Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@13:50:14 GMT

پیش‌بینی قیمت‌ها در بورس

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۹۷۶۴۸

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، در نیمه نخست سال جاری، شاخص کل بورس رشدی بیش از ۶۰ درصد را ثبت کرده است که در مقایسه با بازارهای موازی، بهترین بازدهی را نشان می دهد؛ از سوی دیگر شاخص کل هم وزن نیز رشد بی سابقه حدودا ۱۳۲ درصدی را طی مدت مذکور به ثبت رساند که حاکی از بازدهی بالاتر شرکت های فعال در صنایع کوچکتر بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان کارشناسان عوامل مختلفی را محرک رشد بازار سرمایه می‌دانند که یکی از مهم‌ترین محرک‌ها در بازار، دلار نیمایی بود که قیمت آن به دلار آزاد نزدیک شد.

کارشناسان همچنین قانون رفع موانع تولید را دیگر محرک بازار می‌دانند و بر این باورند که ارزش بازار بورس و فرابورس در ابتدای سال حدود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان بود که پس از رشد نقدینگی، شاهد روند صعودی ۸۵ درصدی ارزش بازار بورس و فرابورس بودیم.

تغییر رفتار مردم در سرمایه‌گذاری

در این راستا، عباس هشی - کارشناس بازار سرمایه - در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مردم پیش از این پول خود را به عنوان سپرده نزد بانک‌ها می‌گذاشتند، اظهار کرد: بانک‌ها در آن شرایط این پول را به زیر مجموعه‌های خودشان قرض می‌دادند و از ارزش افزوده آن استفاده می‌کردند.

وی ادامه داد: در پی تغییر نرخ ارز و تغییر قیمت‌ها، شرکت‌ها هم قیمت فروش خود را بالا بردند. در این شرایط پیش‌بینی سود یک امر عادی است. به همین دلیل مردم به بازار سرمایه حجوم بردند و خریدار شدند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: این موضوع باعث شد شاخص به صورت اتوماتیک بالا رود اما در این سوی ماجرا ارزش پولی که مردم در سپرده گذاشته بودند، کاهش یافت. بنابراین مردم پول خود را از سپرده خارج و وارد بازار سرمایه کردند.

وی با بیان اینکه با افزایش تقاضا، قیمت هم بالا می‌رود، اظهار کرد: در مقطعی تقاضا برای سهام شرکت‌هایی که زیان‌شان بیشتر از سودشان بود نیز ایجاد شد.

هشی در ادامه با تاکید بر اینکه قیمت سهام همیشه آخر سال مالی افزایش می‌یابد، توضیح داد: شرکت‌هایی که سهامشان در بورس است، مایل هستند که زمان ارزیابی، قیمت بالا باشد که سود را شناسایی کنند؛ بنابراین همیشه در مقاطع ۲۹ اسفند، ۳۱ خرداد، ۳۱ شهریور و ۳۰ آذر شاهد رشد قیمت سهام هستیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۷۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی