Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر پیشین ایران در چین و پاکستان زیاده‌طلبی را از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مختصات استكبار برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از مشهد، همزمان با روز دانشجو همایش رسالت دانشگاهیان در برابر استکبار جهانی (بررسی جنایات آمریکا علیه جهان اسلام) با حضور جواد منصوری سفیر پیشین ایران در چین و پاکستان و جمعی از دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سالن اجتماعات مجتمع علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر پیشین ایران در چین و پاکستان در این همایش با گرامیداشت روز دانشجو، درباره مختصات استکبار آمریکایی به بیان مطالبی پرداخت و گفت: «در قرآن كریم در رابطه با دشمن‌شناسی و راه‌های مقابله با آن و دوست‌شناسی و راه‌های ارتباط با دوستان بسیار تأكید شده است.»

وی با اشاره به اینكه 73 خصلت كافران در قرآن آمده است، افزود: «شناخت دشمن ضرورت بقاست، به هرنسبت كه دشمن را بیشتر بشناسیم و ابزار مناسب برای مبارزه تهیه كنیم به همان نسبت ماندگاریم.»

منصوری زیاده‌طلبی را از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مختصات استكبار برشمرد و گفت: «دشمن برای خود محدودیتی قائل نیست و تصرف اموال و سرزمین و جنایاتشان در كشورها توقف‌ناپذیر است.»

کارشناس مسائل بین‌الملل با تأكید بر اینكه عدالت برای دشمنان به‌دلیل اینكه به خدا و قیامت ایمان ندارند، بی‌معنی است، تصریح كرد: «با این انسان‌ها نمی‌توان براساس منطق بحث و تبادل نظر كرد؛چراكه آنها اصلاً منطق ندارند.»


وی با بیان اینكه نظام سلطه نه تنها برای هیچ ملتی غیر از خودش ارزش قائل نیست؛ بلكه برای ادیان و قانون سایر كشورها نیز احترام قائل نمی‌شود، تأكید كرد: «امروز پیام اسلام، نظام سلطه جهانی را متزلزل می‌كند و آنها خود احساس كرده‌اند كه سقوط خواهند كرد.»

نویسنده كتاب ویژگی‌های امپریالیسم با بیان اینكه آمریكا رفتنی است، همان‌طور كه امروز اثری از شوروی نیست، اظهار کرد: «نیكسون رئیس جمهور وقت آمریكا گفته بود كه ما نابود خواهیم شد؛ زیرا كه به مردم ظلم می‌كنیم، مثل امپراتوری‌هایی كه توسط برده‌ها از بین رفتند و آمریكا كه توسط كشورهای جهان سوم از بین خواهد رفت.»

تعیین‌كننده آینده دنیا هستیم

منصوری با تأكید بر اینكه ما با انقلاب اسلامی و فرهنگ شیعی، رهبری و ولایت فقیه و فرهنگ شهادت تعیین‌كننده آینده دنیا هستیم، خاطرنشان كرد: «به گفته امام(ره) كه فرمودند: «ملتی كه شهادت دارد، اسارت ندارد.»

وی با بیان اینكه 16 آذر 32 یك اتفاق معنادار رخ داد و دانشجویان به مستكبران به‌خصوص آمریكا فهماند كه ما نمی‌خواهیم نوكر شما تربیت شویم، تصریح كرد: «در طول 5 هزار سال گذشته ایران به‌دلیل برخورداری از شرایط ویژه‌ای كه دارد، همیشه محل درگیری و جنگ بوده و هركس در دنیا قدرت پیدا كرده تسلط بر ایران را جزء اهداف اصلی‌اش قرار داده است؛ بنابراین عقب‌نشینی، امتیازدهی و تعامل هیچ فایده‌ای ندارد.»

وی بر راه‌اندازی كرسی استعمارستیزی در دانشگاه تأكید كرد و گفت: «دانشگاه قبل از اینكه مكانی برای دریافت مدرك و ایجاد شغل باشد، باید وسیله‌ای برای حل مسئله باشد.»

در این همایش مسعود طاهری‌لاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد، حجت‌الاسلام جواد مهدوی‌نسب مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضور داشتند.

انتهای پیام/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: جواد منصوری استكبار جهاني زیاده طلبی سفیر پیشین ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان

صنعت خودروسازی ایران این روزها در کنار زیاندهی شدید به دلیل دخالت‌های سیاسی دولت‌ها و مجالس و ضعف‌های مدیریتی، گرفتار زیاده‌خواهی سفته بازان و دلالان هم شده که از فاصله قیمتی وحشتناک کارخانه تا بازار برخی خودروها سودی به جیب بزنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در سالهای اخیر داستان صنعت خودروسازی ایران به یکی از چالشهای مشهود اقتصاد ایران بدل شده است. در برهه های مختلف زمانی، اتهامات جدی به عملکرد خودروساز، دولت و قانون گذار در خصوص کوتاهی در انجام وظایف، حیف و میل منابع، عرضه محصولات کم کیفیت و انحصار گرایی وارد شده است.

تیغ تیز انتقاد به سمت خودروساز با زیان انباشته 100 هزار میلیاردی

از یک سو، در سالهای اخیر تیغ تیز انتقادات به سمت خودروسازان بوده و جدا از وضعیت محصولات ارائه شده به بازار وضعیت صورتهای مالی آنها با زیان انباشته 100 هزار میلیارد تومانی سوالات متعددی در ذهن کارشناسان و ناظران ایجاد کرده است.

در واقع این سوال مطرح  می‌شود که چگونه است که بازار خودروی ایران در اختیار چند خودروسازی محدود داخلی قرار گرفته و منابع سالیانه تا 8 میلیارد دلار ارز به این حوزه تخصیص یافته اما وضعیت نهایی تولیدات در مقایسه با محصولات خارجی، مورد تایید و رضایت مصرف کننده نیست.

نقش مخرب دولت با سیاست گذاری غیر اصولی در صنعت خودرو

از سوی دیگر، در مقاطع مختلف زمانی نیز نقش مخرب دولت در دخالتهای غیر استاندارد و سیاسی در صنعت خودروسازی مورد توجه قرار گرفته و بخشی از ناظران مشکلات این صنعت را ناشی از سیاست گذاریهای غیر اصولی و مداخله جویانه دولتهای مختلف مرتبط دانسته اند. در حالی که دولت سهم حداقلی را در شرکتهای خودروسازی دارد ولی مدیریت این شرکتها با دخالت مستقیم دولت تعیین می شود و تا حدودی مجلس هم طی سالهای گذشت دخالتهای سیاسی زیادی در صنعت خودروسازی کشور داشته است.

در سالهای اخیر و بعد از تشدید تحریمها و ناترازی بیشتر بین عرضه و تقاضای خودرو یک ضلع جدید نیز به پازل ناترازی خودرو در اقتصاد ایران اضافه شده است.

ضلع جدید گرفتاری صنعت خودرو؛ رانت خواهی مصرف کننده

طی سال های اخیر سیاست گذار صنعت خودرو، با مشی سیاسی متفاوت تصمیم گرفته علیرغم زیان انباشته صنعت خودرو،  از رویکرد تخصیص خودرو با محدودیت  قیمتی به متقاضایان و مصرف کننده نهایی استفاده کند. در این بین شاهد تشکیل صفوف بسیار سنگین متقاضیان برای استفاده از رانت قیمتی بین قیمت عرضه دولتی و بازار آزاد هستیم.

در واقع تلاش برای دسترسی به خودرو به تلاش برای دستیابی به رانت قیمت تغییر کرده است. این وضعیت که متقاضی را به رانت جوی جدید پازل خودرو تبدیل کرده، مشکلات صنعت خودروسازی کشور را بیش  از گذشته تشدید کرده است. موضوعی که اخیرا در خصوص خودروی پژوپارس به دلیل رانت بی سابقه در فاصله قیمت خودرو و بازار تبدیل به سوژه رسانه ای شده است.

در این بین به نظر میرسد جدای از نقش دولت و خودروسازی چه در بحث ناکارمدی مدیریتی و فنی و سیاست گذاریهای غیر اصولی بایستی به نقش مصرف کننده در استفاده از رانت قیمتی نیز توجه کرد.

جولان سوداگران در بازار خودرو/ دوستی خاله خرسه ی سفته بازان در جمع متقاضیان واقعی خودرو

نکته ی دیگری که جدا از ضعف مدیریتی و همچنین کوتاهی وزارت صمت در ساماندهی وضعیت خودرو با ابزار های مختلف از جمله واردات و یا برنامه ریزی برای افزایش تولید خودرو، باید به آن اشاره کرد، حضور سفته بازان و سوداگران در بازار خودرو است.

اتفاقی که در این روزها به وضوح در حال رخ دادن است حضور دلالان و سوداگران در قالب متقاضیان واقعی خودرو در بازار آشفته ی خودرو است. سابقه ی فروش های سابق دو شرکت خودرو سازی نشان می دهد به دلیل عدم مدیریت تقاضای واقعی، حجم خریدارانی که صرفا به دلیل سفته بازی در بازار خودرو حضور پیدا کرده اند، قابل توجه است.

طبق همین تجارب، می توان این ادعا را مطرح کرد، که بخش زیادی از حواشی این روزها خصوصا تجمعاتی که برای عرضه ی خودروی پژو پارس و افزایش قیمتی که این خودرو متناسب با سایر خودرو ها داشته است، اتفاق افتاده، احتمالا ردی از حضور سفته بازان در آن دیده می شود.

لازم به ذکر است علارغم گلایه ی به حقی که برخی از خریداران خودرو در خصوص افزایش قیمت ها مطرح می کنند، اما این نکته نیز باید مورد توجه قرار گیرد که بسیاری از حواشی ایجاد شده توسط کسانی است که صرفا به دنبال ماهی گرفتن از آب گل آلود بازار خودرو و سفته بازی در این بازار هستند و اساسا مصرف کننده ی واقعی به شمار نمی روند.

و کلام آخر اینکه، صنعت خودروی کشور که باید بدون دخالت های سیاسی دولت و مجلس به دست مهندسان و دانشمندان حوزه صنعت کشور زبانزد باشد، گرفتار موجی از رانت خواری ها از جوانب مختلف شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأکید امام‌جمعه سمنان بر آموزش معلمان جدید‌الورود
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • بزرگداشت روشنفکری که متفاوت بود
  • عملیات وعده صادق برای دنیای استکبار وحشتناک بود
  • بیانیه مهم ۲۸ ماده‌ای جمهوری اسلامی ایران و پاکستان
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • ذلت، تنها دستاورد آمریکا در عملیات پنجه عقاب
  • انقلاب اسلامی به یک چالش برای استکبار تبدیل شده است
  • تأکید بر گسترش تعاملات میان ایران و ازبکستان با محوریت استان اصفهان
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد