Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@15:19:38 GMT

۷ اثر صنعتی آذربایجان‌شرقی ثبت ملی شد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۲۲۶۳۸

۷ اثر صنعتی آذربایجان‌شرقی ثبت ملی شد

مرتضی آبدار روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، افزود: نخستین همایش ملی ثبت میراث صنعتی کشور با محوریت ثبت آثار ارزشمند حوزه صنعت در سطح کشور برگزار شد و در این همایش ۲ روزه پرونده ثبتی ۷ اثر از آذربایجان شرقی به عنوان آثار میراث صنعتی مورد تایید قرار گرفت.

وی اظهار داشت: ساختمان قدیمی ایستگاه راه آهن یام مرند، ایستگاه راه آهن مراغه، پل فلزی راه آهن جلفا، پل راه آهن قافلانکوه (قزل اوزن) میانه، کارخانه حوله برق لامع تبریز، کارخانه آردسازی آراکلیان تبریز، کارخانه کبریت سازی توکلی آثار ثبت شده به عنوان میراث صنعتی آذربایجات شرقی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبدار اضافه کرد: این همایش تخصصی ۱۶ و ۱۷ آذر با حضور معاون میراث‌فرهنگی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی, مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی، کارشناسان این دفتر، اعضای شورای ملی ثبت آثار کشور، پژوهشگران حوزه میراث‌فرهنگی در بندر ماهشهر خوزستان برگزار شد.

آذربایجان شرقی با داشتن بیش از یکهزار و ۸۰۰ ۵ استان اول کشور در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به شمار می رود.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز آثار باستانی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز آثار باستانی میراث فرهنگی آذربایجان شرقی تبریز آثار باستانی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • فیلم سینمایی «حکیم نظامی» ساخته می‌شود