Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه شیراز در جمع دانشجویان گفت: ما تجربه انقلاب‌های ناتمام را داریم، اگر بگوییم صبرمان کم شده به وضعیت انقلاب مشروطه دچار می‌شویم، باید سازوکار نتیجه بخش و پاسخ‌ده به مطالبات مردم تعریف شود که برعهده دانشگاه و حوزه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، آیت الله لطف الله دژکام در جمع دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی استان فارس ابراز داشت: هر زمان که در جمع جوانان هستم، یک تازگی در من ایجاد می‌شود که امیدوارم این جلسات ادامه پیدا کند و همه بتوانند حرف خود را بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان فارس ادامه داد: برگزاری جلسات برای بیان نظرات و انتقادات در گام دوم انقلاب ضروری است چراکه پیش از این کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: کلمه پاک و پاکیزه به سوی خدا بالا می‌رود که یکی از این کلمات دانش است و شما به عنوان دانشجو باید برای خودتان مقام معنوی فرض کنید.

امام جمعه شیراز گفت: پس از کسب دانش مقام عمل مورد توجه است، در دانشگاه نسل اول و دوم دانش بیشتر مورد توجه بود و در دانشگاه نسل سوم و چهارم به دنبال این هستیم که عمل را هم به دانش اضافه کنیم.

آیت الله دژکام با بیان اینکه همه روزها باید روز دانشجو باشد و دانشجویان در عرصه های مختلف به فعالیت بپردازند تا کشور نیز پیشرفت کند، ابراز داشت: تمامی صحبت ها و انتقادات دانشجویان را تأیید می‌کنم، باید به نوبه خودم تلاش بیشتری کنم البته خودم را هم قبول دارم و تا کنون تلاش کرد اما سعی می‌کنم که بیشتر تلاش کنم.

وی با تأکید بر اینکه شما دانشجویان باید نسبت به موضوع جامعه پردازی و تمدن سازی فکر کنید، ادامه داد: من در تریبون نماز جمعه مسائل را مطرح میکنم اما بازخوردی از دانشجویان به خصوص تشکلی که انتقاد داشت، نمی بینم؛ علاقه مندی به مباحث را شما باید ابراز کنید. وقتی من صحبتی میکنم و میبینم که مشتری ندارد موضوع صحبت را تغییر می‌دهم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس افزود: برای اینکه نسبت به موضوعی حرکت اجتماعی شکل بگیرد باید آن را ابراز کنید و به آن بپردازید، تعامل باید دو طرفه باشد تا ارتباطات نیز تقویت شود.

وی با بیان اینکه سعی می‌کنم فضا را برای شنیدن سخنان افراد و گروه های مختلف باز کنم، تصریح کرد: هر وقت دیدم فردی زیادی دور و بر من است، حرفش را شنیدم اما خیلی توجه نکردم چون این طور افراد آدم را کانالیزه می‌کنند؛ حرف های گروه ها و تشکل هایی که رسمیت دارند را گوش می‌کنم و تلاش کردم از افرادی که رنجیده خاطر هم بودند دعوت به گفت و گو کنم.

آیت الله دژکام گفت: من در بین مردم هستم در دیدار هفتگی با مردم در مساجد دارم و نسبت به وضعیت و فشارهایی اقتصادی آگاه هستم اما تغییر دادن برخی مسائل سخت است که نباید توقع داشته باشید در مدت زمان یک سال و چند ماه که من در این مسئولیت قرار گرفتم معجزه کنم.

وی یادآور شد: برخی دانشجویان در سخنان خود گفتند صبر مردم تمام شده، این جمله برای بیان احساسات خوب است اما برای تثبیت یک حرکت انقلابی و رسیدن به خواسته ها باید صبر کرد.

امام جمعه شیراز ادامه داد: ما تجربه انقلاب های ناتمام را داریم، اگر بگوییم صبرمان کم شده به وضعیت انقلاب مشروطه دچار می‌شویم.

وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی گفتیم که تا آخر خط خواهیم رفت، برای اینکه یکی از قدرت های تصمیم گیرنده جهان بشویم، تحمل سختی ها و صبر کردن ضروری است البته باید برای مطالبات هم فریاد بزنیم و تلاش کنیم.

آیت الله دژکام ابراز داشت: برخی ها می‌گویند مردم سالاری در جامعه نیست در حالی که ما می‌خواهیم نشان بدهیم پیش از ظهور مردم سالاری وجود دارد، به همین بهانه مردم سالاری دشمنان به کشور عراق وارد شدند به همین بهانه می‌خواهند وارد ایران هم بشوند.

امام جمعه شیراز در پاسخ به انتقاد برخی دانشجویان از سخنان وی در وقایع پس از سهمیه بندی بنزین، تصریح کرد: ما توقع داشتیم که امنیت مردم برقرار شود، برخی ها ترسیده بودند اما من نگران جان خودم نبودم، مطالبات مردم باید در یک فضای امن مطرح می‌شد؛ ما نمی خواستیم امنیت بازیچه یک مشت آدم نفهم شود.

وی بیان کرد: باید به این موضوع بپردازیم که چه کنیم مردم بتوانند مطالبات خود را به درستی بیان و به نتیجه هم برسند، برای این موضوع یک سازوکار اجتماعی باید تعریف شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس تأکید کرد: برای تعریف یک سازوکار پاسخ ده باید دانشگاه و حوزه کار کنند.

امام جمعه شیراز در پاسخ به انتقادات یکی از دانشجویان نسبت به عدم حمایت از اصلاح طلبان و حصر اظهار داشت: تاکنون دو جلسه با روسای احزاب اصلاح طلب داشتم و صحبت ها را شنیدم، چون معتقدم مردم پدر می خواهند و انصاف این است که یک طرفه صحبت ها را نشنوم؛ معتقدم با همه افراد و گروه ها باید صحبت شود و  از حالت انحصاری خارج شود.

وی با حالت خنده گفت: برخی ها نقش بازرس در بینوایان را به من می دهند درحالی که من نقش پدر روحانی را دارم.

آیت الله دژکام تصریح کرد: اگر کسی گفت من با فرد یا گروهی لابی کردم و از رانت استفاده میکنم، از امامت جمعه استعفا خواهم داد؛ من ابایی ندارم که با گروه های مختلف اجتماعی تعامل و موعظه ای بکنم.

امام جمعه شیراز خطاب به دانشجویان خاطر نشان کرد: راجع به مجلس و دولت انتقادات مشترکی داریم البته معتقدم باید متعادل انتقاد کنیم، تندروی خوب نیست.

وی راجع به حصر گفت: قصد نقد و بررسی جریانی ندارم اما اگر کسی مطلبی خلاف قانون گفت نمی تواند بگوید قانون با من برخورد نکند، اینکه نسبت به برخی افراد و موضوع حصر رویه قانونی طی شده یا نه دستگاه قضایی باید اعلام کند البته برخی رفتارهایی که مشاهده می‌کنیم فراتر از قانون است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه من میتوانستم در جایی باشم که محبوب تر باشم اما در جایی ایستادم که چوبش را هم می خورم چرا که فکر میکنم برای انقلاب مفید است، افزود: راست و چپ در کشورهای مختلف است، اصلاح طلبان تا نگاه خودشان را جا بیندازند سال‌ها طول می‌کشد، اصلاح طلبی یا رفورم مسیر تدریجی است، اگر اصرار بر دفعی شدن داشته باشیم نتیجه اش حصر می‌شود، در این مورد هم معتقدم باید انصاف به خرج داده شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس امام جمعه شیراز دیدار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با انتشار توضیحی، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با ماموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛
•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توسعه تعریف «یهودستیزی» در آمریکا چه خطراتی دارد؟
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود