Web Analytics Made Easy - Statcounter

برابر تبصره ۲ ماده ۶ قانون اصلاح قانون معادن متقاضیان پروانه اکتشاف موظفند در زمان تعیین و تحویل محدوده بلامعارض مبلغی را براساس تعرفه‌ای که سالانه از طرف وزارت صنعت، معدن وتجارت پیشنهاد می‌شود و در شورای عالی معادن به تصویب می رسد، پرداخت کنند.

همچنین تبصره ۴ این قانون تصریح دارد، درآمدهای ناشی از اجرای تبصره ای ۲ و ۳ به حساب خزانه داری کل واریز و معادل آن در بودجه سالانه وزارت صنعت برای توسعه معادن با اولویت اکتشاف منظور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبصره ۳ نیز روشن ساخته است که دارندگان پروانه اکتشاف به استثنامالک یا مالکان شخصی در ملک خود یا موقوفات موظفند از زمان صدور پروانه اکتشاف، سالانه به ازای هرکیلومترمربع از محدوده اکتشافی مبلغی را به دولت پرداخت کنند. میزان این مبلغ هر سال به پیشنهاد وزارت صنعت و تصویب شورای عالی معادن تعیین می شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز (یکشنبه) لایحه بودجه ۴۸۴ هزار میلیارد تومانی سال ۹۹ را به مجلس ارائه کرد.

بودجه سال ۹۹ کل کشور از نظر منابع حدود ۱۹ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۳۷۰ میلیارد و ۹۱۰ میلیون ریال (۱۹.۸۸۷.۳۷۰.۹۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال) و مصارف بودجه نیز معادل همین رقم تعیین شده است.

برچسب‌ها صنعت و معدن معادن بودجه ۹۹ پروندهٔ خبری بودجه ۹۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن معادن بودجه ۹۹ صنعت و معدن معادن بودجه ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۴۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رضا بهنام پور  با بیان اینکه ۲۳۲ هزار کلونی زنبور عسل در مناطق مختلف این استان وجود دارد، افزود:پارسال هزار و ۸۰۰ تن عسل، ۹۰ تن محصولات جانبی گرده گل، موم، ژله و بره موم در مزارع پرورش زنبور عسل این استان تولید شد.  بهنام پور با اشاره به کیفیت بالای بافت گیاهی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: عسل تولیدی این استان از کیفیت بالایی برخوردار است که حتی خاصیت درمانی هم دارد. وی افزود: ۵۰ درصد از عسل تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد در استان مصرف می‌شود و ۵۰ درصد دیگر به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار و کشور‌های حوزه خلیج فارس صادر می‌شود. بهنام پور تاکید کرد: گرانی شکر برای تغذیه بهاره و زمستانه، گرانی نهاده‌های زنبورداری از جمله موم، کندو و دارو، بیماری کنه، گرد و غبار و نبود بازار فروش از مهمترین مشکلات زنبورداران استان است.  امامی زنبوردار یاسوجی هم ضعف دانش فنی زنبورداران را از دیگر مشکلات این صنعت برشمرد و گفت: صنعت زنبورداری در کهگیلویه و بویراحمد معمولا تک محصولی یا صرفا متکی به تولید عسل است در حالی که از یک کندو می‌شود ۵ محصول متنوع و گران‌تر از عسل برداشت کرد. وی افزود: به عنوان مثال ارزش اقتصادی ژل رویال ده برابر عسل است، اما زنبورداران به علت نداشتن مهارت لازم فقط به برداشت عسل بسنده می‌کنند. امامی با تولید سالانه ۳۵ تن عسل و برداشت ۳۰ کیلو گرم ژل رویال برای ۴۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۱۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کرد. جعفری گیاه شناس هم گفت: عسل استان کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ شهد فراوان گیاهان داروئی، در کشور بی نظیر است. وی اضافه کرد: ژل رویال یکی از فرآورده‌های طبیعی است که از کندو‌های زنبور‌های عسل تولید می شود و از آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی و قوی است که به علت دارا بودن خواص زیادی برای سلامتی، به میزان زیاد مورد توجه محققان قرار گرفته است. جعفری افزود: این ماده با با دارا بودن بیش از ۲۰۰ ماده مغذی به عنوان یکی از غنی‌ترین منابع ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسید‌های آمینه، از سایر محصولات طبیعی برتری دارد. وی اضافه کرد: از جمله عناصری که در ترکیب ژل رویال به‌صورت فراوان یافت می‌شوند می‌توان به ویتامین‌های گروه B، C، D و E اشاره کرد که نقش مهمی در بهبود سیستم ایمنی، حفظ سلامت پوست، مو و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌ها دارند. به اعتقاد کارشناسان و زنبورداران نمونه استان؛ صنعت زنبورداری استان برای ارتقاء و رونق بیشتر به تدوین سند توسعه زنبورداری، افزایش دانش فنی زنبورداران و ایجاد صنعت بسته بندی و فرآوری نیازمند است.

دیگر خبرها

  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • افزایش ۸۵ درصدی درآمد پتروشیمی ارومیه
  • برداشت چهار همت از صندوق خسارت‌های بدنی: مجلس سکوت می‌کند؟
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد