Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:18:58 GMT

لزوم تشکیل کارگروه فوق‌تخصصی پژوهشی در لرستان

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۹۳۳۰۳

لزوم تشکیل کارگروه فوق‌تخصصی پژوهشی در لرستان

ایسنا/لرستان کارشناس پژوهش اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به فقدان کارگروه فوق‌تخصصی پژوهشی در استان، اظهار کرد: این کارگروه می‌تواند کمک کند طرح‌های پژوهشی به سمت عملگرایی و آینده‌نگری بروند.

مسعود خوشناموند در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: از سال ۱۳۹۴ و با دستور استاندار وقت، یک تا سه درصد بودجه‌های ادارات‌کل به‌جز فصل ۲ و ۶ باید صرف طرح‌های پژوهشی شود که اداره‌کل تبلیغات اسلامی از این قضیه استثنا نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سال ۹۴ دو طرح پژوهشی را با هدف برآوردن انتظارات سازمان از مخاطبین تحت‌عنوان بررسی نقاط قوت و ضعف برگزاری مجالس عزاداری و رصد نقش شبکه‌های اجتماعی در زندگی نوجوانان و جوانان استان، اجرا کردیم.

خوشناموند تصریح کرد: در سال ۹۵ دو طرح تحت‌عناوین راهکارهای توسعه فعالیت‌های فرهنگی ـ مذهبی در فضای مجازی و آسیب‌شناسی ظاهرگرایی دینی و تأثیر آن بر بروز آسیب‌های اجتماعی در استان و با همکاری جهاد دانشگاهی و برخی دانشجویان بومی دانشگاه تهران برگزار شد.

کارشناس پژوهش اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان، با اشاره به این‌که طبق نظر اداره پژوهشی سازمان مرکزی تبلیغات اسلامی در سال ۹۶ و ۹۷ هیچ طرحی نداشتیم، عنوان کرد: در سال جاری یک طرح در دست اقدام داریم.

وی با اشاره به این‌که در سال جاری ۳۷ طرح پژوهشی به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی بودجه ارسال شد که از بین آن‌ها ۱۶ طرح برای اجرا پذیرفته شد، اظهار کرد: یکی‌از آن‌ها طرح سازمان تبلیغات تحت‌عنوان «نحوه بکارگیری سمن‌های دینی در اجتماعی کردن فرآیند تبلیغ» است که در مرحله اجراست.

خوشناموند ادامه داد: فراخوان این طرح به‌زودی در سایت و در روزنامه‌های کثیرالانتشار، منتشر خواهد شد.

این مسئول بیان کرد: نتیجه این کارهای پژوهشی در فرآیند آموزش و ترویج دینی که زیرمجموعه علوم انسانی است منعکس خواهد شد و تحت‌عنوان مقالات، بروشور و کتاب در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.

این مسئول با اشاره به این‌که در طول سال‌های گذشته حدود ۳۰ میلیون تومان اعتبار برای انجام کارهای پژوهشی جذب شده‌است، اضافه کرد: در سال جاری نیز ۱۲ میلیون تومان اعتبار برای اجرای یک طرح پژوهشی در نظر گرفته شده‌است.

وی با بیان این‌که آموزش یکی‌از منابع رفتار و تولید فرهنگ است، تأکید کرد: متأسفانه ما در سطح کشور و استان در حوزه کاربردی یا کاربست پژوهش‌های انجام شده مشکلاتی داریم و هنوز نتوانسته‌ایم از مرحله تئوری به عملیاتی منتقل شویم.

خوشناموند با بیان این‌که در زمان حال فقدان کارگروه فوق‌تخصصی پژوهشی در استان احساس می‌شود، تصریح کرد: این کارگروه می‌تواند کمک کند طرح‌های پژوهشی به سمت عملگرایی و آینده‌نگری رفته و از قالب بحث تئوری خارج شویم.

این مسئول ادامه داد: این امر نیازمند حضور افراد نخبه و دانشگاهی است چراکه طرح پژوهشی بدون حضور دانشگاه‌های مادر و درجه یک خیلی قوی نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پژوهشي سازمان تبلیغات اسلامی پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان