Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار پرونده تغییر کاربری اراضی کشاورزی در مراجع قضایی سراسر کشور باز است.

‌سرهنگ ابراهیم حسن آبادی ظهر امروز یکشنبه 17 آذرماه در مراسم آغاز فعالیت یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی استان البرز و معرفی فرمانده این یگان با اشاره به وضعیت بحرانی البرز در تغییر کاربری اراضی کشاورزی، اظهار کرد: بعد از تهران، البرز رکوردار تغییر اراضی کشاورزی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وضعیت آب وهوایی خاص البرز که باعث افزایش آمار تغییر کاربری اراضی کشاورزی برای تبدیل به ویلا شده،  ادامه داد: تا پایان آبان سه هزار و۷۶۹ مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در البرز شناسایی شده که به طور میانگین می توان گفت روزانه حدود ۱۵ مورد است.

حسن آبادی توضیح داد: ۴۵ درصد از اراضی تغییر کاربری داده شده قلع و قمع شده اند، افزود: یگان حفاظت با بهره مندی از سامانه ارتباطی ۱۳۱ موفق به شناسایی بسیاری از این اراضی شده است.

وی اظهارکرد:‌ در هشت ماهه امسال ۹ هزار و ۶۹۰ مورد تماس با سامانه ۱۳۱ استان البرز انجام شده که ۷۳۸ مورد از آن ها اخبار مرتبط با تغییر کاربری اراضی است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای تغییر کاربری زمین های کشاورزی گفت: ‌در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار پرونده تغییر کاربری اراضی کشاورزی در مراجع قضایی سراسر کشور باز است.

وی افزود:‌ انتظار می‌رود سازمان‌های مرتبط با حفاظت از اراضی با بررسی این پرونده‌ها به دنبال کاهش این آمار باشند.

حسن آبادی ادامه داد: این فرماندهی سعی دارد از ظرفیت های مختلف کشور از جمله دهیاری‌ها، رسانه‌ها، سمن‌ها، بسیج و امامان جمعه و جماعات برای حفاظت از اراضی و تغییر کاربری غیرقانونی آن استفاده کند.

وی با اشاره به تشکیل مقر فرماندهی در مناطق مختلف کشور افزود: در ۳۴ نقطه کشو مقر فرماندهی تعریف شده که فرماندهان 22 نقطه آنمعرفی شده اند و تا پایان سال جاری برای تمام استان ها فرمانده یگان حفاظت امور اراضی معرفی شود.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی گفت:  یکی از راه‌ها برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی شناسایی بنگاه های معاملات ملکی غیرمجاز است.

این مسئول افزود: این بنگاه ها بسترسازوقوع جرم هستند و مراکزی که بدون مجوز اقدام به فروش و قطعه قطعه کردن اراضی می کنند از طریق اماکن نیروی انتظامی و اتاق اصناف شناسایی و پلمب شوند.

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی کشاورزی کشورتوضیح داد: در کنار شناسایی این بنگاهها، زمین خواران  نیز باید شناسایی و برای آنان در مراجع قضایی تشکیل پرونده شود.

وی  با تاکید بر نقش جوامع محلی و دهیاران در شناسایی تغییر اراضی کشاورزی گفت:  از این افراد انتظار می رود برابر قانون هر گونه تعرضی در اراضی ملی و کشاورزی را به مقامات قضایی اعلام کنند  چون اگر این کار به درستی انجام شود در روستاها شاهد تغییر کاربری نخواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محیط زیست استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۶۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان گفت: طی برگزاری کمیسیون، ۴۵ پرونده تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از تهران، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان‌های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی افزود: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده‌های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیر کشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد.

طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از رؤسای سازمان جهاد کشاورزی، امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

منبع: فارس

کد خبر 750442

دیگر خبرها

  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • توقیف خودروی تخلیه نخاله در عرصه تاریخی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • توقیف خودروی تخلیه نخاله روی تپه تاریخی فرخ آباد
  • دستگیری دو نفر به دلیل تخلیه نخاله در حریم یک تپه تاریخی در البرز