Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا محمودی در یک نشست تخصصی پژوهشی به بررسی «تاریخ اقتباس از منابع ادبی در سینمای ایران» می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از دبیرخانه نشست‌های پژوهشی تاریخ سینمای ایران ، ششمین جلسه از مجموعه نشست‌ها دوشنبه 18 آذر برگزار می‌شود و علیرضا محمودی، پژوهش‌های خود درباره موضوع «تاریخ اقتباس از منابع ادبی در سینمای ایران» را ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این پژوهش، سال‌های 1309 تا 1357 را مورد بررسی قرار داده و «تعاريف و تقسيم بندي‌ و آمار»، «اقتباس ادبي در سينماي ايران اتفاق يا روند؟»، «انواع اقتباس ادبي بر مبناي نوع ادبي»؛ متون كهن، نمايشنامه و داستان كوتاه و بلند و رمان - ايراني و فرنگي، «تحليل اقتباس از فيلم‌ها بر اساس نظريه ليندا هاچن» و «نگاه انتقادي به كتاب‌هاي درباره اقتباس سينمايي به زبان فارسي»، بخش‌های‌ آن است.



علیرضا محمودی، روزنامه‌نگار، فيلم‌نامه‌نويس، پژوهشگر و کارگردان است. او فیلم‌های کوتاه «باغ توهم» 1368/ 8 م.م، «دريغا عشق» 1369/ 8 م.م و «آقاي س چگونه قاتل شد» 1374/ ويدئويي را کارگردانی کرده که در جشنواره‌هاي اوبرهازن (آلمان-1997)، تامپره (فنلاند- 1997) و... به نمایش درآمده است. 



محمودی در عرصه فیلم‌نامه نویسی، فیلم‌نامه مجموعه تلویزیونی مرگ تدريجي يك رويا (فریدون جیرانی) و تحقیر (ایرج کریمی) و فیلم سینمایی ده رقمی را در کارنامه هنری خود دارد. او از جمله فیلم‌نامه‌نویس‌‌های مجموعه‌های تلویزیونی بچه‌ها نگاه مي‌کنند، دختري به نام آهو، پیدا و پنهان، عامل سوم و فيلم‌های ‌سينمائي دلداده و يك دزدي عاشقانه است.



هم‌كاري در راه‌اندازي موزه سينما (1379 و 1381)، هم‌كاري با فرهنگستان زبان و ادبيات فارسي در زمينه ادبيات داستاني ايران 1300 – 1320( 1382)، جمع‌آوري آلبوم موسيقي گنجينه‌گوهر (قطعاتي از صد سال موسيقي فيلم سينماي ايران-1379)، تالیف کتاب‌های سینمایی نشانه‌هاي سينماي ايران، آهنگ‌سازان، فيلم‌برداران، تدوين‌گران (انتشارات موزه سينما) و جنايت جردن (1394) / نشر چشمه، از دیگر فعالیت‌های سینمایی و پژوهشی علیرضا محمودی است.



مجموعه نشست‌های پژوهشی تاریخ سینمای ایران، دوشنبه هر هفته ساعت 16 در مرکز هنر پژوهی نقش جهان برپا می‌شود و محمدرضا مقدسیان مجری و منتقد سینما، اجرای آن‌ را برعهده دارد.



این نشست‌‌ها از سوی معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی و با همکاری معاون فرهنگی و هنری فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.



پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به تاریخ سینمای ایران برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های 14و13-88553912 تماس بگیرند و یا به مرکز هنرپژوهی نقش جهان به نشانی خیابان ولی عصر (عج)، ضلع جنوب غربی پارک ساعی، شماره 2169، مراجعه کنند.

پایان پیام/14

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مسجد انتخابات خبرگان رهبری و مجلس انتخابات انتخابات مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد فرهنگستان هنر سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنویسید تا به دست بیاورید

باید نخست بدانید که رویا خلق شدنی است و شما اولین نفری نیستید که به رویاهایتان دست پیدا می‌کنید و آخرین نفر هم نیستید.

به گزارش ایسنا، فقط نویسنده‌ها و روزنامه‌نگاران و منتقدان هنر یا پژوهشگران نیستند که باید بنویسند بلکه هر کس که می‌خواهد رویاهایش به هدف دست یافتنی تبدیل شود باید هر روز بنویسد. برای اینکه روزی یک استکان چای برای خود  بریزید و به اینکه به رویایتان دست یافتید افتخار کنید. و چای را مزه مزه کنید. همه راههای که رفتید خاطرات تلخ و شیرین خود بیاندیشید و لبخند رضایت بزنید.

باید نخست بدانید که رویا خلق شدنی است و شما اولین نفری نیستید که به رویاهایتان دست پیدا می‌کنید و آخرین نفر هم نیستید. بعد تصمیم بگیرید به بررسی راههای که شما را به آرزوهایتان می‌رساند بپردازید  و انتخاب کنید.

6 تکنیک برای نوشتن اهداف و آرزوها

مشخص نمودن خواسته‌ها

شاید دیدید افرادی که مردد بین خواستن و نخواستن این رشته یا آن رشته هستند یا بین این شغل یا آن شغل سرگردانند. یا حتی علاقه‌شان را نمی‌شناسند. اما بدانید کسی که رویا نداشته باشد هدفی ندارد. اما رویا پردازی های بدون هدف نیز بی فایده است.

پله اول رشد این است که خود را بشناسید و باید بدانید که از زندگیتان چه می‌خواهید و سپس یه نوشتن اهداف خود بپردازید.

سنگ بزرگ نشانه نزدن است

یکی از تکنیک های نوشتن اهداف، شروع کردن از هدف ها و آرزوهای کوچک است. در ابتدا هدف هایی را بنویسید که امکان دسترسی به آن‌ها راحت‌تر است. هرچه خواسته های کوچک‌تر خود را یادداشت کنید و به آن‌ها دست پیدا کنید تا دستیابی به اهداف بزرگتر نیز برای شما راحت‌تر می شود.

اگر لیستی از آرزوها و اهداف خود را به صورت روزانه و مستمر تهیه کرده و به آن ها دست پیدا کنید، سبب افزایش اعتماد به نفس خود می شوید. همچنین اگر این لیست را به مرور زمان گسترش بدهید، علاوه بر رشد و جذب خواسته‌هایی که دارید، آرزوهای خود را بزرگتر نموده و می دانید که دیر یا زود این آرزوها و اهداف نیز محقق می شود.

هیچ زمان از اهمیت نوشتن تاریخ غافل نشوید

لیست اهداف یک لیست بی پایان بوده و شباهتی به لیست های دیگر ندارد؛ از این رو نوشتن تاریخ در این لیست یک نکته مهم است. بنابر این کنار هر هدف و آرزویی که یاد داشت کردید، تاریخ آن را نیز ذکر کنید. با انجام این عمل شما متوجه خواهید شد که سفر قانون جذب شما چگونه عمل نموده است. آیا قانون جذب خوبی داشته‌اید و یا سفر قانون جذب خوبی را برای رسیدن به اهدافتان طی نمی کنید.

دسته بندی اهداف اهمیتش از سایر موارد کمتر نیست

نکته دیگری که باید در تکنیک های نوشتن اهداف به آن توجه شود، دسته‌بندی اهداف و آرزوها است. در ادامه تکمیل مطلب بالا باید بگوییم، پس از آن که اهداف خود را مشخص  نموده و تاریخ ثبت آن را نیز یادداشت کردید، نوبت به آن رسیده که تاریخ دست‌یابی به آن ها را نیز یاد داشت نمایید.

اهداف را بر اساس تاریخ دستیابی به آن ها به سه دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم بندی نمایید. این دسته بندی کار شما را راحت‌تر می‌کند، زیرا مسیر شما مشخص است و می دانید در چه تاریخی باید به کدام هدف دست پیدا کنید.

 جزییات همیشه مهم است

از دیگر تکنیک های نوشتن اهداف، می توان به توجه به جزئیات اشاره کرد. به طور مثال اگر هدف شما خرید یک خانه نو است در لیست هدف های خود یادداشت نکنید یک خانه نو، بلکه جزئیات را نیز یاد داشت نمایید.

به طور مثال بنویسید یک کارگاه 3000 متری با 20 کارگر برای یک تولیدی نیاز دارم. از این طریق شما یک سری دستور ها را به صورت ناخود آگاه به ذهن خود می دهید، تا بر روی تک تک آن ها کار کند.

توجه داشته باشید هرچه شما هدف خود را به صورت جزئی‌تر یاد داشت کنید، نتیجه واضح‌تری را خواهید داشت. هرچه نتیجه دست یافتنی دقیق‌تر باشد، ذهن ناخودآگاه شما کار آمدتر خواهد شد.

از بررسی پیشرفت‌های کاری خود غافل نشوید

یکی دیگر از تکنیک های نوشتن اهداف می توان‌ به بررسی پیشرفت های کاری اشاره کرد. رسیدن به هدف برای هر شخصی جذاب و زیبا است به خصوص برای افرادی که انگیزه خود را برای رسیدن به اهداف خود از دست نمی دهند. از این رو اگر پیشرفت های کاری خود را مورد بررسی قرار بدهید، انگیزه دو چندانی برای رسیدن به اهداف خود پیدا می کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • بنویسید تا به دست بیاورید
  • جلسه دوم نشست ادبی «عصا بیفکن» برگزار می‌شود
  • اعلام زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی
  • کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم
  • زمان ثبت طرح در سامانه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی اعلام شد