Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@01:15:11 GMT

تغییرات در معاونت حقوقی قوه قضائیه آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۰۶۹۹

تغییرات در معاونت حقوقی قوه قضائیه آغاز شد

معاون حقوقی قوه قضائیه گفت: پیشنهاد داده ایم که پژوهشگاه قوه قضائیه و واحد پژوهشی قم زیرمجموعه معاونت شود و آیت الله رئیسی هم با آن موافقت کرده است.

به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، نشست هم اندیشی معاونت حقوقی قوه قضائیه با قصات دیوان عالی و دادگاه عالی انتظامی برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام سیداحمد مرتضوی مقدم رییس دیوان عالی کشور، حجت الاسلام محمد مصدق  معاون حقوقی قوه قضائیه و عباس جعفری دولت ابادی دادستان سابق تهران و عباس پوریانی رییس سابق کل محاکم تهران و   .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. حضور دارند.

حجت الاسلام محمد مصدق در ابتدای نشست گفت: خدا را شاکرم که توفیق دارم بتوانم آنچه را قضات کشور به عنوان نخبگان مطرح می کنند استماع کنم.

وی افزود: هر نکته ای که در رابطه با تحول در حیطه قوانین است را بررسی و در رابطه با معاونت حقوقی بازنگری صورت گرفته است.

مصدق گفت: انچه که مورد تایید رییس قوه قضائیه هم قرار گرفته بازنگری شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد کرده ام تا مراجع پژوهشی زیر مجموعه معاونت حقوقی قرار نگیرد چراکه در تدوین قوانین موفق نخواهیم شد به همین منظور پیشنهاد کردم پژوهشگاه قوه قضاییه و واحد پژوهش فقهی قم و امور پارلمان و مجلس زیر مجموعه معاونت حقوقی قرار گیرد که هفته گذشته رییس قوه قضائیه با آن موافقت کرد.

مصدق ادامه داد:  ۳۰ لایحه و دستورالعمل تدوین شد که بیش از ۲۰ مورد آنها مورد تصویب قرار گرفته و بیش از ۴۰ کارگروه در معاونت تشکیل شده است.

معاون حقوقی قوه قضائیه تصریح کرد امروز موقعیتی برای بازنگری قوانین ما پیش رو بوده که به موانع تبدیل شده است
و در رابطه با ماده ۳۷ قانون مجازات اسلامی فرصتی برای اصلاح پیش آمده است که امیدوارم تا پایان سال به نتیجه برسد.

وی در مورد آیین دادرسی کیفری گفت: رویه اصلاحی در این مورد نیز مطرح است. 
 ادامه دارد...

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضائیه قوه قضاییه معاونت حقوقی دیوان عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای 400 ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

کد خبر 6093463

دیگر خبرها

  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • گزارش تصویری | بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از معاونت سیما
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • وعده رییس فدراسیون والیبال به ساحلی‌بازان برای صعود به المپیک
  • فصل جدید برنامه «جام جم» به زودی روی آنتن می‌رود
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • شکست یک جنبش بزرگ با توطئه‌های رنگارنگ داخلی و خارجی