Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشار گفت: دسترس پذیری شهرها برای افراد دارای معلولیت و ایجاد امکانات رفاهی برای آنان از وظایف اصلی مدیریت شهری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ «فرهاد افشار» در همایش و گردهمایی بزرگ اعضای کانون معلولان این منطقه که با حضور عضو شورای اسلامی شهر تهران، ری و شمیرانات در فرهنگسرای ولاء برگزار شد، گفت: هفته افراد دارای معلولیت یادآور آن است که مسئولین شهری تکالیفی را برای مناسب سازی معابر و ایجاد امکاناتی برای رفاه و آسایش افراد دارای معلولیت بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

شهردار منطقه 20 با تاکید بر اهمیت مناسب سازی فضاهای شهری و تحقق عدالت در شهر افزود:مشارکت معلولین و توان یابان به عنوان قشر فعال و توانمند جامعه در فعالیت های اجتماعی به ویژه کمک به مناسب سازی معابر و فضاهای شهری برای مدیریت شهری بسیار اثرگذار است.

 

وی با اشاره به نامگذاری روز سوم دسامبر به عنوان روز افراد دارای معلولیت از سوی سازمان ملل متحد با هدف برجسته کردن اهمیت معلولان و تکالیفی که جامعه جهانی نسبت به معلولین دارد گفت: در همین راستا در سال 1998 این بحث مطرح شد که در هزاره سوم باید تمامی شهرها برای حضور معلولان دسترس پذیر باشند و امکانات برای استفاده از پتانسیل آنها ایجاد شود.

 

وی اظهار داشت : در همین راستا یکی از شعارهای شورای پنجم شهر تهران توجه به اجرای حکمروایی خوب شهری و عدالت محوری و دسترس پذیری شهرها برای معلولان است.

 

افشار با اشاره به اینکه به واسطه محدودیت های اقتصادی امکان ایجاد تسهیلات برای دسترس پذیر بودن تمامی محلات شهر تهران در بازده زمانی کوتاه وجود ندارد ادامه داد: سال گذشته در منطقه 20 طرح ابتکاری «کمپین محله دسترس پذیر» با اعلام فراخوان و عضویت توان یابان و افراد دارای معلولیت، به منظور جلب مشارکت آنان در معرفی معابر نامناسب و بهره مندی از پتانسیل این افراد در فعالیتهای شهری اجرایی شد.

 

افشار گفت: به منظور تسهیل تردد توان یابان، سالمندان و جانبازان به امکانات و فضاهای شهری با اجرای طرح ابتکاری کمپین محله دسترس پذیر، در طول يكسال گذشته از مجموع 102 نقطه معرفي شده توسط اعضای كانون معلولان محلات تا کنون، 59 نقطه به طور كامل مناسب سازي شده است.

 

وی ابراز امیدواری کرد: امید است با حمایت اعضای شورای شهر ضوابط توجه به دسترس پذیر بودن معابر و امکانات برای افراد دارای معلولیت به عنوان پیوست های اجتماعی در اجرای پروژه های شهری اعمال شود.

 

در این مراسم حسن خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران، ری و شمیرانات با بیان اینکه افراد دارای معلولیت دارای توانمندی زیادی هستند و از جمله افراد تاثیر گذار جامعه محسوب می شوند ،توجه به ارائه خدمات و تسهیل تردد آنان را از وظایف مدیران شهری برشمرد.

وی اظهار داشت : متاسفانه شرایط شهر برای تردد و حرکت روان معلولان مناسب نیست اما تمامی مدیران شهری در شورای شهر و شهرداری به دنبال مناسب سازی محلات و اماکن هستند و در پیوست های اجتماعی برای اجرای پروژه های شهری تسهیل تردد آنان لحاظ خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه افراد دارای معلولیت باید توانمندیهای خود را بشناسند و آنها را رشد دهند ادامه داد: ایجاد بستر مناسب برای حضور موثر معلولان در جامعه و ایجاد امکانات و خدمات رسانی بهینه برای آنان و خانواده آنها همواره مورد توجه مدیران شهری قرار دارد.

در ادامه این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایا از دبیران کانون معلولان محلاتی که بیشترین مشارکت را در اجرای طرح کمپین محله دسترس در منطقه 20 را داشتند تقدیر شد.

در پایان این مراسم شهردار منطقه 20 به همراه عضو شورای اسلامی شهر تهران از نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای معلولیت بازدید کردند.

 

 
 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد مسجد انتخابات مجلس مسجد فعالیت های مسجدی مسجد کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد شهر دسترس پذیر شهرداری منطقه ۲۰ معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی

به گزارش همشهری آنلاین، احمد احمدی صدر گزارشی از آخرین فعالیت‌ها در زمینه ایجاد زیرساخت‌های مناسب پیرامون ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در دوره مدیریت شهری کنونی ارائه کرد و گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

او ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و... در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵ ، ۱۱ ، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت.

همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

او افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا(س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 850364 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها خدمات شهری شهرداری تهران آسیب اجتماعی

دیگر خبرها

  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • اهواز باید برای تردد معلولان و جانبازان مناسب‌سازی شود
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • مناسب سازی ورودی ادارات دولتی و محیط شهری برای معلولان و جانبازان
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت