Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، معاون بهداشت علوم پزشکی شیراز ظهر شنبه در جریان نشست کمیته بررسی و مهار بیماری آنفلوانزا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز  گفت: با توجه به اقدامات مناسب و سریع دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه آمادگی بیمارستان ها و مراکز خدمات جامع سلامت و استقرار پزشکان متخصص اطفال، داخلی و عفونی در این مراکز و مدیریت دارو، سیر بیماری رو به کاهش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 دکتر عبدالرسول همتی افزود: با پیگیری و هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه، داروی مرتبط با بیماری آنفلوانزا  در بیمارستان ها، مراکز خدمات جامع سلامت و داروخانه های پوشش دهنده این بیماری، توزیع شده که پزشکان متخصص اطفال، داخلی و عفونی مستقر در این مراکز برحسب شرایط بیماران، دارو را تجویز می کنند.

 او بیان اینکه هم استانی ها نگران کمبود داروی مرتبط با بیماری آنفلوانزا نباشند، بر اهمیت خودمراقبتی افراد و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها برای سالم زندگی کردن تاکید کرد.

 معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: مصرف غذاهایی مانند آش و سوپ، مصرف مایعات زیاد، میوه، آبمیوه طبیعی و سبزی ها برای بهبود بیماری آنفولانزا موثر است.

 دکتر همتی اضافه کرد: افرادی مانند بیماران قلبی عروقی، بیماران تنفسی و مبتلایان به آسم، خانم های باردار، بیماران مبتلا به دیابت و سرطان، بیماران پیوندی، کودکان زیر پنج سال و سالمندان بالای ۶۵ سال به دلیل اینکه سیستم ایمنی بدن ضعیفی دارند، باید بیشتر از سایر افراد مراقب سلامت خود باشند.

 او با تاکید بر نقش موثر آموزگاران و معلمان در اطلاع رسانی به دانش آموزان در خصوص شست و شوی دست با آب و صابون، تغذیه مناسب، پیشگیری و مراقبت گفت: به مدارس و مهدهای کودک نیز اعلام شده تا کودکان و دانش آموزانی که نشانه های آنفلوانزا دارند، در منزل استراحت کنند.

 معاون بهداشت دانشگاه توصیه کرد: مردم به صورت خودسرانه از داروها به ویژه کورتون ها استفاده نکنند، زیرا نه تنها سیر درمانی بیماری را کند می کند، بلکه عوارض جانبی نیز به همراه دارد.

 دکتر همتی اعلام کرد: تاکنون یک هزار و ۲۱ بیمار در بیمارستان های استان فارس بستری شدند که از این تعداد ۷۶ مورد مبتلا به بیماری آنفلوانزا اعلام شد.

 دبیر شورای سیاستگذاری مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: کمیته بررسی آنفلوانزا در دانشگاه با حضور اعضای کمیته از واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد.

 دکترمحمدجواد مرادیان افزود: در این نشست آخرین آمار حوزه بهداشت، بیماران بستری، کاهش مراجعان مشکوک به بیماری آنفلوانزا ، تامین دارو و نحوه توزیع آن در بیمارستان ها، مراکز خدمات جامع سلامت و داروخانه های پوشش دهنده این بیماری، تجویز دارو از سوی پزشکان متخصص اطفال، داخلی و عفونی و اقدامات حوزه های مختلف دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

 او ادامه داد: با پیگیری معاونت غذا و داروی دانشگاه، به میزان کافی دارو در مراکز مشخص توزیع شده و هیچ جای نگرانی برای هم استانی ها وجود ندارد.

کد خبر 4791114

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس آنفلوانزا دانشگاه علوم پزشکی شیراز انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر ایلام گرگان مجلس شورای اسلامی قزوین بسیج بیرجند شهرکرد خطبه های نماز جمعه ویروس آنفلوانزا مشهد بارش برف هفته بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فایده جالب داروی کاهش وزن

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که از داروی کاهش وزن GLP-۱ Zepbound استفاده کرده بودند علائم کمتری از آپنه خواب داشتند.

مهر در گزارشی به نقل از هلث لاین نوشت: افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901711

دیگر خبرها

  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن