Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: امروز ما نگران مفاسد اجتماعی هستیم و رهبر معظم انقلاب اسلامی همه را در این زمینه مورد مطالبه قرار می‌دهند. ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۳ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله کاظم صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در شورای امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان اظهار داشت: مسئله امر به معروف و نهی از منکر از لحاظ واژه ای برای همه شناخته شده ‌و همه مسلمانان آن را می شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله صدیقی در همدان: گام دوم انقلاب نوبت نقش آفرینی جوانان استآیت الله صدیقی در اصفهان: مسئولان برای رفع مشکلات اقتصادی به امید قراردادهایی مانند برجام و FATF نباشندنماز جمعه این هفته تهران به امامت آیت الله صدیقی اقامه می‌شود

وی افزود: با اینکه همه از کودکی با این واژه آشنا هستند و انقلاب اسلامی ایران بر اساس آن شکل گرفته است امروز ما نگران مفاسد اجتماعی هستیم و رهبر معظم انقلاب اسلامی همه را در این زمینه مورد مطالبه قرار می‌دهند.

صدیقی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر مثل گلبول های سفید بدن ما است و سلامت جامعه را تضمین می کند و یک جریان جاری و ساری در رگ‌های جامعه باید باشد.

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: دین ما دین وحدت و زندگی است و در زندگی اجتماعی تعامل سالم تمدن‌ساز است و اگر روابط به فساد کشیده شود جامعه را به هم می‌ریزد لذا دین مبین اسلام برای حفظ امنیت عمومی و حفظ دین مردم قوانین سختی را در حوزه قضا در نظر گرفته است.

وی عنوان کرد: خداوند متعال تمام احکام را در راستای احیای مردم قرار داده ‌و حکومت و کارگزاران هم جزو مردم هستند و امر به معروف و نهی از منکر یک نظارت عمومی است.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ابراز داشت: هیچ کس نباید نسبت به وقوع منکرات یا به ترک معروفات بی تفاوت باشد زیرا منکرات را عقل، فطرت و جامعه به رسمیت نمی شناسد. 

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر یک ضمانت برای امنیت همگانی است و در راس آن چیزی که جامعه را استحکام می‌بخشد حاکیمیت، ولایت و نظام در راس معروفات است.

صدیقی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر کمک به حاکمیت و همه مجریان است و ستاد امر به معروف و نهی از منکر یک اداره نیست بلکه حامی دولت و قوه قضاییه است و غیرت را در رگ های جامعه می‌دمد. 

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تصریح کرد: حکومتی که ملت پشتش نباشند قابل دفاع نیست و باید برای مردم فضا سازی شود که مردم همیشه در صحنه حاضر باشند.

صدیقی بیان کرد: مردم باید نسبت به منکرات حساس شوند و خودشان نسبت به نظم عمومی و قوانین سعادت بخش عمومی واکنش نشان دهند.

وی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک خیرخواهی مردم نسبت به دولت و بالعکس آن است.

صدیقی تاکید کرد: ما در انتخابات‌ها گاهی بالاترین منکرات را مشاهده می‌کنیم و اگر امر به معروف و نهی از منکر درست عمل کند مردم اجازه نمی‌دهند قداست جامعه زیر سوال برود.

انتهای پیام/864/ش

R7555/P/S6,58/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی همه‌خانی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، با حضور در مراسم افتتاحیه باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس، ضمن اشاره به تاکید پلیس بر همکاری با اقشار مختلف جامعه، گفت: دانش آموزان بخش بزرگی از پیکره علم و دانش هستند و می‌توانند به عنوان حلقه ارتباطی میان خانواده، مدرسه و جامعه در مأموریت‌ها، به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ همه خانی اظهار داشت: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصاً مردم، روی نخواهد داد.

این مقام انتظامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، که امسال را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گذاری کرده‌اند، بیان داشت: این نامگذاری خود تأکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسائل مهم است.

وی تصریح کرد: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند.

سرهنگ همه خانی افزود: دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش اند و از آن بیشتر اینکه می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هر گونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت: ارتباط دانش آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند.

وی تصریح کرد: در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهادها خصوصاً پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تأمین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند؛ می‌دانیم که امنیت و تأمین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی‌ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد.

سرهنگ همه خانی بیان داشت: بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همانا دانش آموزان هستند؛ این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماعی فاتب، عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و تاکید کرد: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه‌ای، اقدام به افتتاح و تأسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه سازی برای کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ علی همه خانی، در پایان بیان داشت: خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحدهای خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.

کد خبر 6086697 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • روحانیت باید توجه به آخرت را به جامعه تزریق کند
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • باشگاه خبرنگاران دانش آموزی پلیس افتتاح شد