Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیومرث رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مکمل ها ورزشی تابع قوانین دارو است و عرضه باید توسط شرکت های توزیع کننده دارویی که از وزارت بهداشت و درمان مجوزدارند، انجام و به داروخانه ها تحویل شود.

وی با بیان اینکه در مواردی عرضه مکمل های ورزشی به صورت مخفیانه انجام می شود، افزود: ۶۰ درصد مکمل های ورزشی در باشگاه ها عرضه می شود و نظارتی برآن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه ترکیبات این داروها مشخص نیست و اکثرا تقلبی هستند، گفت: همچنین برندهای مختلف جعل و در باشگاه ها عرضه می شود.

این مسئول عنوان کرد: مکمل های ورزشی با داروهای نیروزا و کورتون ترکیب شده که برای سلامت جوانان و نوجوانان علاقه مند به ورزش که شمار آنها در استان کرمانشاه زیاد است، مشکلات عدیده ای ایجاد کرده است.

ارجاع ۱۵ مورد تخلف به مراجع قضایی

رحیمی ادامه داد: به منظور بازرسی از این مراکز مکررا با همکاری اداره کل ورزش و جوانان، پلیس اماکن و .. نظارت می شود، به گونه ای که طی نیمه نخست امسال ۲۵۰ مورد بازرسی از شرکتهای توزیعی، داروخانه ها و باشگاه های ورزشی انجام شده و ۱۵ مورد کشفیات داشته ایم که برای تعیین تکلیف به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه برنامه های عملیاتی عرضه مکمل های ورزشی توسط سازمان غذا و دارو کنترل می شوند ، گفت: رویه مصرف بهینه و منطقی این مکمل ها از طریق داروخانه ها و با  دریافت مشاوره از پزشک امکان پذیر است.

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه به منظور پیگیری موضوع عرضه مکمل های ورزشی درصدد برگزاری جلسات  هستیم، عنوان کرد: مصرف مکمل های ورزشی شبیه یک فرهنگ شده که باید تغییر کند و به این دلیل روند آن طولانی است، بنابراین بستر آموزشی- فرهنگی خاص خود را می طلبد که در این زمینه در حال انجام آن هستیم و امیدواریم طی ماه های آینده به نتیجه برسد.

مکمل های ورزشی باید از مراکز مورد تایید وزارت بهداشت تهیه شود

رحیمی بیان کرد: در تلاش هستیم رویکرد مردم، جوانان و نوجوانان تغییر کنند و مکمل های ورزشی را از مراکز مورد تائید وزارت بهداشت تهیه و تحت نظر کارشناس یا متخصص تغذیه مصرف کنند تا دچار مشکلات عدیده نشوند.

وی افزود: مصرف مکمل های ورزشی مشکلات زیادی ایجاد می کند، از جمله اینکه مصرف داروهای نیروزا و کورتن اعتیاد زا است هرچند قبلا باور بر این است که اعتیاد زا نیست همچنین مکمل های ورزشی سبب ایجاد ناباروری می شود، برخی ترکیبات آن سرطان زا است و با مصرف دز بالا منجر به مرگ می شود.

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و بازرسی ویژه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه بازرسی از باشگاه ها، مراکز عرضه و شرکتهای توزیعی هر هفته در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: شمار بازرسان و توان ما محدود است بنابراین باید بستر فرهنگی- آموزشی ایجاد شود تا نوجوانان و جوانان رویکرد خوبی داشته باشند.

رصد و شناسایی توزیع‌کنندگان مکمل‌های ورزشی /کرمانشاه رده‌های اول مصرف مکمل‌های ورزشی است

این مسئول عنوان کرد: درصدد رصد و شناسایی افرادی هستیم که به صورت غیرقانونی نسبت به توزیع مکمل های ورزشی اقدام می کنند و خارج از حیطه نظارتی به صورت مخفیانه مکمل ها را عرضه می کنند، البته امسال یکی دو مورد باند توزیع مکمل های ورزشی شناسایی و در تلاش برای شناسایی دیگر باندها هستیم.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه در رده های اول مصرف مکملهای ورزشی قرار دارد، افزود: کرمانشاه، استانی قهرمان پرور است و جوانان مشتاق ورزش های استقامتی هستند همچنین مکمل ها در همه رشته های ورزشی قابل مصرف هستند بنابراین با توجه به موقعیت خاص فرهنگی و جغرافیایی از نظر مصرف مکملهای ورزشی در رده های اول هستیم که باید ساماندهی شود و به رویه ای اصولی و منطقی برگردیم.

رحیمی گفت: با همراهی ورزش و جوانان و اماکن به بازرسی جدی می پردازیم و در صورت مشاهده تخلف برخورد جدی انجام خواهد شد.

این مسئول عنوان کرد: باشگاه هایی که مجوز دارند کمتر مرتکب تخلف می شوند اما باشگاه هایی که مخفیانه و غیرقانونی فعالیت می کنند و در تیررس ما نبوده اند بیشتر عرضه کننده مکملهای ورزشی هستند که درصدد شناسایی و برخورد با آنها هستیم.

کد خبر 4792668

منبع: مهر

کلیدواژه: مکمل ورزشی سازمان غذا و دارو رحيمي دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان بارش برف قزوین ثبت نام کاندیداها تعطیلی مدارس شهرکرد خطبه های نماز جمعه بیرجند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ویروس آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو

شهرام محسنی مدیرکل روابط عمومی تعزیرات حکومتی گفت : پرونده عرضه خارج از شبکه ۹ هزار و ۴۷۱ حلقه لاستیک یارانه‌ای به ارزش ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال در شعبه ششم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمانشاه رسیدگی شد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

طبق اعلام اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، محسنی گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت ۶۱۹ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال جریمه برای برای بهای مال از دست رفته و در مجموع به پرداخت هزار و ۲۳۸ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: بازرسان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از انبار لاستیک فروشی، این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • کشف ۲۲۷ کیلوگرم تریاک در یزد
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی