Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان گفت: حتما باید کارگروه ارتباط با صنعت در دانشگاه ها به شکل قوی تشکیل شده و نیازهای صنایع را دریافت و اعلام کرده و نخبگان و دانشجویان برای رفع مشکلات آنها اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ زهرا موسی‌پور در ویژه برنامه روز دانشجوی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعت و فناوری‌های پیشرفته به نامگذاری 16 آذر به عنوان روز دانشجو اشاره داشت و عنوان کرد: نامگذاری این روز نشان از اهمیت آنها به واسطه اینکه منتسب به دانشجویان است که قشر مهم و اثرگذار در جامعه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: تمام چشم‌ها امروز در سراسر دنیا به دانشگاه‌ها است و همه برای حل مسائل و معضلات خودشان نگاه را به دانشگاه دوخته‌اند که چه نسخه‌ای برای درمان دردهای بشر دارند.

موسی‌پور خطاب به دانشجویان افزود: متناسب با تخصصی که دارید باید برای جامعه کارگشا باشید و نسخه‌های عملیاتی ارائه دهید و عدالت‌خواهی و آرمان‌طلبی را به جامعه منتقل کنید.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان، از مهمترین ویژگی‌های انسان را قدرت تفکر و اندیشه برشمرد و تصریح کرد: تمایز انسان به قدرت اندیشه است و جوانی بهار اندیشه است.

وی با بیان اینکه علم‌آموزی و خستگی‌ناپذیری استعدادهای دوران جوانی هستند تصریح کرد: دانشجو تلاش بر اعتلای اندیشه دارد و رشد می‌کند و پیروز می‌شود. یک دانشجوی آماده با اخلاق، مستقل عمل می‌کند و مسئولیت‌پذیر بوده و یاری‌رسانی به دیگران و افتخار به پیشرفت‌های خودش دارد.

موسی پور ابراز داشت: دانشجو نسبت به خود نظر مثبت دارد، استعدادهای خود را می‌بیند، با جامعه مهربان است و برای حل مشکلات اجتماعی پیشقدم می‌شود.

موسی‌پور به اقدامات مهم و باارزشی که دانشجویان می‌توانند برای جامعه داشته باشند، پرداخت و حفظ ارتباط دانشگاه و صنعت را مورد اشاره قرار داد و گفت: حتما باید کارگروه ارتباط با صنعت در دانشگاه به شکل قوی تشیل شود تا نیازهای صنایع را دریافت و اعلام کرده و نخبگان و دانشجویان برای رفع مشکلات آنها اقدام کنند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان با تاکید بر اینکه برای حل این مشکلات، غیر از دانشگاه و دانشجویان فرد دیگری نمی‌تواند در این شرایط کمک کند ادامه داد :نبض جامعه در دست دانشگاه است و این دانشگاه است که باید فرهنگ اقتصاد و جامعه را شارژ کرده و گره‌گشایی داشته باشد و این ظرفیت در دانشجویان وجود دارد.

موسی‌پور به موفقیت جوانان در صنعت دفاعی کشور اشاره عنوان کرد: در رفع همه نیازهای کشور باید اینگونه شاهد حضور جوانان باشیم. در شرایط اجتماعی با دنیایی مواجه هستیم که در حوزه فناوری و هوشمندسازی حرف برای گفتن دارد.  

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان به لزوم تناسب رشته‌های دانشگاهی با بازار کار و نیاز کشور پرداخت و گفت: خانواده‌ها مسئولانه به انتخاب رشته فرزندانشان کمک کنند.

موسی‌پور با اشاره به اینکه طبق برنامه ششم توسعه 30 درصد رشته‌ها باید به سمت رشته‌های مهارتی پیش رود تصریح کرد: علم برای عمل و گره‌گشایی از مسائل جامعه فایده دارد، لذا باید تجدید نظر در رشته‌ها داشت که استان به چه تخصص‌هایی نیاز دارد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان به شکل‌گیری مدارس و دانشگاه‌های جوار صنعت در کشور تاکید و اظهار داشت: از مهمترین آسیب‌های استان کرمان، خشکسالی و بحران آب است و به نوعی با ورشکستگی آب مواجه شده‌ایم و باید برای آن فکری کرد.

موسی‌پور به معضل حاشیه‌نشینی پرداخت و افزود: 11 میلیون نفر حاشیه‌نشین در کشور داریم و 9 میلیون ساکن بافت‌های فرسوده هستند،  این مناطق آسیب‌های فراوانی دارند که افرادی بدون نقطه مشترک و تعامل و ارتباط فرهنگی کنار هم هستند و در این مکان‌ها با سرقت و مسائل فراوانی از جمله خشونت روبه رو هستیم.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین مولفه‌هایی که یک برنامه را موفق می‌کند حمایت سیاسی، منابع مالی و برنامه خاص است که مورد قبول بوده و روی آن مطالعه صورت گرفته باشد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان با تاکید بر این نکته که نباید نسبت به آسیب‌های جامعه بی‌تفاوت باشیم، بیان داشت: این آسیب‌ها در آینده نه چندان دور دامن خود ما را هم خواهد گرفت، لذا باید برای جامعه‌ای عاری از آسیب و مسئله تلاش کرد.

وی گفت: حضور استانداری از جنس دانشگاه موقعیت عالی است که دانشجویان ما مطالبات و خواسته‌های صحیح را بیان کنند، امروز شرایط مهیا است که بین دانشگاه و بخش‌های مختلف مدیریتی جامعه ارتباط برقرار کنید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اجتماعی و فرهنگی جامعه دانشجو صنعت مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۸۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ

به گزارش ورزش ۳۶۰، مهدی محمد نبی در پاسخ به اینکه فدراسیون فوتبال برای مدیریت حساسیت هفته‌های پایانی لیگ برتر چه تدبیری اندیشیده است، اظهار کرد: ۲۴ هفته از رقابت‌های لیگ امسال را پشت سرگذاشتیم و به هفته‌های پایانی نزدیک می‌شویم. در بالای جدول رقابت سختی بین استقلال و پرسپولیس وجود دارد. به دلیل همین حساسیت‌ها، جلساتی را در فدراسیون برگزار کردیم که طی آن کارگروهی تعیین شد تا همه مسابقات هفته‌های پایانی را با دقت نظارت و بررسی کند و مشکلی ایجاد نشود.

وی ادامه داد: این کارگروه از همه جهات مسابقات هفته‌های پایانی را نظارت خواهد کرد و تمامی بازی‌ها به دقت مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. تیم‌ها در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

نایب رییس فدراسیون فوتبال درباره واگذاری تیم‌های بزرگ پایتخت اضافه کرد: بخش خصوصی با مطالعه و تجزیه و تحلیل خاص خود وارد عرصه ورزش می‌شود و همه موارد و شرایط را پیش از ورود، ارزیابی کرده است چراکه باید به اهدافش برسد. یکی از این موارد نرخ بازگشت سرمایه است که باید روی آن حساب کرد. از سوی دیگر بحث درآمد پایدار هم مطرح است که این موارد می‌تواند به توسعه فوتبال کمک کند و نتایج آن را در استقلال و پرسپولیس خواهیم دید.

آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی دیروز با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، مدیران عامل، اعضای هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مالکان جدید سرخابی‌ها برگزار شد.

بر این اساس در این جلسه مشخص شد که ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد.

استقلال تهران هم‌اکنون با ۵۳ امتیاز در رده نخست قرار دارد و پرسپولیس با یک اختلاف امتیاز در جایگاه دوم لیگ برتر جای گرفته است.

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کرمان در خصوص عدم حضور معاون استاندار در جمع دانشجویان
  • بیایید با هم صحبت کنیم!
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • جامعه باید نحوه ارتباط با گروه‌های ویژه را آموزش ببیند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی