Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مدیرانی که نتوانند یک درصد اعتبارات پژوهشی خودرا جذب کنند مرتکب تخلف شده‌اند و اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی باید به صورت ویژه از سوی مدیران کل پیگیری و اجرایی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین‌نیوز؛ لیلا محمدیان معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار چهارمحال و بختیاری امروز در نشست اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری گفت: مدیرانی که نتوانند یک درصد اعتبارات پژوهشی خودرا جذب کنند مرتکب تخلف شده‌اند و اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی باید به صورت ویژه از سوی مدیران کل پیگیری و اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: سال گذشته در کارگروه آموزش و پژوهش چهارمحال و بختیاری مقرر شد یک درصد اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی استان تجمیع و برای طرح‌های مهم در راستای توسعه پایدار استان هزینه شود، بدنبال این موضوع متاسفانه دو دستگاه اجرایی در استان نتوانستند تا پایان سال مالی اعتبار مورد نظر را جذب کنند که به خزانه بازگشت داده شد.

محمدیان اضافه کرد: مدیران کل این دو دستگاه اجرایی در چهارمحال و بختیاری باید در خصوص چرایی جذب نشدن اعتبار پژوهشی توضیح لازم را ارائه دهند و در صورتی که دلیل قانع کننده‌ای در روند جذب نشدن اعتبار پژوهشی این دو دستگاه اجرایی وجود نداشته باشد با مدیران آن‌ها برخورد می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه تاکید کرد: در صورت اثبات سهل‌انگاری این مدیران کل در بودجه‌های تجمیعی پژوهشی سال جاری و سال‌های آینده دستگاه‌های اجرایی مورد نظر از این اعتبار محروم خواهند شد.

وی با بیان اینکه یک درصد اعتبار پژوهشی برخی دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری به قدری ناچیز است که کفاف تهیه یک مقاله علمی هم نمی‌دهد، افزود:‌ برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری چهارمحال و بختیاری در سال‌جاری از طریق سه اجرا می‌شود.

محمدیان توضیح داد: این سه شامل کمیته «دانش‌آموزی»، «پژوهش و فناوری» و «نمایشگاه، پژوهش و فن‌بازار» است و برگزاری نمایشگاه فن‌بازار همزمان با هفته پژوهش و فناوری باعث ایده‌گیری کارآفرینان خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: بومی‌سازی پژوهش‌ها و تحقیق‌های فناورانه به خصوص در حوزه دانش‌آموزی بایستی بیشتر مورد توجه مسئولان مرتبط استان قرار گیرد، توجه به دانش‌آموزان و دانشجویان در فرآیندهای پژوهش و فنآوری از اهمیت ویژه‌ای برای طرح‌های مرتبط با توسعه پایدار استان برخوردار است.

وی در‌ پایان خاطر نشان کرد:‌ از قشرهای مختلف چهارمحال و بختیاری به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان برای بازدید از نمایشگاه فن‌بازار استان همزمان با هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه شهرکرد دعوت می‌شود.

لازم به ذکر است شعار امسال هفته پژوهش و فنآوری با عنوان «پژوهش اثربخش، فنآوری ارزش‌آفرین و رونق تولید» مشخص شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۶۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری پرواز عسلویه - شهرکرد و بالعکس

تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد با برقراری پرواز عسلویه - شهرکرد و بالعکس، افزایش یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پس از سالیان انتظار فراوان از طرف مردم استان چهارمحال و بختیاری، بالاخره پرواز عسلویه -شهرکرد و بالعکس از طریق فرودگاه شهرکرد برقرار شد.

سیداسماعیل نژادحسینی، سرپرست فرودگاه شهدای شهرکرد از برقراری پرواز از فرودگاه شهرکرد به مقصد عسلویه خبر داد و گفت: پرواز مسیر عسلویه - شهرکرد - عسلویه از تاریخ دهم اردیبهشت ماه برقرار شد.

وی ادامه داد: این پرواز با پیگیری‌های قابل توجه استاندار محترم و حسن نظر بعضی از مسئولان دیگر بعد از سالیان محقق شد. امید است ضمن استقبال خوب مردم استان شرایط تثبیت این پرواز محقق شود.

غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری پیش از این گفته بود:  توسعه پروازهای فرودگاه بین‌المللی شهرکرد به افزایش صادرات، واردات، جابجایی مسافر، اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی منطقه کمک می‌کند.در این راستا تسهیلات مورد نیاز سرمایه‌گذاران در سریع‌ترین زمان ممکن تأمین و پرداخت می‌شود.

محمدکاظم منزوی نیز گفته بود:  قطعاً استان برنامه‌هایی برای توسعه فرودگاه شهرکرد و پروازهای مستمر در آن  دارد. بنابراین برای برقراری پروازهای مستمر لازم است ریسک و خطراتی که شامل خالی ماندن صندلی‌ها پیش می‌آید توسط استان پذیرفته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد:  یکی از مهم‌ترین مسائلی که در خصوص فرودگاه شهرکرد مطرح می‌شود توسعه فرودگاه شهرکرد است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • برقراری پرواز عسلویه - شهرکرد و بالعکس
  • افتتاح ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • علل عدم جذب تسهیلات طرح‌ها در بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از این پس پایش می‌شود
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • وجود هزار و ۷۹۶ تخت بیمارستانی فعال در چهارمحال و بختیاری