Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیوا یوسفی گفت: در شرایط فعلی اقتصاد و تحریم ها، منطق حکم می کند که تا حد ممکن از مربی و بازیکن خارجی به ویژه در فوتبال استفاده نکنیم حتی اگر از سطح بالای کیفی آن ها مطمئن باشیم

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، برنامه "ورزش بدون ویرایش" با موضوع استخدام مربیان خارجی در ایران با حضور هیوا یوسفی سردبیر همشهری ورزشی از شبکه رادیویی گفت و گو پخش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوسفی در برنامه "ورزش بدون ویرایش" گفت: استفاده از مربی و ورزشکار خارجی بستگی به شرایط زمانی، وضعیت مالی و نوع مدیریت مجموعه فدراسیون و باشگاه دارد.

سردبیر همشهری ورزشی افزود: در شرایط فعلی اقتصاد و تحریم ها، منطق حکم می کند که تا حد ممکن از مربی و بازیکن خارجی به ویژه در فوتبال استفاده نکنیم حتی اگر از سطح بالای کیفی آن ها مطمئن باشیم.

وی همچنین خاطرنشان ساخت: تجربه ارتباط با مربیان و بازیکنان خارجی نشان داده که متاسفانه کیفیت آنها در اغلب موارد بررسی نشده و اکثر باشگاه ها و فدراسیون های دیگر هم درگیر همین موضوع شده اند.

یوسفی تصریح کرد: یکی از مشکلات پیش پا افتاده که تقصیر هیچ کسی هم نیست، تأخیر در پرداخت به موقع پول و واریز پول از منابع مختلف به حساب مربی و یا بازیکن خارجی است. این موضوع مربیان و بازیکنان را در کشورشان دچار مشکل می کند چراکه باید درباره منبع ناشناخته این پول ها به کشور خود پاسخگو باشند.

سردبیر همشهری ورزشی در ادامه اظهارات خود با انتقاد از اینکه باشگاه های ما کارکرد واقعی خود را ندارند گفت: به عنوان مثال پرسپولیس آقای برانکو را رد کرده درحالیکه بدهی بسیار بالایی دارد و بالاخره باید این پول را بپردازد و جالب تر اینکه یک مربی دیگری را آورده و مربی در وسط لیگ عوض شده است. در حال حاضر هم شنیده ها حاکی از این است که مدیرعامل جدید نیز مایل به تغییر مربی است!

وی با بیان اینکه مجمع فدارسیون فوتبال تقریباً به عنوان یکی از مجامع نزدیک به استاندارد شناخته می شود گفت: تمام 16 تیم لیگ برتری و نصف تیم های لیگ یک فوتبال، در مجمع نماینده دارند اما در مجامع دیگر اکثراً هیئت هایی حضور دارند که منتخب وزارت ورزش و به نوعی کارمند غیر رسمی هستند.

یوسفی خاطرنشان کرد: هر سال در فدراسیون فوتبال مجمع برگزار می شود سوال اینجاست که بودجه پیشنهادی و مصوبه آقای تاج و هیئت رئیسه در آخرین مجمع چه قدر بود و آیا آقای تاج و هیئت رئیسه بر اساس بودجه رفتار کردند؟!

سردبیر همشهری ورزشی ادامه داد: آخرین بودجه مصوب 53 میلیارد بود و قرارداد کی روش هم 900 هزار دلار بسته شد. بخش زیادی از بودجه یعنی حدود 40 میلیارد فقط به سرمربی تیم بزرگسالان داده می شود اما لازم است که مجمع برای یک بار هم که شده از آقای تاج سوال کند چرا در یک سال دو مربی عوض کرده است.

وی در واکنش به اینکه رئیس یکی از فدراسیون ها در برنامه زنده اعلام کرده نباید به مجلس پاسخگو باشد گفت: با اینکه معترض به آقای تاج هستم اما در این مورد خاص با ایشان موافقم. شأن مجلس سوال کردن است اما در درجه نخست مجمع فدراسیون فوتبال باید از او سوال بپرسد و سلسله مراتب باید حفظ شود. البته معمولا هیئت رئیسه و رئیس فدراسیون هر تصمیمی را می گیرند و به کسی هم پاسخگو نیستند.

یوسفی اظهار داشت: بخش زیادی از مشکل ورزش حرفه ای باشگاه های ما به ماجرای دولتی و یا شبه دولتی بودن آن برمی گردد.

سردبیر همشهری ورزشی با تأکید بر اینکه فدراسیون باید ساختار لیگ و باشگاه ها را اصلاح کند افزود: فدراسیون باید باشگاه ها را به داشتن تراز مالی و همخوانی هزینه ها و درآمدهایشان ملزم کند. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد ایران تیم های لیگ دلار فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۴۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم

وزیر صمت گفت: ایران با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی وزیر صمت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشورهای شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از 100 کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏معدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت 3 برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازارهای خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشورهای منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میزهای کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالاهای ایرانی به بازارهای هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازارهای جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازارهای جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارزهای محلی و توسعه بازارهای مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازارهای صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ما است.

وی اضافه کرد: اکنون ایران  با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر 153 میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به 50 میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشورهای همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشورهای دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه ای و بین المللی تعاملات سازنده ای با کشورها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با 9 کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. با 8 کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشورهای عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشورها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دختران هندبال آماده قدرت نمایی با مربی قدیمی
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • توصیه سرمربی خارجی که به ایران آمد؛ هرگز اینگونه ازدواج نکن!
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد/ فتاحیان مدیر اجرایی آسیا باقی ماند
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • محتمل‌ترین زمان برای برگزاری انتخابات فدراسیون دوومیدانی
  • ادعای رلوو: منچستریونایتد علاقه‌مند به استخدام ژاوی بود!
  • مجوز برگزاری مجمع انتخاباتی دوومیدانی صادر شد
  • کانادایی‌ها به دنبال استخدام سولسشایر