Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون این اداره کل تقاضای اجاره بها از انجمنهای فرهنگی نکرده است اما قانون بودجه امسال تاکید کرده است که دستگاه‌های اجرایی مانند این وزارتخانه که مجتمع‌های فرهنگی- هنری در اختیار دارند این فضاها را به صورت اجاره واگذار کنند.

وی ادامه داد: سالهای قبل نیز قانون بودجه الزام کرده بود که پرداخت هزینه‌های مجتمع‌های فرهنگی – هنری در قالب واگذاری مدیریت آنها تامین شود اما امسال در قانون بودجه آمده است که در صورتی که انجمن‌های مستقر در مجتمع‌های فرهنگی – هنری درآمدزایی داشته باشند، باید درآمد خود را به حساب خزانه مرکزی دولت واریز کنند در غیر این صورت فضایی که در اختیار دارند را به شرط پرداخت اجاره در تملک خود درآورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: این قانون که مصوب مجلس شورای اسلامی است توسط سازمان برنامه و بودجه به همه دستگاه‌هایی اجرایی که چنین فضاهایی در اختیار دارند ابلاغ شده است و اگر دستگاهی به آن عمل نکند متخلف است.

محمدی افزود: موضوع قانون مزبور به همه انجمن‌های مستقر در مجتمع‌های فرهنگی – هنری استان خراسان رضوی ابلاغ شده اما تاکنون ریالی از این انجمن‌ها دریافت نشده است.

وی ادامه داد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی پایان امسال اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را در خصوص اجرای قانون مزبور بازخواست خواهد کرد با این حال این نهاد به دنبال راهکاری است تا به فعالیتهای فرهنگی و هنری در استان کمک شود.

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: از آنجا که مجتمع‌های فرهنگی و هنری برای کمک به فعالیتهای هنری و فرهنگی در استان راه‌اندازی شده اند یک راهکار می‌تواند آن باشد که اعتبارات لازم در اختیار اداره کل فرهنگ و ارشاد قرار گیرد تا از محل این اعتبارات بتوان مجتمع‌ها را برای اصحاب فرهنگ و هنر حفظ کرد.

محمدی افزود: مجتمع فرهنگی – هنری امام رضا(ع) که در بوستان ملت مشهد مستقر است هم اینک بیش از ۲۵۰ میلیون ریال بابت هزینه‌های جاری خود مثل آب و برق بدهی دارد و اعتباراتی که هر سال از سوی وزارتخانه برای این مجتمع در اختیار این اداره کل قرار می‌گیرد همان سه یا چهار ماه ابتدای سال صرف تامین هزینه‌های جاری می‌شود.

وی ادامه داد: از آنجا که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتباری برای حفظ و نگهداری مجتمع‌های فرهنگی – هنری در اختیار ندارد لذا دولت واگذاری ‌مجتمع ها و خودگردان شدن آنها را مورد تاکید قرار داده است.

معاون هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر برنامه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تجمیع نظرات فعالان فرهنگی و هنری در انجمن‌های مستقر در مجتمع‌های فرهنگی – هنری و رایزنی برای تسهیل اجرای این قانون است اما در صورتی که اعتبارات لازم در این خصوص تامین نشود چاره‌ای جز اینکه خود انجمن‌ها اداره کننده مجتمع‌ها شوند باقی نمی‌ماند.

محمدی افزود: طبق این قانون اگر انجمن‌های مستقر در مجتمع‌های فرهنگی – هنری درآمد دارند باید آن را به حساب خزانه واریز کنند تا این پول دوباره برای کمک به آنها در اختیار این اداره کل قرار گیرد و در صورتی که انجمن‌ها درآمدی ندارند، فقط می‌توانند در مجتمع‌ها  ستادی حضورداشته باشند.

۱۶ مجتمع فرهنگی- هنری وابسته به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در خراسان رضوی وجود دارد که در هر مجتمع  بین یک تا ۹ انجمن مستقر است.

برچسب‌ها مشهد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نرخ اجاره بها خراسان رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نرخ اجاره بها خراسان رضوی مشهد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نرخ اجاره بها خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۱۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود

امیر رجبی امروز در دیدار با اعضای موسسه ادبی حکیم ملامحمد فضولی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل گفت: جای خالی موسسه‌ای فعال در حوزه زبان و ادبیات در استان احساس می‌شد و این جمع وزینی از شعرا و ادبا که برای شکل‌گیری موسسه فضولی گرد آمده امید برای پر شدن آن خلاء را در دل‌ها زنده می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل افزود: نامگذاری این موسسه ادبی به نام حکیم ملامحمد فضولی از محسنات این حرکت فرهنگی است و از ناحیه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از این کار استقبال می‌کنیم و اصرار داریم فضولی‌خوانی در استان اردبیل باید پا بگیرد.

به گفته او، سابقه و صبغه مکتبی ، مرثیه‌ای و آیینی ملامحمد فضولی در خیلی از جنبه‌ها با ما تجانس و تناسب دارد و امیدواریم با فعالیت این موسسه ادبی جلسات و محافل فضولی‌خوانی در این استان برگزار شود.

رجبی گفت: برای تصویب نهایی موسسه ادبی ملامحمد فضولی در این استان همکاری می‌کنیم و با توجه به موسسه بودن این تشکل ادبی و فرهنگی، امکان حمایت مالی از آن را خواهیم داشت تا با تلاش شما شعرا در قالب این موسسه، برنامه‌ها و آئین‌های ادبی و فرهنگی در خور توجهی در استان اجرا شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: برنامه‌ریزی و اجرای برخی کارها و برنامه‌های ادبی را به این موسسه واگذار خواهیم کرد و فرایند ثبت نهایی موسسه باید با سرعت پیگیری شود و امیدواریم چاپ مجموعه‌های شعر و کتاب‌های فاخر از موسسه فضولی را شاهد باشیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی