Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس گفت: تصور می‌کنم، تا زمانی که اینگونه انتخابات داریم، قطعا مجلس همین شکل خواهد بود ولی اگر انتخابات استانی باشد دیدگاه بازتر شده و افراد استانی‌تر و بلندتر فکر می‌کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز در زمان ثبت‌نام برای مجلس یازدهم  در جمع خبرنگاران در فرمانداری تبریز اظهار کرد: برنامه‌ای برای ریاست قوه مقننه و نبود آقای لاریجانی ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه باید انتخابات استانی می‌بود، تصریح کرد: اگر انتخابات به صورت استانی باشد بهتر است و اگر احزابی باشد که بیشتر می‌توان جلوتر رفت ولی متاسفانه  نه احزاب داریم و نه انتخابات را استانی می‌کنیم و این منجر می‌شود تا هر کسی برای شهرستان خود تلاش کند  و اعتبار تکه تکه شود. 

مگر لاریجانی کیست؟

وی در رابطه با نبود آقای لاریجانی گفت: اینکه در مجلس یازدهم لاریجانی نیست، موضوع مهمی نیست زیرا مگر لاریجانی  چی بود که اگر نباشد چیزی فرق کند و البته این شامل حال همه ما هم می‌شود زیرا این افراد نیستند که اثرگذارند بلکه رفتار و عملکرد آنهاست که اثر دارد.

پایبند به اصلاحات و اصول هستم

نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: من هر دوره مستقل شرکت کرده‌ام و به شدت پایبند اصلاحات هستم و به شدت پایبند اصولگرایانم، زیرا آنها به چه چیزی معتقد هستند که ما نیستیم و بالاخره من نماینده مردم هستم و این مردم هستند که به ما رای می‌دهند. 

اگر رای نیاورم به کار پزشکی‌ام ادامه می‌دهم/ هزینه تبلیغات نداده‌ام

وی یادآور شد: بنده هیچ‌وقت هزینه تبلیغات نداده‌ام که من را تبلیغ کنند و الان هم اگر مردم تبلیغ کنند، رای می‌آورم ولی اگر رای نیاورم به کار پزشکی خودم ادامه خواهم داد. 

پزشکیان متذکر شد: اگر کسی هم ما را در لیست قرار دهد باز هم ما نماینده مردم خواهیم بود نه نماینده گروه.

وی با تاکید بر اینکه ساختار سیاسی کشور کور  و اشتباه است، گفت: الان کاری کردند که برای انجام کاری همه باید به تهران بروند و اختیاری وجود ندارد در حالی که من بارها گفته‌ام برای اینکه کارهایمان را اسلامی کنیم باید نامه حضرت علی(ع) را در کشور پیاده کنیم. 

نایب رئیس اول مجلس گفت: برای مثال عده‌ای از علاقه‌مندان به محیط زیست را تنها به جرم ریختن آب نمادین به دریاچه، دستگیر کردند و این نشان می‌دهد که ما تحمل شنیدن نظر مخالف را نداریم. 

اطلاعی از نظر اصلاح طلبان ندارم

وی در پاسخ به این سوال که نظر اصلاح‌طلبان  درباره انتخابات چیست، گفت: نمی‌دانم.  

پزشکیان بیان کرد: ما انقلاب کردیم و شعارهای زیادی دادیم ولی خیلی از آنها روی شعار باقی مانده است.  

وی متذکر شد: اطلاع‌رسانی نه تنها در دولت نیست بلکه در روحانیت و منبرها نیز وجود ندارد زیرا ما الان در شدیدترین وضع اقتصادی هستیم و در برابر آمریکایی که حتی روس‌ها هم از آن حساب می‌برند ایستاده‌ایم از این‌رو باید به مردم شفاف بگوییم که برای ایستادن باید  هزینه بدهیم. 

باید روش پول درآوردن را عوض کنیم

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس ابراز کرد: تا دیروز نفت فروخته و هزینه‌ها را تامین می‌کردیم ولی الان دیگر نمی‌توانیم مثل گذشته نفتی بفروشیم در نتیجه قیمت تمام شده را باید بگیریم از این‌رو باید روش پول در آوردن را عوض کنیم زیرا با همان سبک قبلی با شکست روبه رو خواهیم شد. 

وی توضیح داد: باید به گونه‌ای برخورد کرد تا از فردی مثل من  پول بگیرد و به فقیر بدهد نه اینکه به امثال من هم یارانه بدهند. 

پزشکیان با بیان اینکه روش‌های مجلس در این دوره و دوره‌های قبلی همه یکی است و علت اینکه چیز خاصی اتفاق نمی‌افتد به خاطر تکرار  روش‌هاست، گفت: اینکه می‌گویند این مجلس ضعیف است و فلان مجلس قوی بود دلیل نمی‌شود که بگوییم  مشکلات جامعه در نتیجه عملکرد این مجلس است بلکه به مجالس گذشته مربوط می‌باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا تضمین می‌دهید که مجلس آتی بهتر خواهد بود؟ گفت: من نمیتوانم تضمین کنم اما اگر رای به این روش باشد نتیجه نیز همان می‌شود.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه‌‌ها و اهداف خود، گفت: چیزی که از دستمان بربیاد و خیر جامعه در آن باشد را  تلاش می‌کنیم تا انجام دهیم. 

وی توضیح داد: در دوره هشتم در رابطه با بهداشت و درمان و روندی که داشت به خاطر این بود که حتی مرده را از بیمارستان نمی‌دادند و پول می‌گرفتند از این‌رو تصمیماتی در کمیسیون گرفته شد و بهداشت و درمان با تحول روبه‌رو شد و الان اثرات همان تحولات را می‌بینیم.

دفاع از عملکرد نمایندگان مجلس دهم در استان

پزشکیان خاطرنشان کرد: معتقدم  کارهایی که  در این دوره مجلس نمایندگان استانی انجام دادند در هیچ دوره‌ای نشده بود. برای مثال مس سونگون، نفلین سینیت سراب، خط اتیلن به پتروشیمی،  ارتقای تولید پتروشیمی از ۴۰۰ هزار تن، انتقال ۴ کیلومتر آب زاب از جمله کارهای  بزرگی است که انجام داده‌‌اند.

وی افزود: تصفیه‌خانه‌ها و راه‌ها از کارهای دیگر مجلس است که در هیچ دوره‌ای کار نشده است زیرا در بخش بهداشت و درمان الان در تمام شهرها مراکز بهداشتی داریم.

پزشکیان بیان کرد: در این دوره کارهای بسیاری شده و ما هم قدردان دولت و سایر نمایندگان هستیم که با انسجام و دست به دست هم دادن کارها را پیش خواهیم برد.

وی اذعان داشت: تصور می‌کنم تا زمانی که اینگونه انتخابات داریم، قطعا مجلس همین شکل خواهد بود ولی اگر انتخابات استانی باشد دیدگاه بازتر شده و افرد استانی‌تر و بلندتر فکر می‌کنند.

نایب رئیس اول مجلس ابراز کرد: قطعا اگر سیستم در کشور درست شود و FATF اجرایی شود، دیگر نه تنها پولی گم نمی‌شود بلکه جابه جا هم نمی‌شود. 

منبع: فارس

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون

خبرگزاری خبرآنلاین در گزارشی با عنوان «جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!» به بررسی رقابت ها بر سر کرسی ریاست مجلس دوازدهم پرداخته است. در بخشی از این گزارش وضعیت محمود نبویان از چهره های عضو جبهه پایداری به عنوان یکی از رقباء قالیباف در انتخابات ریاست مجلس آینده مورد بررسی قرار گرفته است.

اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف

محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.


این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آنها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف‌ ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900694

دیگر خبرها

  • مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • ۲ تصویر جالب از گپ و گفت ۳ کاندیدای ریاست مجلس دوازدهم
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون