Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، موسسه مردم نهاد آوای قدسیان با  همکاری معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان، کارگاه آموزشی خانواده و سلامت روان با هدف ارتقاء سطح آگاهی خانواده‌ها در خصوص مفهوم  و تعریف سلامت و بهداشت روان و ارائه راهکارهای عملی  جهت تعامل  والدین با فرزندان و نیز تعامل همسران با هم بر اساس شاخص ها و معیارهای سازمان بهداشت جهانی در قالب جلسه سلامت روان و الگوپذیری خانواده از آموزه‌های قرآنی در جلسه توجیهی فراگیران قرآن در دو بازه زمانی صبح و عصر توسط محمد فتحی زاده دبیر موسسه و شمس الله آقابابایی مدرس خانواده در ناحیه منفصل شهری ننله در  سنندج   با حضور ۱۵۰ نفر شرکت کننده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به رویکرد معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان درخصوص بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و آموزش مهارت‌های زندگی و افزایش آگاهی و سواد خانواده‌ها، کارگاه‌های آموزشی توسط مدرسان اهل فن در حاشیه شهر سنندج برگزار می‌شود.

شمس الله آقابابایی مدرس خانواده در این کارگاه آموزشی، با اشاره به اهمیت سلامت روان اظهار کرد:  طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، سلامت  فقط نداشتن بیماری و نقص عضو نیست بلکه تامین رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی  است.

وی  تصریح کرد: از جمله اقداماتی که  سبب ضمانت سلامت و موفقیت خانواده در خصوص انسان سازی می‌شود، توجه به سبک زندگی و ایجاد تغییر در راستای  ارتقاء بخشیدن به این مهم بر اساس معیارهای جهانی مفهوم سلامت است.

آقابابایی تاکید کرد: داشتن تغذیه سالم بر اساس هرم غذایی ارایه شده از سوی متخصصان تغذیه، قابلیت و توانایی برقراری ارتباط موزون و هماهنگ با یادگیری، توانایی ایجاد تغییر در محیط مادی و انسانی خویش، پذیرش مسولیت نسبت به خود ودیگران، توانایی کنترل هیجانات یا (مدیریت خشم) و همچنین حل تعارض های موجود در زندگی از جمله شاخص‌های سلامت است.

محمد فتحی زاده دبیر موسسه مردم نهاد آوای قدسیان نیز در کارگاه توجیهی فراگیران قرآنی در خصوص اهمیت حضور خانواده ها در کلاس قرآن و اهمیت دادن به آموزه‌های قرآنی در راستای استحکام بنیان خانواده‌ها، مطالب ارزنده‌ای را عنوان کرد.

46

کد خبر 1328491

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کردستان تشکل های مردم نهاد NGO آسیب اجتماعی خانواده مهارت های زندگی انتخابات مجلس یازدهم ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس مارک ویلموتس تیم ملی فوتبال ایران تلویزیون تعهدات ایران در برجام سیدعباس عراقچی بازیگران سینما و تلویزیون ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۴۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم اسماعیلی عصر چهارشنبه در دوره آشنایی با اصول پیشگیری از غرق شدگی گیلان با اشاره به اجرای طرح مشترک بین نجات غریق و غواصی استان گیلان و معاونت تربیت بدنی سلامت آموزش و پرورش اظهار کرد: طرح کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی با هدف کاهش آمار غریق به عنوان استان ساحلی اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این طرح مناطق ۳۴ گانه آموزش و پرورش با هیئت نجات غرق و غواصی استان گیلان همکاری می‌کنند، گفت: مسؤولان انجمن شنا و سرگروه‌های آموزشی در کارگاه پیشگیری از غرق شدگی حاضر می‌شوند و پس از آن برای آموزش در مدارس متوسطه اول و دوم حضور پیدا خواهند کرد.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان با بیان اینکه در این کارگاه اساتید و مدرسین نجات غریق تولید محتوای آموزشی در راستای کاهش غریق در استان ساحلی گیلان ارائه می‌کنند، افزود: افراد آموزش دیده به عنوان سفیران و مدرسین در مدارس سطح استان اول و دوم حضور پیدا کرده و به دانش آموزان آموزش می‌دهند.

اسماعیلی هدف از طرح مذکور را کاهش غرق شدگی در میان بومیان گیلانی عنوان کرد و گفت: بسیاری از بومیان به ویژه نوجوانان و جوانان اطلاعات زیادی از پیشگیری از غرق شدگی ندارند بنابراین این آموزش در راستای آموزش پیشگیری صورت می‌گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه بخشی از غریق‌ها از بومیان استان هستند نیاز به آموزش برای جلوگیری از مغروقین ضروری است، بنابراین دانش آموزان بعد از آموزش به عنوان همیاران و سفیران نجات غریق در بین خانواده و جامعه لحاظ می‌شوند.

کد خبر 6088126

دیگر خبرها

  • تهاجم فرهنگی در کمین جوانان و خانواده هاست
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس