Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور گفت: اگر اعتماد مردم جلب شود، مشارکت آن‌ها بیشتر می‌شود و این مساله در تحکیم یک مجلس مقتدر، اثرگذار و نقش‌آفرین مثمرثمر می‌باشد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   به نقل از ایرنا حجت الاسلام و المسلمین محمدجعفر منتظری روز شنبه در حاشیه نام‌نویسی داوطلبی نمایندگی مجلس تهران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز آخرین روز ثبت‌نام است و وظیفه خود دانستم برای عرض خسته نباشید به دست‌اندرکاران ستاد انتخابات سری بزنم و برای همین به ستاد انتخابات کشور در وزارت کشور آمدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این بازدید روند ثبت‌نام را پیگیری کردم و خوشبختانه کار‌ها خوب پیش رفته است، امیدوارم تا آخر هم ثبت‌نام با صحت و سلامت به انجام برسد.

دادستان کل کشور با اشاره به جایگاه رفیع مجلس بیان کرد: عزیزانی برای انتخابات مجلس ثبت نام کردند و خود را در معرض ارزیابی قر ار دادند، اما با توجه به کثرت ثبت نام آنانی که در خود این توانایی را نمی‌بینند برای تسهیل کار گزینش خودشان انصراف دهند تا هم شورای نگهبان و هم هیات نظارت بتوانند با کیفیت بهتر کار را انجام دهند.

منتظری با اشاره به مساله سلامت انتخابات گفت: افرادی که ثبت‌نام کرده‌اند خودشان اهتمام لازم را برای برگزاری یک انتخابات سلامت داشته باشند تا نیرو‌های مسئول به این موضوع ورود کنند.

وی ادامه داد: اگر اعتماد مردم جلب شود مشارکت آن‌ها بیشتر می‌شود و این مساله در تحکیم یک مجلس مقتدر، اثرگذار و نقش‌آفرین مثمرثمر می‌باشد.

پنج روز بعد از پایان ثبت نام ستاد استعلامات دادستانی نتایج را اعلام می‌کند
دادستان کل کشور درباره استعلاماتی که در دادستان کل انجام می‌شود، گفت: برخی استعلامات در دادستانی کل انجام می‌شود در دادستانی کل ستاد استعلامات فعالیت می‌کند و همکاران بنده از روز نخست در حال انجام وظیفه هستند.

منتظری اضافه کرد: پس از ۵ روز از پایان ثبت نام ستاد استعلامات در دادستانی کل کشور وظیفه دارد نتیجه را به هیات‌های اجرایی و نظارت اعلام کند.

وی از مردم خواست تا با حضور پرشور در انتخابات، مجلسی مقتدر مستقل و در تراز جمهوری اسلامی را رقم بزنند.

دادستان کشور کشور افزود: نقش مجلس در همه امور بی بدیل است و هر وقت مجلس مقتدر، توانمند و کارآمد باشد روال مجلس هم سهل‌تر خواهد بود.

دادستان کل کشور با اشاره به ۱۶ آذر روز دانشجو، گفت: دو نکته کوتاه راجع به این روز عرض می‌کنم اول این روز را به دانشجویان تبریک می‌گویم دوم اینکه خاستگاه روز ۱۶ آذر در مبارزه با استکبار جهانی بود. دانشجویان در آن زمان به خاطر دخالت‌های نابجای استکبار جهانی در سرنوشت کشور شهید شدند و دانشجویان این را مشی خود قرار دهند.
این مقام قضایی درباره چگونگی روند رسیدگی به شکایات داوطلبان اظهار داشت: قوه قضاییه براساس وظیفه و تکلیف قانونی که بر عهده دارد، درخصوص شکایات روند انتخابات که به این قوه داده می‌شود ورود می‌کند.
منتظری یادآورشد: شعب خاصی در سراسر کشور پیش بینی شده تا هم به تخلفات رسیدگی کنند و هم در صورت مشاهده، متخلف به قوه قضائیه اعلام می‌شود.

افراد موثر در اغتشاشات اخیر همچنان بازداشت هستند
دادستان کل کشور درباره تعداد بازداشتی‌های حوادث اخیر گفت: یک دسته کسانی بودند که وقتی در همان صحنه دستگیر شدند بلافاصله بعد از تحقیقات جزیی آزاد شدند. یکسری از بازداشت شدگان از کسانی بودند که با قرار‌های بسیار ساده مثل قرار التزام و قرار کفالت آزاد شدند.
منتظری تصریح کرد: تعدادی از آن‌ها که دلایل و مدارک نشان می‌دهد در صحنه اغتشاشات مرتکب جرایمی شدند و در ایجاد اغتشاش موثر بودند، همچنان در بازداشت هستند. امیدوارم با تدابیری که در دستگاه قضایی دیده شده، این افراد هم در اولین فرصت تعیین و تکلیف شوند.
وی گفت: آن‌هایی که امکان دارد با قرار آزاد شوند، در روز‌های آینده و آن‌هایی هم که به دادگاه باید معرفی شوند کیفر خواست آن‌ها آماده می‌شود. تلاش می‌کنیم این کار تسریع شود و امیدواری با همکاری نیروی انتظامی و دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی در اولین فرصت بتوانیم پرونده‌هایی که باید به دادگاه برود به دادگاه بفرستیم.

تعداد بازداشتی‌ها هر روز متغیر است
دادستان کل کشور درباره تعداد بازداشت شدگان گفت: از آنجایی که تعداد بازداشت شدگان هر روز متغیر است، امروز اگر من عددی بگویم ممکن است منطبق با واقعیت نباشد.
وی اضافه کرد: تلاش ما این است کسانی که دارای تقصیر و تخلف جزیی بودند آزاد شوند که اکثر آن‌ها هم آزاد شدند و آن‌هایی که در بازداشت هستند کسانی هستند که هنوز تحقیقات آن‌ها کامل نشده است.
منتظری با بیان اینکه به نیرو‌های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی تاکید کردیم سعی کنند زودتر تحقیقات آن‌ها تمام شود، گفت: این گونه مسایل گاهی اوقات مستلزم این است که تحقیقات کامل شود. چه در رابطه با تبرئه شدن آن‌ها چه در رابطه با اعلام جرم آنها.
دادستان درباره تعداد کشته شدگان هم گفت: هنوز آمار دقیقی از تعداد کشته شده‌ها نداریم، اما آنچه کمپانی‌های رسانه‌ای خارجی اعلام کردند درست نیست.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: منتظری دادستان کل کشور مجلس بازداشتی ها انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • توصیه مهم به مردم در خصوص دور دوم انتخابات
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم