Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار مشهد با بیان اینکه ۸۷ نفر سابقه داوطلبی قبلی داشتند خاطرنشان کرد: ۴۴۳ نفر سابقه داوطلبی ندارند و به ازای هر کرسی ۱۰۶ نفر در انتخابات نام‌نویسی کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمدرضا هاشمی امشب پس از اتمام ثبت‌نام یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: ۵۳۰ نفر در فرمانداری شهرستان مشهد ثبت‌نام نهایی انجام داده و سه نفر در وزارت کشور در حال ثبت‌نام هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار مشهد با بیان اینکه در این دوره از انتخابات نسبت به دوره قبل ۱۹ درصد رشد داشتیم، بیان کرد: میانگین سنی ثبت‌نام کنندگان ۴۴ سال بوده است.

وی ادامه داد: ۱۰۴ نفر از داوطلبان بین ۳۰ تا ۳۵ سال، ۱۱۱ نفر بین ۳۶ تا ۴۰ سال، ۷۸ نفر بین ۴۱ تا ۴۵ سال، ۹۴ نفر ۴۶ تا ۵۰ سال، ۷۶ نفر ۵۱ تا ۵۵ سال، ۵۱ نفر بین ۵۶ تا ۶۰ سال، ۱۲ نفر ۶۱ تا ۶۵ سال و دو یا سه نفر بالای ۶۶ سال سن داشته‌اند.

هاشمی داوطلبان دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس را ۴۰۰ نفر ذکر کرد و افزود: ۶۳ نفر مدرک دکترا، ۳۴ نفر تحصیلات حوزوی و ۳۳ نفر مدرک لیسانس داشته‌اند که با سوابق ایثارگری، جانبازی و خانواده‌های شهدا توانسته‌اند ثبت‌نام کنند.

فرماندار مشهد با اشاره به مشاغل کاندیداهای انتخابات مجلس شورای  اسلامی بیان کرد: ۸۷ نفر از داوطلبان شغل آزاد داشته‌اند.

وی ۱۵۰ نفر از ثبت‌نام کنندگان را کارکنان دولت ذکر کرد و گفت: ۸۹ نفر فرهنگی، ۱۵ نفر پزشک، ۶۴ نفر استاد دانشگاه، ۱۰ نفر روحانی ملبس، ۴ نفر نمایندگان مجلس، ۳۲ نفر بازنشسته، ۶ نظامی و بقیه سایر مشاغل بوده‌اند.

هاشمی با بیان اینکه ۸۷ نفر سابقه داوطلبی قبلی داشتند، خاطرنشان کرد: ۴۴۳ نفر سابقه داوطلبی ندارند و به‌ازای هر کرسی ۱۰۶ نفر در انتخابات نام‌نویسی کرده‌اند.

فرماندار مشهد تعداد ثبت‌نام کنندگان آقا را ۴۵۲ و خانم‌ها را ۸۱ نفر برشمرد.

وی ضمن اشاره به انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: پنج نفر تاکنون ثبت‌نام کردند و تا ۲۱ آذرماه ثبت‌نام ادامه دارد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۵۸

منبع: فارس

کلیدواژه: مشهد مجلس شورای اسلامی وزارت کشور نمایندگان مجلس فرماندار مشهد محمدرضا هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۶۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غزه عامل تعیین کننده بر انتخابات محلی انگلیس

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ درپی برگزاری انتخابات محلی در روز پنج شنبه این هفته، کایر استارمر، رهبر حزب کارگر اعتراف کرد جنگ اسرائیل – فلسطین، عامل مهمی در از دست رفتن اکثریت این حزب در شورای شهر اولدهام بوده است.
مسلمانان و مخالفان صهیونیسم در انگلیس، در تظاهرات گسترده در این کشور بار‌ها اعلام کرده اند کایر استارمر، رهبر حزب کارگر، در جریان حملات ۷ ماه اخیر اسرائیل به غزه، از هواداران جنایات جنگی اسرائیل بوده است. رهبر حزب کارگر، با حمایت از اقدام صهیونیست‌ها در قطع آب، برق، دارو و مواد غذایی به غزه، این اقدامات را که از نظر بسیاری از کارشناسان حقوق بین الملل، جنایات جنگی است، حق اسرائیل معرفی کرده است.

دیلی میل نوشت رای دهندگان مسلمان، با رویگردانی از رای دهندگان با نامزد‌های حزب کارگر، مخالفت خود را سیاست‌های این حزب در حمایت از اسرائیل، نشان می‌دهند. به نوشته دیلی میل، حزب کارگر که اکثریت کرسی‌های شورای شهر اولدهام را در دست داشت، در انتخابات این هفته، این اکثریت را از دست داد. این روزنامه نوشت مسلمانان حوزه اولدهام می‌گویند با آرای خود، این حزب را تنبیه کردند و رهبر حزب کارگر، بسیار دیر به فکر آتش بس در غزه افتاده است.
به نوشته دیلی میل، حزب کارگر انگلیس، در شورای شهر منچستر، شماری از اعضایش را از دست داد و نامزد‌های این حزب می‌گویند سیاست حمایت از اسرائیل موجب شده است مردم از این حزب رویگردان شوند و به نامزد‌های مستقل رای دهند. کایر استارمر امروز در مصاحبه با بی بی سی گفت غزه، موضوع مهمی در شکست حزب کارگر در اولدهام بود و افزود در شمار دیگری از حوزه ها، غزه عامل مهمی است. دیلی میل نوشت پت مک فادن (Pat McFadden)، هماهنگ کننده سراسر حزب کارگر نیز در پاسخ به نتیجه ضعیف حزبش در اولدهام می‌گوید بحران غزه، "موضوعی" در انتخابات محلی بود. این روزنامه نوشت پروفسور جان کرتیس (John Curtice)، کارشناس انتخابات در انگلیس می‌گوید در همه حوزه‌هایی که مسلمانان انگلیسی ساکنند، حزب کارگر آرای خود را از دست می‌دهد.
بی بی سی گزارش داد یکی از اعضای حزب کارگر که در انتخابات پنج شنبه این هفته در اولدهام، شکست خورد می‌گوید علت اصلی ناکامی وی این است که حزب کارگر، بسیار دیر به فکر افتاد آتش بس در غزه را بخواهد. در شورای شهر اولدهام، نامزد‌های مستقل ۱۶ کرسی، حزب لیبرال دموکرات‌ها ۹ کرسی، حزب محافظه کار ۸ کرسی به دست آوردند. با این که حزب کارگر ۲۷ کرسی را هنوز در دست دارد، اکثریت کرسی‌های شورای این شهر را که ۱۳ سال در دست داشت، از دست داد. به نوشته دیلی میل، نیلا ابراهیم (Nyla Ibrahim) و اختر شواب (Akhtar Shoab) که قبلا عضو حزب کارگر بودند، در پی حمایت این حزب از اسرائیل، از حزب کناره گرفتند و به عنوان نامزد مستقل، در انتخابات شرکت کردند که نیلا ابراهیم روز پنج شنبه رای آورد.

دیگر خبرها

  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • کرسی‌های باقیمانده مجلس دوازدهم
  • صادق خان با کسب سومین دور شهرداری لندن رکوردشکنی کرد
  • نتایج فاجعه بار سوناک و محافظه کاران در انتخابات محلی انگلیس
  • تاثیر جنگ غزه بر انتخابات انگلیس
  • تاثیر جنگ غزه در انتخابات انگلیس
  • شکست حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات محلی
  • غزه عامل تعیین کننده بر انتخابات محلی انگلیس
  • انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس در قائم‌شهر تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود
  • انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس در قائمشهر تمام الکترونیک برگزار می‌شود