Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@03:14:10 GMT

برخی مدیران برای نظام عائله‌مندی درست می کنند

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۱۳۷۸

برخی مدیران برای نظام عائله‌مندی درست می کنند

رئیس دیوان عالی کشور گفت: برخی مدیران برای نظام خدمتگزار جذب نمی کنند بلکه فقط عائله‌مندی درست می کنند.

به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کل کشور در آیین گرامیداشت ۱۶ آذر روز دانشجو در دانشگاه علوم قضایی گفت: دومین باری است که در محضر اساتید و دانشجویان علوم قضایی در دوره تصدی‌ام حاضر می‌شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روز دانشجو روز مبارکی است و همه قبول دارند که دانشجو ذخیره علمی و مدیریتی کشور است هرچه پرورش بهتری در دانشجویان صورت گیرد مرتبه و مقام بالاتری کسب کنند آینده کشور در گروی فعالیت امروز دانشجویان است.

وی افزود: دانشجو یعنی فکر،بینش و دانش و دانشجو منبعی است که در آینده برای اداره کشور باید از ان استفاده شود و منبع خیزش و حرکت است و اگر در راه حق و اعتلای کشور باشد خیزش آن مبارک است.

رئیس دیوان عالی کشور گفت:وجود دانشجویان نخبه و صاحب فکر و خلاق امید آینده کشور است مشکلی که در بدنه مدیریتی کشور داریم را دانشجویان نخبه می‌توانند برطرف کنند و امید همه ما، شما دانشجویان هستید.

رئیس دیوان عالی کشور خطاب به دانشجویان حقوق گفت: پس از پایان دوره دانشجویی می‌خواهید پا در عرصه خطیری بگذارید و با شروع کار قضا، مسؤولیتی بر دوش شما می‌افتد که بارش سنگین است و دو راه جهنم و خشم خدا یا بهشت و رضایت خدا را در پی دارد.

وی افزود: ورود به دستگاه قضا چند شرط مهم لازم دارد و یکی از این شرایط، تقوا است که دوگونه است یا انسان خود را در معرض خطا قرار ندهد و یا اینکه با حضور در صحنه‌های مختلف خود را نبازد که این سخت‌ترین نوع تقواست.

حجت‌الاسلام مرتضوی مقدم گفت: چیزی که بلای جامعه ما و برخی مدیران شده و گرفتاری ایجاد کرده کمبود یا نبود تقواست و در همه بدنه نظام به نسبت خودش کاربرد دارد و در قضا مهمترین رکن است.

وی افزود: آسیبی که جامعه،قضات و مدیران را تهدید می‌کند کمبود تقواست و اگر تقویت شود مشکلی ایجاد نخواهد شد، تقوا دوای درد جامعه است،کلاهبرداری‌ها، دزدی‌ها، آزار و اذیت‌ها و حقه بازی‌ها ناشی از بی‌تقوایی است.

رئیس دیوان عالی کشور گفت: اگر در اداره‌ای دیدیم کار به درستی انجام نمی شود ناشی از بی‌تقوایی است و اگر قاضی حب و بغض را در حکمش تأثیر دهد ناشی از بی تقوایی است.

وی تصریح کرد: دنیای خارج با سیستم‌های پیشرفته مانع برخی تخلفات می شوند که این اسمش تقوا نیست بلکه عامل بیرونی مانع ارتکاب گناه می شود. تقوا روشن بینی و تشخیص درست را می‌دهد و دیگر بن بستی در کار نیست، تقوا حکمت عملی می‌دهد یعنی کمک می‌کند حق از ناحق و فساد از صلاح تشخیص داده می‌شود.

حجت الاسلام مرتضوی مقدم ادامه داد: شما دانشجویان قضایی باید از الان آماده شوید که تقوا را در پیش بگیرید، همچنین سعه صدر بسیار مهم است بی‌حوصلگی و بی‌حالی نباید باشد و باید قاضی دارای ظرفیت باشد و اگر نداشته باشد ممکن است جاه و مقام پای او را بلغزاند.

وی افزود: خلاقیت،ابتکار ،نوآوری و نواندیشی نیز باید به کار گرفته شود،یکی از معضلاتی که مدیریت امروز را تهدید می‌کند روزمرگی است و چنین مدیرانی نمی توانند نظام را متحول کنند.برخی مثل عائله شده اند فقط رفیق و دوست را جذب می کنند و برای نظام خدمتگذار جذب نمی‌کنند و فقط برای نظام عائله‌مندی درست می‌کنند و این شایسته سالاری نیست و بدون مسائل خطی و سیاسی باید خدمتگزار برای نظام بیاوریم.

وی بر روحیه مشورت پذیری تاکید کرد و گفت: برخی متأسفانه مشورت را کسر شأن می‌دانند در حالی که استفاده از فکر دیگران در موفقیت انسان کاربرد دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان دیوان عالی کشور حق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست

رضا درویشی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دانشجو معلمان جهادگر با حضور خود در اردوهای جهادی به تمرین ایثار، گذشت، خودسازی و خدمت به وطن می‌پردازند و این بسیار با ارزش است.

درویشی خاطرنشان ساخت: امروز در توسعه کمی و کیفی کشور همه نقش آفرین هستند و دانشجویان نیز از اقشار تأثیرگذار در این عرصه هستند و در این میان دانشجویان جهادی نقشی پیشران و پیشرو دارند.

درویشی بیان داشت: دانشجویان انقلابی و جهادی ما با حضور در مناطق محروم آرمان‌های اولیه انقلاب اسلامی را متجلی می‌سازند و گفتمان انقلاب اسلامی را به شکل عینی در این مناطق بازتعریف کرده و این گفتمان را شکوهی دیگر می‌بخشند و ما در دانشگاه همواره حامی این رویکرد تحولی بسیج دانشجویی هستیم.

وی تصریح کرد: در این راستا تیم جهادی دانشجو معلمان بسیجی پردیس بنت الهدی صدر دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر برای سومین بار در بخش بوشکان دشتستان و در روستاهای ایلشهر، شلدان و امامزاده حاضر شده و در سه حوزه آموزشی، تربیتی و عمرانی در حال خدمت رسانی هستند.

درویشی به برخی فعالیت‌های این تیم جهادی در این روستاها اشاره و ادامه داد: برنامه‌های آموزشی در زمینه رفع اشکال درسی در درس ریاضی، ادبیات، قرآن و کارهای تربیتی نظیر کارگاه قصه گویی، تئاتر، نقاشی و رنگ آمیزی با محوریت مسئله فلسطین، مهارت‌های زندگی نظیر کنترل احساسات من جمله خشم، مهارت نه گفتن و … در این اردوی جهادی به جامعه هدف آموزش داده و اجرایی شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر گفت: هجرت دانشجو معلمان از چهارشنبه صبح شروع شده و تا جمعه شب ادامه دار است.

کد خبر 6095360

دیگر خبرها

  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • حضور دانشجو معلمان در اردوی جهادی زکات دانش اندوزی آنهاست
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • ایجاد امید با روایت‌گری درست وظیفه همه مدیران است
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • مدیران موفق استان بوشهر در اجرای قوانین تشویق شوند
  • ادامه سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • پورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند