Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقبال عباسی شامگاه شنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: طرح‌های کشاورزی مانند آبیاری‌های نوین و صنایع تبدیلی و تکمیلی نقش موثری در افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی دارد.

وی افزود: تعیین تکلیف پرونده‌های مربوط به طرح‌های اشتغال‌زا در بانک‌های عامل تا پایان هفته‌جاری صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی تصریح کرد: در صورت مصوب نشدن برخی طرح‌های دستگاه‌های اجرایی در بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی، باید سایر طرح‌های مرتبط جایگزین و نسبت به جذب منابع اعتباری موجود اقدام شود.

وی، با اشاره به نامگذاری سال‌جاری از سوی مقام معظم رهبری به نام "رونق تولید" یادآور شد: جذب تسهیلات و اجرای طرح‌های اشتغالزایی در تحقق اهداف مورد نظر معظم‌له در این نامگذاری تاثیر مستقیم دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به بی‌اطلاعی برخی مردم و سرمایه‌گذاران از فرصت‌های ایجاد اشتغال در استان اظهار داشت: به همین منظور دستگاه‌های اجرایی مرتبط با اشتغال‌زایی از طریق رسانه‌ها ضروری است.

وی گفت: تشکیل تعاونی‌ها و بهره‌گیری از فرصت‌های ارزی و ریالی برای کمک به اشتغال مددجویان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و زندانیان در دستور کار قرار گیرد.

عباسی تاکید کرد: پرداخت به موقع تسهیلات بانکی، اختصاص زمین دولتی و بخشودگی جرایم اقتصادی به جذب بهتر و بیشتر سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با هدف اشتغال‌زایی، کاهش نرخ بیکاری و رونق تولید کمک می‌کند.

به گزارش ایرنا، هم‌اینک برخی پرونده مربوط به پرداخت تسهیلات بسیاری طرح‌های اشتغال‌زایی در بانک‌های عامل چهارمحال و بختیاری کامل نیست و در صورت جایگزین نکردن طرح‌های دیگر احتمال جذب نشدن و بازگشت اعتبار مرتبط با تسهیلات این بخش وجود دارد.

چهارمحال و بختیاری دارای بی از ۶۶ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی است.

برچسب‌ها استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی تسهیلات اشتغال چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی تسهیلات اشتغال چهارمحال وبختیاری استانداری چهارمحال و بختیاری اقبال عباسی تسهیلات اشتغال چهارمحال وبختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۸۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری

فرشید شبانی با بیان اینکه آفت ملخ موجود در منطقه بومی است اظهار داشت: میانگین جمعیتی این آفت در منطقه هر سال با توجه به وجود کانون‌های آن در منطقه متغیر است و مبارزه با این آفت براساس جمعیت انجام می‌شود.

وی افزود: ملخ مراکشی در منطقه ابواسحاق فلارد (بخشی از مناطق مرتعی و مزارع و باغات) مشاهده شده است.

شبانی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود مبارزه با آفت ملخ مراکشی در منطقه ابواسحاق شهرستان فلارد در سطح ۲۰۰ هکتار انجام شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۵ هکتار از منطقه لندی شهرستان اردل آلوده به آفت ملخ‌های بومی شاخک بلند شده است.

به گفته شبانی، منطقه آلوده به آفت ملخ در لندی منطقه‌ای جنگلی، پرشیب و غیرقابل دسترس است که کشاورزان با شخم غیرقانونی اقدام به کشت کرده‌اند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ملخ‌های محلی و بومی در عرصه‌های جنگلی به صورت عادی وجود دارد و به وسیله سایر عوامل طبیعی تحت کنترل است، اما شخم زدن و تبدیل این عرصه‌ها به زمین‌های کشاورزی موجب افزایش جمعیت آفت شده که برای کشاورزی مضر و خسارت‌زا است.

وی اظهار داشت: در خصوص کمک به کشاورزان منطقه لندی با توجه به تخلف صورت گرفته از سوی کشاورزان باید تصمیم‌گیری شود.

شبانی یادآوری شد: هرچند با توجه به بارش‌ها و اراضی شیب‌دار احتمال تلفات زیاد آفت ملخ در منطقه لندی وجود دارد، اما در صورت گسترش آفت و احتمال خطر سرایت و آلودگی مزارع پایین دست؛ به طور حتم برای مبارزه با آن وارد عمل می‌شویم.

به گفته شبانی، تخریب اراضی جنگلی تخلف به شمار می‌رود و مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری باید متخلفان با هدف حفظ عرصه‌های جنگلی مقابله کند.

وی در خصوص آلودگی سایر مناطق چهارمحال و بختیاری به آفت ملخ افزود: سالانه مبارزه با آفت ملخ بومی و محلی در سطح ۲۰۰ هکتار از شالیزار‌های برنج در منطقه بارز و شوارز لردگان لردگان انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین مبارزه با آفت ملخ بومی در سطح ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی، مزارع دیم، غلات و حبوبات منطقه ارمند شهرستان خانمیرزا از توابع این استان آغاز شد.

به گفته شبانی، افزون بر این هر سال درمناطق بازفت، صمصامی، شیخ علی خان از توابع شهرستان کوهرنگ مبارزه با ملخ انجام می‌شود که تاکنون گزارشی مبنی به افزایش جمعیت این آفت دریافت نشده است.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: طبق دستورالعمل ملخ جزو آفت‌های عمومی است که در صورت افزایش جمعیت با توجه به اشتها و تغذیه زیادی که از سبزینگی گیاه دارد از قدرت تخریب بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید

مبارزه با آفت ملخ در هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری

وی اضافه کرد: بیشتر آفت‌های ملخ استان در مرحله پورگی و نوزادی قرار دارند و برای جلوگیری از حالت طغیانی کار کانون‌کوبی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس نُرم تعیین شده از سوی سازمان حفظ نباتات وجود بیش از ۱۲ عدد پوره ملخ در یک مترمربع نیاز به مبارزه دارد و کمتر از این میزان اقتصادی نیست گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد هرچند جمعیت ملخ‌های بومی در تمامی مناطق و کانون‌های آلوده استان در حالت طغیانی نیست ولی در برخی مناطق به نرم مبارزه رسیده که مبارزه با آنها باید با دقت و لحاظ کردن مسائل زیست محیطی انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • تاکید استاندار بر تشکیل شورای عشایر چهارمحال و بختیاری
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری