Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینا سرلک، خواننده در جدیدترین کنسرت خود از فعالان عرصه موسیقی انتقاد کرد که صرفاً نگاه مادی دارند و با هنرمندان برخوردهایی می‌کنند که گویی این هنرمندان بردگان آن‌ها هستند.

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، سینا سرلک خواننده موسیقی پاپ ایرانی پس از برگزاری تور کنسرت‌های شهرستان خود در ماه‌های جاری، پس از یک دهه دوری از کنسرت‌های پایتخت، تازه‌ترین اجرای زنده خود را پیش روی مخاطبان قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کنسرت پنجشنبه شب چهاردهم آذر ماه به همت موسسه فرهنگی هنری «هفت باغ» طی دو نوبت در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

 

 

در ابتدای این برنامه که با کارگردانی علیرضا صفرنژاد پیش روی مخاطبان قرار گرفت، ابتدا دو نماهنگ از کنسرت‌های سینا سرلک در شهرهای الیگودرز و اهواز پیش روی مخاطبان قرار گرفت. این در حالی است که پس از پایان نمایش این دو نماهنگ سینا سرلک در یک پیام تصویری که از روزهای قبل تهیه شده بود با ابراز خرسندی از برپایی دور تازه کنسرت‌های خود گفت: «مسیر سختی را گذراندم اما من هنوز به این مسیر ادامه می‌دهم. البته طی این سال‌ها بزرگترین افتخارم این است که صدایم در خدمت مردم سرزمینم بوده است. من معتقدم تمام عاشقانه‌هایی که تا امروز تقدیم مخاطبانم شده، ندای قلب من و بسیاری از شماست. و حالا بعد از ۱۰ سال نوبت آن رسیده که یک شب خاطره‌انگیز را برایتان رقم بزنم.»

 

«جان منی» با ترانه مولان و آهنگسازی سینا سرلک اولین قطعه‌ای بود که سینا سرلک پس از ورود خود و نوازنده‌ها روی صحنه آن را اجرا کرد این در حالی است که وی پس از اجرای این اثر از حضور سجاد افشاریان، معصومه کریمی، شهرزاد کمال زارع، مهرزاد امیرخانی و مسعود صابری به عنوان هنرمندان حاضر در برنامه تشکر کرد.

 

 

«چشمای آبی» با ترانه مهرزاد امیرخانی و آهنگسازی معین طیبی، «زیبای لعنتی» با ترانه حمیدرضا صمدی و آهنگسازی سعید رضایی آثار دیگری بودند که در بخش اول کنسرت پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

 

 

سرلک پس از اجرای این قطعات به مخاطبانش گفت: من ۱۰ سال بود که در این سرزمین کنسرتی نداشتم و پیش از این هم در سبک موسیقی اصیل ایرانی به عنوان خواننده انجام وظیفه می‌کردم و خوب یادم می‌آید که آخرین بار برای مردم نازنین زلزله‌زده منطقه آذربایجان کنسرتی را برگزار کردم که تمام عواید آن به آسیب‌دیدگان این حادثه دلخراش با افتخار تقدیم شد. پس از این برنامه نیز حدود ۵ سال هم در ایران نبودم و بعد از بازگشت نیز ۲ سال در جزیره کیش زندگی کردم. خلاصه چند سال گذشت تا اینکه تصمیم گرفتم با یک تیم حرفه‌ای که نگاه مادی نداشته باشند، دور تازه فعالیت‌هایم در حوزه برگزاری کنسرت را آغاز کنم.

وی افزود: از سوی دیگر وقتی می‌دیدم در بخش‌هایی از موسیقی ما افرادی هستند که با هنرمندان برخوردهایی می‌کنند که گویی این هنرمندان بردگان آن‌ها هستند، بسیار ناراحت می‌شدم چرا که معتقدم هنرمند باید هنرمند باقی مانده و وارد چنین شرایطی نشود.

 

 

این خواننده پس از صحبت‌های خود قطعه‌های «عشق» با ترانه مهرزاد امیرخانی و آهنگساز معین طیبی، «چه کنم» با ترانه روزبه بمانی و آهنگسازی علیرضا افکاری، «زیبای خواب‌آلود» با ترانه افشین مقدم و آهنگسازی علیرضا افکاری و «رویا» با شعر مهرزاد امیرخانی و آهنگسازی معین طیبی را اجرا کرد. 

 

 

بخش دوم کنسرت سینا سرلک با اجرای قطعه پرطرفدار «زیر سقف دودی» با ترانه روزبه بمانی و آهنگسازی علیرضا افکاری به عنوان تیتراژ فیلم سینمایی «زیر سقف دودی» به کارگردانی پوران درخشنده همراه شد. در این بخش قسمت‌هایی از این فیلم سینمایی نیز روی صفحه نمایش سالن پیش روی مخاطبان قرار گرفت که سرلک در دو بخش متفاوت از مخاطبان در سالن خواست که ترجیع‌بندهای ترانه را با موسیقی و بدون موسیقی همراه او اجرا کنند.

 

 

وی بعد از اجرای این قطعه گفت: شما تماشاگران عزیز امشب خستگی ۱۰ سال دوری از اجراهای زنده را از من بیرون آوردید که باید از تک تک شما قدردانی کنم.

«این چه حالی است؟» با ترانه روزبه بمانی و آهنگسازی علیرضا افکاری، «پیلوت» با ترانه یاسر امیری و موسیقی سعید رضایی، «بیگانه» با ترانه‌ای از فرجام خیرالهی و موسیقی راشد، «نگار» با ترانه عطا عالمی و موسیقی بنیامین عمران بخش‌های دیگر این کنسرت را تشکیل می‌دادند. ضمن اینکه اجرای یک قطعه لری بختیاری و یک قطعه ملی – میهنی به آهنگسازی حمید بهروزی‌نیا آثاری بودند که در تازه‌ترین کنسرت سینا سرلک پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

 

 


سرلک پیش از خوانش قطعه لری بختیاری بیان کرد: من به تمام اقوام سرزمینم ایران افتخار می‌کنم و به خود می‌بالم که در کشور ایران کنار این عزیزان زندگی می‌کنم. از سوی دیگر برای من باعث افتخار بسیار زیادی است که یک لر بختیاری هستم. به همین دلیل امشب به رسم کنسرت‌هایم یک آهنگ لری بختیاری را برای شما می‌خوانم.

هومن آزما نوازنده کیبورد و سرپرست ارکستر، حمید بهروزی‌نیا نوازنده تار و سه‌تار، سینا عبداللهی نوازنده درام، ماکان یعقوبی نوازنده پرکاشن، مهران یحیی‌نژاد نوازنده گیتار، فرید الهی نوازنده گیتارباس، مهراد مقصودی نوازنده گیتار الکتریک، امین عطایی نوازنده ویولن و شایان فرهادی نوازنده کیبورد گروه نوازندگان کنسرت سینا سرلک را تشکیل می‌دادند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: موسیقی سینا سرلک خواننده ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۲۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود

 به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی قلی پور هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی درگذشت.
به گزارش شهرآرانیوز، استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان جمعه- ۱۴ اردیبهشت‌ماه- پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.

عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی، خواننده و نوازنده دوتار و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان، ۱۱ آبان سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، او در کنار پدرش (سلیمان) که یکی از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز بوده است، پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، یادگیری‌های خود را در زمینه موسیقی نواحی خراسان کامل کرد.

قلی پور خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی، بیش از شصت سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. وی در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند فقید است. این هنرمند گواهینامه درجه یک هنری را سال ۱۳۹۵ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دریافت کرد و سال ۱۳۹۸ اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی نخستین کاشی ماندگار در بجنورد را بر سردر منزل عیسی قلی پور نصب کرد.

محمود سالاری معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی درگذشت مرحوم استاد عیسی قلی پور هنرمند پیشکسوت موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج خراسان شمالی را تسلیت گفت. متن پیام وی به این شرح است: «إنا لله و إنا الیه راجعون، گان موسیقی مقامی در این خاک پهناور هر کدام سرمایه ای سترگ اند که مانندشان یافت نمی شود و باید آنان را کیمیاهای فرهنگ و هنر ایران اسلامی خواند. درگذشت استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی که از ناموران موسیقی خراسان شمالی بود و به گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی مسلط و سالیانی را خنیاگر نغمات مذهبی و آیینی بود از همین سنخ است.

  درگذشت این استاد نامی را به همه هنردوستان و اصحاب فرهنگ و هنر ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم.

 

رفتن او سنگین و ثلمه ای است بر پیکر موسیقی خراسان شمالی.

روح مطهرش غرق در رحمت الهی باد.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/ سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود
  • درگذشت یک هنرمند موسیقی مقامی/سالاری: «عیسی قلی پور» بازمانده موسیقی خراسان شمالی بود
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود