Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@00:09:02 GMT

شماره جدید نشریه «راه» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۱۷۸۱۲

شماره جدید نشریه «راه» منتشر شد

جدیدترین شماره مجله فرهنگی اجتماعی راه به مدیر مسئولی وحید جلیلی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، جدیدترین شماره مجله فرهنگی اجتماعی راه به مدیر مسئولی وحید جلیلی و سردبیری دکتر سعید خورشیدی با آثار و گفت‌وگوهایی از دکتر حسین کچوئیان، دکتر علیرضا شجاعی زند، مرضیه هاشمی، محمد سرشار، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان، دکتر علی غمامی، نعمت‌الله سعیدی، وحید جلیلی و دیگر نخبگان فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغتشاشات اخیر در کشور، تحلیل بازنمایی خانواده ایرانی در تولیدات صداوسیما، اربعین، سیل، افول آمریکا، علوم انسانی، روایت پیشرفت و گام دوم انقلاب موضوعات پرونده‌های این شماره راه هستند. وحید جلیلی در سرمقاله‌‌ مجله با عنوان «ستادهای چاق و صف‌های قبراق» چالش های اخیر جبهه فرهنگی انقلاب در حوزه مدیریت فرهنگی را تبیین کرده است.

برخی از عناوینی که در این شماره به چشم می‌خورد عبارت است از: «نه گرداب آشوب، نه گرداب سکوت» «درخت انقلاب و آفت دوقطبی‌ها» «جوانگرایی به شرط تجربه‌نگاری» «صدا و سیما گاهی فراموش می‌کند...» «مادران پشت جبهه ۹۸» «سیل در خانه نظریه گسست اجتماعی» «امداد آمریکایی؛ تبعیض نژادی، تغییر جمعیتی» «فاطمیون از هرات تا پلدختر» «غنی‌سازی انسان در نیروگاه کهنز» «آسیب‌شناسی جامعه‌شناسی» و ...

همچنین در این شماره یک گزارش از نشستی مبسوط درباره اغتشاشات اخیر خواهید خواند و با راه‌کارهای کاهش فشار اقتصادی و روانی بر مردم که توسط جمعی از کارشناسان اقتصادی، فرهنگی و رسانه‌ای ارائه شده است آشنا می‌شوید.

احسان صفرزاده، تحلیل‌گر مسائل جهان اسلام هم در قالب یادداشتی، از منظری بدیع به فصل مشترک آشوب‌های اخیر عراق و ایران می‌پردازد.

اما مفصل‌ترین پرونده راه ۶۴ با عنوان «یاری‌گری» درباره سیل و تعاون اجتماعی شکل گرفته حول آن است. گفت‌وگویی با مرضیه هاشمی که به مقایسه نحوه مواجهه با سیل در دو جامعه ایران و آمریکا می‌پردازد و نیز مقالاتی از دکتر مجتبی نامخواه، دکتر سید مجید امامی و همچنین نگاهی به خاطرات آنها که در امدادرسانی به سیل‌زده‌ها حضور داشته‌اند تنها بخشی از این پرونده است.

نگاهی به «بازنمایی خانواده ایرانی در رسانه ملی» هم محور اصلی پرونده نقد و بررسی صدا وسیما را تشکیل می‌دهد. عنوانی که برای این پرونده انتخاب شده «دانشگاه عمومی» است. در این بخش، تحریریه مجله گفت‌و‌گویی مبسوط با محمد سرشار، مدیر شبکه پویا و نهال را تهیه کرده است. همچنین مجموعه یادداشت‌هایی از فعالان تربیتی در این پرونده منتشر شده است که راه‌کارهایی را که این عده برای نقش‌آفرینی بیشتر در عرصه تربیت و خانواده پیش روی رسانه ملی قرار داده‌اند. دکتر محسن اصغری نکاح، دکتر حسین باغ‌گلی، حجت الاسلام جمال‌زاده و... هر یک با یادداشت های جداگانه به این موضوع پرداخته‌اند.

راه 64، در پرونده‌ای کوتاه به بحث حکمرانی قضایی پرداخته و از اولویت‌ها و سازوکارهای تحول در قوه قضائیه سخن گفته است.

پرونده علوم انسانی آخرین پرونده این شماره راه است. در این بخش، حجت الاسلام پارسانیا در گفتاری به این پرسش پاسخ می دهد که اگر مطهری امروز بود، چه دغدغه و مساله ای داشت؟ اما مفصل ترین مطلب این پرونده گفتگویی خواندنی است با دکتر علی رضا شجاعی زند، درباره آسیب شناسی جامعه شناسی و جامعه شناسان در ایران. رضا زاده محمدی نیز در یادداشتی اهداف ناگفته فراگیر شدن ادبیات روانشناسی در فرهنگ عمومی واکاوی کرده است.

شصت و چهارمین شماره مجله فرهنگی تحلیلی راه، به مدیر مسئولی وحید جلیلی و سردبیری سعید خورشیدی در ۱۷۰ صفحه، را از مراکز توزیع محصولات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سراسر کشور و همچنین از مرکز پخش به آدرس زیر می‌توان تهیه کرد.

تلفن مرکز پخش: 88960477-021

آدرس مرکز پخش: آدرس: تهران-بلوار کشاورز-خیابان 16 آذر-نبش خیابان نصرت-شماره 60

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: وحید جلیلی علوم انسانی سیل آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!

بایدن ژاپن و هند را کشورهای «بیگانه هراس» خواند که از مهاجران استقبال نمی‌کنند.

به گزارش جماران؛ به نقل از نشریه تایم، رییس جمهوری آمریکا؛ جو بایدن در یک سخنرانی تازه، ژاپن و هند را کشورهای «بیگانه هراس» خواند که از مهاجران استقبال نمی‌کنند و این دو کشور را با چین و روسیه در یک ردیف قرار داد.

این اظهارات، در یک رویداد جمع‌آوری کمک‌های مالی، تنها سه هفته پس از آن بیان می‌شود که کاخ سفید میزبان فومیو کیشیدا؛ نخست وزیر ژاپن برای یک دیدار رسمی در ایالات متحده بود که طی آن دو رهبر آنچه را که بایدن «اتحاد ناگسستنی»، به ویژه در مورد امنیت جهانی خواند، جشن گرفتند. علاوه بر این؛ کاخ سفید تابستان گذشته از نارندا مودی؛ نخست وزیر هند در یک سفر دولتی به آمریکا، استقبال کرد.

گفتنی است؛ ژاپن مهم‌ترین متحد ایالات متحده در شرق آسیا است و هند، یکی از پیشروترین اقتصادهای جهان و یک شریک حیاتی در هند و اقیانوس آرام برای ایالات متحده به حساب می‌آید.

بایدن در این سخنرانی گفت: انتخابات آتی ایالات متحده  برای «آزادی، آمریکا و دموکراسی» است و اقتصاد این کشور به خاطر وجود شما و بسیاری دیگر در حال رونق است و دلیل آن به این خاطر است که ما از مهاجران استقبال می‌کنیم.

بادین در بخش دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید: چرا چین از نظر اقتصادی به شدت در حال توقف است؟ چرا ژاپن مشکل دارد؟ چرا روسیه؟ و چرا هند آنگونه که باید به توسعه نمی‌رسد؟ چراکه آن‌ها بیگانه هراس هستند. آن‌ها مهاجران را نمی‌خواهند. اما مهاجران کسانی هستند که ما را قوی می‌کنند و ما هجوم کارگرانی را داریم که می‌خواهند این‌جا باشند و به ما کمک کنند.

 

گاف بایدن

این در حالی است که هنوز هیچ واکنشی نه از سوی دولت ژاپن و نه از سوی دولت هند اعلام نشده است. با این حال، جان کربی؛ سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید روز گذشته در رابطه با صحبت‌های بایدن در مورد متحدان آسیایی آمریکا گفت: «بایدن در مورد موضع ایالات متحده در قبال مهاجرت صحبت‌های گسترده‌ای کرده است و متحدان و شرکای ما به خوبی می‌دانند که بایدن چگونه برای آن‌ها ارزش قائل است. دوستی، همکاری و توانایی آن‌ها در طیف وسیعی از موضوعات و نه فقط مربوط به امنی، برای آمریکا مهم است. آن‌ها می‌دانند که بایدن تا چه اندازه به ایده اتحاد و مشارکت با متحدان ارزش می‌دهد.»

 

ژاپن

گفتنی است؛ ژاپن به مشکلات کاهش جمعیت خود اذعان کرده است و بر اساس داده‌های منتشر شده در ماه فوریه، تعداد نوزادان متولد شده در این کشور در سال 2023 برای هشتمین سال متوالی کاهش یافته است. کیشیدا نرخ پایین زاد و ولد در ژاپن را بزرگ‌ترین بحرانی که ژاپن با آن مواجه است، نامیده اما این کشور مدت‌هاست که به موضع درهای بسته‌تر در قبال مهاجرت مشهور است.

 

هند

در همین حال، جمعیت هند افزایش یافته و به بزرگ‌ترین جمعیت جهان تبدیل شده است و سازمان ملل اعلام کرده است که هند در مسیر رسیدن به 1.425 میلیارد نفر است. البته جمعیت هند نیز جوان‌تر است. در اوایل سال جاری، هند قانون جدید شهروندی را تصویب کرد که به سرعت تابعیت هندوها، پارسی‌ها، سیک‌ها، بودایی‌ها، جین‌ها و مسیحیان را که از افغانستان، بنگلادش و پاکستان به هند فرار کرده بودند، وضع کرد. اما این قانون، مسلمانان را که در هر سه کشور اکثریت هستند، مستثنی می‌کند و این اولین بار است که هند معیارهای مذهبی را برای شهروندی تعیین می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وحید شمسایی: موانع فرزندآوری باید رفع شود
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • ۴ دهه زندگی مهدی نصیری؛ از کیهان تا بی‌بی‌سی /با من از تغییر سخن نگو...
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • نشریه تایم: حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!