Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از عدم حضور دولتمردان در روز دانشجو در میان دانشجویان انتقاد کرد. ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۱ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی  با صدور بیانیه‌‌ای ضمن گرامیداشت روز دانشجو از عدم حضور مسئولان و دولتمردان در دانشگاه‌ها انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این بیانیه آمده است: دانشجو، که با ابزار علم و اندیشه آینده کشور و مردم خود را خشت به خشت می‌سازد، چون همین آینده را مورد تهدید بدخواهان ببیند تاب نمی‌آورد، و همین است که نهاد دانشگاه را نه فقط به سنگر جهاد علمی، که به پایگاهی پویا برای دفاع از حقوق مستضعفین بدل می‌کند.

بیانیه مذکور می‌افزاید: با وجود نقش‌آفرینی موثر دانشجو در مطالبه عدالت و ارائه‌ راه حل جهت برون رفت از پیچ مشکلات، توجه مسئولین کشور به دانشجو اغلب از تبریکاتی مصنوعی و برای خالی نبودن عریضه فراتر نمی‌رود و پس از آن، ما می‌مانیم و مسئولانی که هیچ‌گاه خیال دانشجو را هم از ذهن نمی‌گذرانند. مصداق آن هم دعوت‌های مکرر و پی‌درپی که از مسئولان دولتی و غیردولتی به عمل آمد تا در دانشگاه حضور یافته و پاسخگوی مطالبات عدالت خواهانه‌ی دانشجویان باشند، اما ایشان سکوت پیشه کرده و ... .

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: جناب روحانی که کمتر از یک ماه پیش، در نامه بسیج دانشجویی 34 دانشگاه کشور تا تاریخ 16 آذر مورد دعوت قرار گرفت، از حضورش در دانشگاه جز شایعه‌ای شنیده نشد. از اصرار جناب آقای علی‌عسگری برای عدم حضور در دانشگاه هم هر چه گوییم حق مطلب را ادا نمی‌کند. ماه‌هاست ایشان خطاب دعوت چندین تشکل برای حضور و پاسخگویی در دانشگاه هستند، اما این بی‌توجهی‌شان به پاسخگویی حقا ستودنی‌ست! به نظر می‌رسد ایشان بر خلاف تاکید مقام معظم رهبری برای حضور روسای سه قوه و رئیس صدا و سیما در دانشگاه، قصد دارند سوالات و مطالبات متعدد جنبش دانشجویی را بی‌پاسخ بگذارند.

دانشجویان بسیجی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تاکید کردند: وزیر ارتباطات  جناب آذری جهرمی با مسکوت گذاشتن دعوت مکتوب بسیج دانشجویی بار دیگر ثابت کرد مردمی بودنش محدود به پست‌های پوپولیستی فضای مجازی‌ست. جناب آقای ظریف و عراقچی هم دعوت دانشجویان را بی‌پاسخ گذاشتند. آقایان اسحاق جهانگیری، معاون اول؛ علی ربیعی، سخنگوی دولت؛ حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور؛ محمدرضا عارف، رئیس فراکسیون امید و علی لاریجانی، رئیس مجلس از دیگر کسانی بودند که پاسخگوی دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نبودند.

در ادامه این بیانیه با اشاره به برنامه دانشجویان برای حضور در بین مردم تاکید شده است: قصد داریم تا در هفته آتی با حضور در مناطقی از تهران و شهرستان‌های اطراف، گوش شنوای مطالبات مردم باشیم که اگر مسئولین از حضور در میان مردم ابا دارند، دانشجویان آن را افتخار خود می‌دانند. در همین راستا بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تا پایان هفته آتی دعوت خود از مسئولین را تمدید نموده و چنانچه طی مسیر پاستور تا دانشگاه برای حضرات دولتی دشوار است، جنبش دانشجویی خود به دیدار ایشان رفته و بلندگوی مطالبات مردم خواهد بود.

انتهای پیام/

 

R1011173/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه آزاد دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران دانشگاه آزاد دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۲۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد کهما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

حمایت جوانان آمریکایی از فلسطینیان آشکارتر شده است. نظرسنجی پیو (PEW) در آوریل ۲۰۲۴ نشان داد که یک سوم از افراد بزرگسال زیر ۳۰ سال آمریکایی با مردم فلسطین همدردی می‌کنند و تنها ۱۴ درصد این احساس را نسبت به صهیونیست‌ها دارند. جوانان آمریکایی نسبت به مردم فلسطین نظر مساعدتری نسبت به صهیونیست‌ها دارند و از هر ۱۰ فرد زیر ۳۰ سال، شش نفر دیدگاه مثبتی نسبت به مردم فلسطین دارند. در میان آمریکایی‌های جوان، ۳۴ درصد دلایل حماس برای مبارزه با رژیم صهیونیستی را معتبر می‌دانند.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097738

دیگر خبرها

  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • انتقاد شدید ماکرون از اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد