Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین آغاز عملیات عمرانی ساختمان آموزشی و کمک آموزشی و بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۵ کیلو وات مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین با حضور باقری، قائم مقام وزیر علوم برگزار شد. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مجتمع آموزش عالی اسفراین، در این آئین کلنگ ساخت ساختمان آموزشی و کمک آموزشی مجتمع که با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال و با استفاده از کمک‌های خیرین و ردیف‌های بودجه‌ای مجتمع در مساحت ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵۰۰ متر و در مدت زمان ۲ سال ساخته خواهد شد بر زمین زده شد.
در ادامه نیز نیروگاه خورشیدی پنج کیلووات مجتمع آموزشی فنی و مهندسی اسفراین که در سه فاز آموزشی، پژوهشی و تولید برق و با صرف هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد ریال جهت مصارف آموزشی و تامین بخشی از برق مورد نیاز مجتمع آماده شده است مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
دکتر باقری قائم مقام وزیر علوم در این آیین، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های مسئولان و مدیران مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین اظهار داشت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیش از توسعه کمی دانشگاه‌ها به توسعه کیفی آن‌ها می‌اندیشد.
وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم با کیفی کردن آموزش، دانشگاه‌ها، دانش‌آموختگانی کارآفرین و مهارت‌محور تربیت کنند که بتوانند به نیاز بخش‌های صنعت، خدمات و کارشناسی جامعه در سطوح مختلف پاسخ دهند.
قائم مقام وزیر علوم با بیان اینکه هم اکنون ۳۰ هزار دانشجو در خراسان شمالی تحصیل می‌کنند، گفت: از این میزان ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های دولتی استان سرگرم تحصیل هستند که این امر برای استان نوپایی، چون خراسان شمالی، که زمان زیادی از تاسیس آن نمی‌گذرد، رقمی قابل توجه است.
دکتر باقری در ادامه ضمن بازدید از اماکن آموزشی، پژوهشی، ورزشی، خوابگاهی و فرهنگی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین و آشنایی با امکانات، زیر ساخت‌ها و دستاورد‌های این مجتمع در نشستی با حضور نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، ریاست و اعضای هیات رئیسه، مدیران و اعضای هیات علمی مجتمع آموزش عالی اسفراین مهم‌ترین نیازها، اولویت‌ها و برنامه‌های آتی این مجتمع آموزش عالی را بررسی کردند.
سپس دکتر مصطفی حیدری رئیس مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین، ضمن قدردانی از توجه مسئولان وزارت علوم به دانشگاه‌های نوپا، به ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاورد‌های مجتمع آموزش عالی اسفراین و برنامه‌های پیش‌روی این مرکز آموزش عالی پرداخت و درخصوص برنامه‌های آتی مجتمع نکاتی را بیان کرد.
دکتر هادی قوامی نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شهرستان و دانشگاه افزود: شهرستان اسفراین با وجود دو صنعت عظیم فولاد و لوله‌گستر که در سطح کشور و خاورمیانه کم‌نظیر هستند و ارتباط خوبی که بین دانشگاه و صنعت برقرار شده توانایی و زیرساخت‌های لازم جهت ارتقا به دانشگاه صنعتی استان را دارا می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پروژه عمرانی دانشگاه اسفراین وزارت علوم افتتاح پروژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه اسلامی سلطان احمد شاه در کوالالامپور، پایتخت مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است.

این کنفرانس از امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه با حضور رؤسای دانشگاه‌ها از ۲۷ کشور اسلامی آغاز و تا روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

تاکید بر واقعیت آموزش و استراتژی‌های دیجیتال در آینده، تجارب علمی و آموزشی در دانشگاه‌های پیشرفته جهان معاصر، نقش آموزش دانشگاهی در حفظ محیط زیست و بیداری در جوامع عربی و اسلامی از موضوعاتی است که در این کنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

ارتقای کیفیت آموزش در جهان اسلام به سطح آموزش جهانی، فعال کردن نقش‌آفرینی دانشگاه‌های دولتی و خصوصی در مسیر پیشرفت جامعه، تقویت آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه جوامع، ایجاد فضای رقابتی میان مراکز آموزشی در جهان اسلام، بردن ایده‌های کلی به سمت خلق نظام آموزشی جدید و پیشرفته به منظور آینده‌ای بهتر برای کشورهای درحال توسعه از اهداف این کنفرانس بین‌المللی است.

کد خبر 6097185 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور