمندی اتفاق می افتند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۷۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • رکوردشکنی تاریخی در المپیک پاریس با دوپینگ‌های مجاز «ناسا»
  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد