Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@21:54:50 GMT

افزایش ۷۰ درصدی اعتبارات دهیاری‌های کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۴۶۸۹

افزایش ۷۰ درصدی اعتبارات دهیاری‌های کشور

به گزارش همشهری آنلاین، معاون امور دهیاریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور در حاشیه نشست مشورتی دهیاران شهرستان نهاوند به خبرنگار همشهری گفت: اعتبارات امسال دهیاری‌ها با ۷۰ درصد افزایش به ۵ هزار میلیارد تومان رسید که نقش مهمی درتوسعه و عمران مناطق روستایی دارد.  

سعید رضا جندقیان اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که روستاها از آن رنج می‌برد مهاجرت جوانان و کاهش ظرفیت اقتصادی است که با معیشت روستا ارتباط مستقیم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: برای این‌که بتوانیم روستاها را به مناطق مولد تبدیل کنیم تلاش کردیم تا اقداماتی را انجام دهیم تا شوراها بتوانند اهرم مشورتی در کناردهیاران باشد و اقدام بعدی در حوزه مالی و تسهیلاتی است که با یکی از بانک‌های عامل در روستا تفاهم نامه‌ای منعقد کرده‌ایم و از ذخیره و رسوب اعتبارات دهیاری‌ها تسهیلاتی را در به کارآفرینان پرداخت می‌کنیم.

جندقیان یادآورشد: در هر روستا که طرحی برای اجرا ارائه شود به متقاضیان تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بدون هیچ ضمانتی تسهیلات ۸ درصدی با یکسال تنفس پرداخت می‌کنیم تا معیشت و اشتغال روستایی رونق بگیرد.  

۹۵ درصد جمعیت روستایی کشور را دهیاران مدیریت می‌کنند

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بیان کرد: تلاش می‌کنیم با اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی و کمک‌های دولتی و حمایتی بتوانیم جمعیت روستایی را بازگردانیم و جمعیت این مناطق را بالا ببریم و جایگاه دهیاری‌ها و سطح بهره وری مردم روستا را افزایش دهیم. جندقیان گفت: در حال حاضر ۳۹ هزار و ۲۰۰ روستا داریم که ۳۷ هزار و ۱۰۰ روستا دارای دهیاری است و ۹۵ درصد جمعیت روستایی کشور را دهیاران مدیریت می‌کنند.

وی افزود: امسال نسبت به سال گذشته ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برگشت خورد و ما رو تحت الشعاع قرار داد. جندقیان اظهارداشت: اعتبارات دهیاری‌ها در سال جاری بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته ۷۰ درصد رشد داشته است.  

بررسی آیین نامه استخدامی دهیاران در دولت و مجلس

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در ادامه بیان کرد: مجموعه هماهنگ و یکدست مدیران ارشد شهرستان نهاوند، استان همدان که در جهت توسعه شهرستان نهاوند حرکت می‌کنند باعث شده ما توان بیشتری به کار بگیریم.

وی بابیان این‌که آیین نامه استخدامی دهیاران در دولت و مجلس در حال بررسی و نهایی شدن است به فعالیت ۷ هزار دهیار تمام وقت در کشور اشاره کرد و گفت: ۵۲ هزار میلیارد تومان برای بیمه و ترمیم حقوق دهیاران تا پایان سال در نظر گرفته شده است.  

ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری

جندقیان با تاکید بر این‌که متاسفانه نیروهای کارشناس در بدنه دولت بسیار ضعیف هستند، گفت: نظام شغلی تغییر نخواهد کرد مگر امنیت شغلی را بر اساس توامندی‌های افراد تغییر دهیم.

وی با بیان این‌که از ۱۰۰ درصد دهیاران ۶۹ تا ۷۲ درصد آنها در ابتدای دوره پنجم در دهیاری‌ها ماندگار شدند و ۴ تا ۶ درصد نیز از روستایی به روستای دیگر منتقل شدند، گفت: برای رسیدن به توسعه در روستاها نیازمند تغییر رویکردها در سطوح کلان ملی، منطقه‌ای و خرد هستیم. ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری‌ها از اولویت‌های اصلی بنده است که این مهم در مناطقی از کشورمحقق شده و خوشبختانه به در آمدزایی پایدار رسیده است.  

تعلیم ۶۰۰ سرباز وظیفه با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح برای بکارگیری در دهیاری‌ها

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در ادامه افزود: در کشور ۱۷۶ ماشین حمل زباله سبک، نیمه سنگین و سنگین خریداری شده که با توجه به نیازسنجی استان‌ها، تحویل می‌شوند و از طریق ماده ۵۸ هم به روستاها کمک خواهیم کرد.

وی با اشاره به اختصاص یک هزار میلیارد تومان برای ساماندهی پسماند، گفت: در کشور یک هزار محل دفن زبال داریم‌ که باید به صورت منطقه‌ای به یک‌پنجم‌ برسد.  

جندقیان از تعلیم ۶۰۰ سرباز وظیفه با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح برای بکارگیری در دهیاری‌ها خبر داد، و گفت: برای استان همدان یک دستگاه خودروی آتش‌نشانی و ۲ دستگاه ماشین پسماند حمل زباله در نظر گرفته شده که یک دستگاه مربوط به روستای کوهانی از توابع بخش مرکزی نهاوند است.  

کد خبر 468649 برچسب‌ها استان همدان دهیاری روستا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دهیاریهای استان همدان دهیاری روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۴۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده عصر پنج شنبه در نشست با نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی عسلویه با بیان اینکه امسال در حوزه آموزش و پرورش اعم از سخت افزاری و نرم افزاری متمرکز هستیم اظهار داشت: امسال تمرکز بالایی بر روی مدرسه سازی و توسعه و تجهیز و نوسازی مدارس استان بوشهر داریم و تفاهم نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور امضا شده که باید استفاده بهینه را ببریم.

وی با بیان اینکه راهداری نیز از دیگر اولویت‌های امسال استان بوشهر است افزود: در گذشته، آبادی‌ها در کنار آب ایجاد می‌شد ولی امروزه در کنار راه‌ها شاهد توسعه و عمران و آبادانی هستیم.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: توسعه راه‌های جنوب استان بویژه در محدوده عسلویه از اولویت‌ها است و چند پروژه راهسازی در عسلویه، اعتبار لازم را گرفته‌اند.

محمدی زاده تصریح کرد: در اعتبارات امسال، حوزه ورزش و جوانان از اهمیت خاصی برخوردار است و طرح‌های این بخش تأمین بودجه می‌شوند.

وی اضافه کرد: تجهیز و افزایش امکانات و تجهیزات درمانی در ۱۰ شهرستان استان بوشهر نیز مورد تاکید است که در حوزه اعتباری استان لحاظ می‌شود.

استاندار بوشهر با بیان اینکه، سیتی انژیو و رادیوتراپی در استان بوشهر نداریم گفت: امسال اعتبارات لازم برای خرید و راه اندازی این تجهیزات انجام شده که امیدوارم سطح کیفی خدمات درمانی افزایش یابد.

محمدی زاده با تاکید بر اهمیت افزایش منابع آب در استان نیز یادآور شد: آب نیاز اساسی استان در چند دهه اخیر است و در ۲ سال اخیر، طرح‌های مهمی در حوزه آبرسانی و آب شیرین کن و سدسازی و همچنین ساخت مخازن اجرا شد که امسال نیز در حوزه سدسازی و آب شیرین کن و شبکه آبرسانی اعتبارات خوبی جذب شده است.

استاندار بوشهر بر لزوم افزایش جذب نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی تاکید کرد و افزود: هیأتی به ریاست معاون سیاسی استاندار تشکیل و نحوه جذب نیروها در صنایع بویژه پتروشیمی‌ها را رصد و با هر گونه تخلف برخورد می‌کنند و در افزایش استخدام نیروهای بومی اهتمام می‌ورزند.

وی در ارتباط با تأمین اعتبارات فرهنگی و اجتماعی عسلویه نیز اضافه کرد: امسال مجتمع فرهنگی و هنری عسلویه بعد از ۱۲ سال تکمیل می‌شود.

محمدی زاده با تاکید بر اینکه عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد افزود: همچنین بیمارستان تأمین اجتماعی عسلویه از ۳۶ تخت به ۶۴ تخت افزایش می‌یابد که وزارت کار، اعتبار این طرح را تأمین کرده است.

کد خبر 6088719

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی