Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیروز فاضلی صبح دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در عصر اطلاعات عکس و تصاویر خبری از شیوه های انتقال اطلاعات به شمار می رود که با گذر از محدودیت های زبانی،واقعیت را همانطور که هست ارائه می دهد .
وی افزود: امروزه عکس بعنوان بخش جدایی ناپذیر اخبار و گزارش ها جایگزین مناسبی برای انتقال اخبار و مفاهیم در کوتاهترین زمان محسوب می شود و کمک شایانی به درک مطلب توسط مخاطب می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به لزوم برجسته سازی تلاش عکاسان خبری در رویدادهای مهم مذهبی ، رسانه ای و اجتماعی ،این اداره کل در نظر دارد با همکاری خانه مطبوعات نخستین جشنواره و نمایشگاه عکس خبری را برگزار کند.
فاضلی تصریح کرد: معرفی کارکرد عکس خبری در رسانه ها و نقش مهم رسانه ها در ارتقاء سطح آگاهی جامعه ،افزایش توانمندی های شناخت افراد جامعه در مقابله با ناهنجاری های اجتماعی ،گسترش فعالیت های فرهنگی ،مذهبی و رسانه ای مرتبط در رسانه ها از اهداف برگزاری جشنواره یادشده است.
وی بیان کرد: رشته های جشنواره عکس خبری در زمینه های مختلف اجتماعی ،سیاسی،اقتصادی ،ورزشی ،هنری و مذهبی برگزار می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت: جلوه های معنوی زیارت ،اربعین و نقش آن در انتقال پیام مذهبی ،فرهنگی،اجتماعی و سیاسی عاشورای حسینی – نقش رسانه ها در پیشگیری از اعتیاد و ریشه یابی انحرافات اجتماعی نظیر خشونت های خانگی و شیوع بزهکاری – ارتباط سواد رسانه ای با حفظ سلامت اجتماعی کودک،خانواده و حقوق شهروندی و فرهنگ عمومی – توسعه و ترویج فرهنگ غدیر و بزرگداشت دهه امامت و ولایت، دفاع مقدس ،استکبار ستیزی و مقاومت اسلامی – اقتصاد مقاومتی ،استحکام بخشی و بازدارندگی با رونق تولید – ورزش، جوانان و امید- حضور حداکثری ،تجلی اقتدار و وحدت ملی – سبک زندگی ایرانی ،نشاط بخشی و امید آفرینی در جامعه اسلامی محورهای جشنواره یاد شده است.
فاضلی با بیان اینکه مهلت ارسال اثر ۱۵ دی ماه است،خاطرنشان کرد: زمان چاپ اثر باید از ابتدای سال جاری تا ۱۰ دی ماه باشد و پدید آورندگان آثار می توانند در هر محور ،حداکثر پنج اثر انتشاریافته در نشریات مکتوب و مجازی دارای مجوز را در فاصله زمانی تعیین شده به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند .
علاقه مندان برای ارسال آثار خود به سایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه و عکس های خود را با شرایط مشخص شده آپلود نمایند.
 
 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 اجتماعی و سیاسی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جامعه اسلامی خانواده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۲۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در گیلان
  • برگزاری مراسمات عزاداری سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) در گیلان
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • شمارش معکوس آغاز نمایشگاه کتاب تهران و درگذشت پل آستر
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد