Web Analytics Made Easy - Statcounter

نسیم عرب‌امیری نویسنده سریال «حکایت‌های کمال» در گفت و گو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: نگارش «حکایت‌های کمال» حدود شش ماه طول کشید و ما به عنوان نویسندگان این مجموعه تلاش کردیم کاری جذاب و شیرین برای مخاطبان تلویزیون خلق کنیم. من به شخصه معتقد به ایجاد حال خوب و دادن امید به مخاطب هستم و از آنجا که خودم سال‌ها در حوزه ادبیات مکتوب کار کرده‌ام به اقتباس از آثار مکتوب هم علاقمند هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی فیلمنامه نویسی را با اقتباس از نخستین کتاب خودم آغاز کردم و سال‌ها پیش مجموعه‌ انیمیشن پنجاه و دو قسمتی بر اساس این کتاب در مرکز صبا مصوب شد و فیلمنامه‌هایش نیز توسط خود من نگارش و آماده شد. متاسفانه آن کار به خاطر شرایط مالی تهیه‌کننده و هزینه‌های بالای تولیدش تا امروز به تولید نرسیده، اما زمینه‌ای شد که من به شکل جدی و حرفه‌ای به فیلم‌نامه نویسی ورود کنم.

نویسنده فیلم سینمایی «شکلاتی» درباره روند شکل‌گیری فیلمنامه «حکایت‌های کمال» گفت: ما به عنوان نویسندگان فیلمنامه ساعت‌ها با هم جلسه می‌گذاشتیم و درباره طرح‌ها و فیلمنامه‌ها گفت و گو کردیم. کار ابتدا قرار بود برای مخاطب کودک و نوجوان ساخته شود و بعد از نگارش، فیلمنامه‌ها به قدری روی کاغذ جذاب و بانمک از کار در آمده بود که تصمیم گرفته شد خانواده نیز در کار دخیل شود تا علاوه بر کودک و نوجوان، خانواده‌هایشان نیز به تماشای سریال بنشینند. خوشبختانه اتفاق افتاد و آنطور که از مخاطبان بازخورد گرفته‌ام این کار از هر سن‌وسالی مخاطب دارد. دلیل آن هم روشن است اول اینکه این فضا و دیدن حوض‌های قدیمی، مرغ و خروس در حیاط خانه و بازی‌های قدیم کودکانه برای کودکِ آپارتمان نشین امروز که مدام با لپ‌تاپ و تبلت بازی سروکار دارد، غریب و کنجکاو برانگیز است و از آنجا که کودکان کنجکاو هستند تا در مورد ناشناخته‌ها و نادیده‌ها بیشتر ببیند و بدانند جذب فضای سریال شده‌اند و بزرگسالان نیز به خاطر اینکه فضای سریال را زندگی کرده‌اند و این فضا را دیده‌اند، حس نوستالژیک آن را دوست دارند.

نویسنده سریال «مرضیه» درباره اهمیت کار برای کودکان و نوجوانان گفت: من معتقدم بزرگسالان کمتر در بزرگسالی تغییر و تحول برایشان اتفاق می‌افتد، اما کودکان و نوجوانان بیشتر تحت تاثیر قرار می‌گیرند، چون شخصیت‌ آنها در حال شکل‌گیری است. کودکان و نوجوانان امروز به شدت نیازمند تولیدات وطنی هستند اگرنه در آینده با جمعیت جوانانی روبه‌رو می‌شویم که نه تنها هیچ‌گونه آشنایی با فرهنگ ایرانی ندارند بلکه علقه‌ای نیز به سنت‌ها و فرهنگ ما ندارند. اینجاست که اهمیت تولید کار فرهنگی برای کودکان و نوجوانان آشکارتر می‌شود. من به شخصه چند سالی است که یکی از دغدغه‌های بزرگم تولید کار برای کودکان و نوجوانان شده است.چند سال پیش وقتی دنبال کتاب مناسب برای خواهرزاده‌های خودم بودم به قدری با کتاب‌های ضعیف روبه‌رو شدم که تصمیم گرفتم کتاب‌هایی در این حوزه تولید کنم و خوشبختانه دو مجموعه کتاب اخیرم در حوزه کودک و نوجوان با ظاهری شکیل توسط انتشارات «کتاب نیستان» منتشر شده و نه تنها ابایی از کار برای کودکان و نوجوانان ندارم بلکه آن را کاری به مراتب دشوارتر و پر اهمیت‌تر از کار برای بزرگسالان می‌دانم. با این حال گاهی وقت‌ها نویسنده‌هایی که در حوزه بزرگسال شناخته شده هستند از نوشتن در حوزه کودک و نوجوان هراس دارند در حالی که کار در این حوزه به قدری تاثیر گذار و با اهمیت است که چه در حوزه فیلمنامه و چه در حوزه کتاب باید به شدت جدی گرفته شود. من اگر مدیر فرهنگی بودم در شرایط امروز جامعه بخش عمده‌ای از سرمایه‌گذاری‌ام را روی کودکان و نوجوانان قرار می‌دادم.

نویسنده مجموعه تلویزیونی «یادداشت‌های یک زن‌خانه دار» در ادامه گفت: «حکایت‌های کمال» پیام‌های زیادی دارد که در داخل سریال تنیده شده مثل اینکه «کمال» نوجوانی شجاع و تلاش‌گر است و در سریال می‌بینیم که مثلا چطور برای کشیدن برق برای خانه‌شان تلاش می‌کند. نمایش این ویژگی‌ها از تلویزیون می‌تواند حس پشتکار و تلاش و پی‌گیری برای رسیدن به اهداف را در نوجوان تقویت کند یا عباس با اینکه ترسوست و تکیه کلامش این است که «بدبخت شدیم»، ولی با قرارگرفتن در کنار کمال وارد ماجراجویی‌هایی می‌شود که برای مخاطب جذاب است و همین قرارگرفتن این دو شخصیت با ویژگی‌های متفاوت در کنار هم در سریال ایجاد طنز موقعیت کرده است. از همه این‌ها مهم‌تر اینکه جامعه ما این روز‌ها به امید و حال خوب نیاز وافر دارد و خوشبختانه «حکایت‌های کمال» توانسته حال خوبی در مخاطب ایجاد کند و به عنوان یک نویسنده هیچ چیز را از دادن حال خوب و امید به مخاطب مهم‌تر نمی‌دانم. هر چند به دلیل سختی شرایط تولید اتفاقاتی در تولید افتاده که با آنچه ما روی کاغذ نوشته بودیم تفاوت‌هایی دارد و به شخصه دوست داشتم کار در شرایط بهتری تولید شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی صدا و سیما سریال حکایت های کمال شهره لرستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربایندگان «یسنا» حرفه‌ای بودند | در کمال نامردی او را در میان کلزاها رها کرده بودند

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان با بیان اینکه شکل رهاسازی «یسنا» توسط آدم‌رباها نشانگر ارزیابی همه جوانب و حرفه‌ای بودن آنها بود، افزود: امکان خارج شدن کودک از میان بوته‌های مرتفع کلزاها بسیار پایین بود.

قاسم غریب‌آبادی صبح امروز به مناسبت هفته هلال احمر در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: تنویر افکار عمومی در شرایطی که همه اقشار مردم با استفاده از ظرفیت فضای مجازی می‌توانند اظهارنظر کنند، بسیار سخت است که مسئولیت خطیر آگاهی‌بخشی را خبرنگاران برعهده دارند.

وی با بیان اینکه شعار هلال احمر «بی‌طرفی» است، ادامه داد: تلاش می‌شود خدمات این جمعیت به گونه‌ای انجام شود تا همه آحاد جامعه و اقوام به نحو شایسته‌ای از این خدمات بهره‌مند شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان با اشاره به اینکه یک عده در جریان مفقودی «یسنا» می‌خواستند با فضاسازی، روال عادی جستجو را منحرف کرده و جوسازی کنند، افزود: در این میان رسانه‌های رسمی با پوشش بسیار خوب خود، زمینه‌ساز تلاش بی‌وقفه و خستگی‌ناپذیر دستگاه‌های امنیتی و هلال احمر شدند.

وی با تاکید بر اینکه آدم‌رباها پس از بازگرداندن یسنا، در کمال نامردی او را در میان کلزاها رها کرده بودند که به هیچ عنوان در حالت معمولی و زمینی امکان پیدا شدن کودک وجود نداشت، خاطرنشان کرد: هلال احمر از همان لحظات اولیه جستجو پای کار بود و اگر همان روز پس از رها کردن کودک، پیدا نمی‌شد با توجه اینکه هواشناسی آغاز بارش را از شامگاه روز پنجم هشدار داده بود، قطعاً سلامت کودک و جان او به خطر می‌افتاد.

غریب‌آبادی هوشیاری سارقان در چگونگی بازگرداندن و رهاسازی کودک را حرفه‌ای و با ارزیابی همه جوانب عنوان و اضافه کرد: پلیس و دادستانی پس از ارزیابی‌های دقیق‌تر دلایل آدم‌ربایی را جهت تنویر افکار عمومی اطلاع‌رسانی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه آنچه مهم است، پیدا شدن "یسنا" در زمانی بسیار مناسب و در همان لحظات اولیه آزادی بود، تصریح کرد: کایت‌سوار هلال احمر با استفاده از تجربه خود و اسکن مناسبی که داشت، موفق شد محل کودک را شناسایی کند.

غریب‌آبادی پرهیز از هرگونه گمانه‌زنی و اظهارنظر در خصوص این پرونده را از اولویت‌ها دانست و توضیح داد: متولیان پس از بررسی‌ها و روشن شدن ابعاد و دلایل آدم‌ربایی توسط سارقان، مراتب را از طریق رسانه‌های معتبر اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

کد خبر 849670 منبع: ایسنا برچسب‌ها استان گلستان خبر مهم هلال احمر

دیگر خبرها

  • رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است
  • ۹۰ درصد کارهای اجرایی کارخانه کاغذ زاگرس انجام شده است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • توجه به کشاورزی نیاز امروز کشور است
  • رویداد‌های باغ هنر در حوزه هنری کودک و نوجوان
  • کتاب‌های این روزها باب میل کودکان است؟
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • ربایندگان «یسنا» حرفه‌ای بودند | در کمال نامردی او را در میان کلزاها رها کرده بودند
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند