Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- ریاست امور مهاجران ولایت هلمند اعلام کرد در حدود چهل‌هزار خانواده در این ولایت به کمک‌های فوری انساندوستانه نیاز دارند. تاریخ انتشار: 16:50 - 16 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۴۴۵۸

به گزارش خبرگزاری میزان، در آستانۀ رسیدن فصل زمستان، ریاست امور مهاجران ولایت هلمند اعلام کرد در حدود چهل‌هزار خانواده در این ولایت به کمک‌های فوری انساندوستانه نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره امور مهاجران هلمند افزود: این اداره تنها قادر است به 5 هزار نفر کمک کند.

محمد رامین رییس مهاجران هلمند در این باره گفت: هم‌اکنون در شهر لشکرگاه، خانواده‌هایی زیادی وجد دارد که آواره شدند و از سوی دیگر هلمند ولایت هلمند زده بوده و اکنون بیش از 40 هزار نفر به کمکهای انساندوستانه احتیاج دارند.

بیشتر بخوانید: بنیاد آسیا: امید به زندگی مردم افغانستان افزایش یافته است  افزایش "بیکاری" در افغانستان در سایه حضور نیروهای خارجی

وی افزود: بخش بزرگی از این آوارگان داخلی است که در نتیجه ناامنی و مشکلات دیگر مجبور به ترک خانه‌های خود شدند.

محمد دین، یکی از این آوراگان به طلوع نیوز گفت: چهار سال است که به هر اداره دولتی مراجعه می‌کنیم اعلام می کنند که توانایی رسیدگی به این موضوع را ندارند.

در حالی که مشکل اصلی آوارگان نبود سرپناه مناسب است، اما دولت افغانستان تاکید دارد که تنها توانایی فراهم کردن مواد غذایی را برای شمار محدودی از این افراد را دارد و نیاز به کمکهای خارجی برای خدمات رسانی دارد.

/انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دولت افغانستان افغانستان کابل طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ درخواست‌ها و فراخوان‌های بین‌المللی برای متوقف کردن طرح انتقال اجباری پناهجویان به رواندا توسط انگلیس افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، این درخواست‌ها و فراخوان‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که پارلمان انگلیس قانونی را که نخست وزیر ریشی سوناک آن را تاریخی خوانده است، به تصویب رساند.
پس از ماه‌ها جدال، پارلمان انگلیس در دوشنبه شب و بامداد روز بعد، این لایحه را که به دولت اجازه می‌دهد پناهجویانی را که به طور غیرقانونی وارد انگلیس شده‌اند اخراج کند، به تصویب رساند. این لایحه برای اجرایی شدن به مهر و تأیید سلطنتی - که یک اقدام تشریفاتی است - نیاز دارد.
دولت امیدوار است که اخراج‌ها را طی ۱۰ تا ۱۲ هفته آغاز کند.
رشی سوناک در بیانیه‌ای در اوایل صبح روز سه‌شنبه گفت: تصویب این قانون تاریخی نه تنها گامی رو به جلو است، بلکه نقطه عطفی در معادله جهانی مهاجرت نیز به شمار می‌رود.
او افزود: این قانون به طور واضح می‌گوید که اگر به طور غیرقانونی به اینجا (انگلیس) بیایید، نمی‌توانید بمانید.
در پی این اقدام، سازمان ملل که پیش‌تر به شدت از این طرح انتقاد کرده بود، از لندن خواست تا برنامه خود را تجدید نظر کند.
کمیسر عالی حقوق بشر، فولکر تورک، و همتای او در امور پناهندگان، فیلیپو گراندی، از دولت خواستند تا به جای این طرح، اقدامات عملی برای مقابله با جریان‌های غیر قانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به حقوق بین‌الملل حقوق بشر انجام دهد.
کمیسر حقوق بشر شورای اروپا، مایکل اوفلاهرتی، این قانون را حمله‌ای به استقلال عدالت خواند.
شورای اروپا که ۴۶ عضو از جمله انگلیس دارد، متولی کنوانسیون اروپایی حقوق بشر است. این کنوانسیون در ژوئن ۲۰۲۲ در آخرین لحظه جلوی اولین پرواز برنامه‌ریزی شده به رواندا را گرفت.
در مقابل، گروه‌های حقوق بشری که از مدت‌ها پیش با این طرح مخالف بوده‌اند، به شدت از تصویب آن انتقاد کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • مسدود شدن راه های مواصلاتی در ۴ ولایت افغانستان
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • همکاری اقتصادی خراسان رضوی و ولایت هرات وارد مرحله جدید شد
  • توزیع بیش از ۲۶ هزار پاسپورت در پکتیا
  • (ویدئو) حضور پرتعداد و عجیب مهاجران آفریقایی در آلمان!
  • جابجایی بیش از ۷۴ هزار تن کالا از طریق خطوط آهن افغانستان
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • خدمات ترجمه فوری در دارالترجمه رسمی