Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهین باهر گفت: گفت: شهرداری تبریز در دوره فعلی و طی دو سال گذشته نه تنها هیچ بدهی و تعهدی ایجاد نکرده است، بلکه توانسته بخش قابل توجهی از بدهی دوره‌های گذشته را پرداخت کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز به نقل از روابط عمومی شهرداری، «ایرج شهین باهر»، گفت: در سال اول شورای پنجم با وضعیت خاصی مواجه بودیم و انباشت بدهی‌ها به اشخاص و پیمانکاران و بانک‌ها در تمام حوزه‌ها وجود داشت و جالب اینکه خیلی از این بدهی‌ها در جایی نیز ثبت نشده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تبریز با اشاره به پرداخت بدهی‌های چند سال گذشته شهرداری، ادامه داد: با این وجود و با توجه به قول‌ها و تعهداتی که شهرداری طی سال‌های گذشته ایجاد کرده بود، ما در دوره فعلی مجبور به پرداخت این بدهی‌ها بودیم و خوشبختانه در اولین سال، این مقطع را رد کردیم.

شهین باهر عنوان کرد: پرداخت بدهی‌ها در شرایطی بود که با رکود ساخت و ساز و کمبود درآمد شهرداری مواجه بودیم و در سال ۹۷ نیز تلاش کردیم تا پروژه‌های نیمه تمام را به پایان برسانیم.

وی با بیان اینکه امور شهرداری تبریز اکنون با شیب ملایمی پیش می‌رود، افزود: با همکاری و همراهی تمام مدیران شهرداری مسیرهای پیشبرد کارها را شناسایی کردیم و با کاهش هزینه‌ها، مشکلات را کمتر کردیم تا در سال ۹۸ به ثبات برسیم.

شهین باهر اظهار کرد: با وضعیت اقتصادی امروز کشور، نظم بخشی و آرامشی که اکنون در مجموعه شهرداری تبریز حاکم است، قابل قبول است و این اتفاقات در هیچ دوره‌ای رخ نداده بود.

وی با تاکید بر ضرورت توجه مدیران شهرداری و شهرداران مناطق به بحث فضای سبز، یادآور شد: ایجاد فضای سبز جزو پروژه‌هایی است که نیاز به هزینه زیادی ندارد و اکنون در بعضی از مناطق، فضاهای تملک شده ای داریم که برای ایجاد پارک و فضای سبز مناسب است. هرچقدر تعداد درختان در شهر بیشتر باشد، میزان سلامتی شهروندان نیز افزایش می یابد.

شهردار تبریز با اشاره به اینکه توجه به بحث مهم فضای سبز در گذشته مغفول مانده است، گفت: در دوره فعلی مدیریت شهری، حتی یک متر مربع تغییر کاربری از فضای سبز به کاربری دیگر نداشته‌ایم و با وجود اینکه ۳۰ تا ۴۰ درصد درآمد شهرداری از تغییر کاربری بوده است، در این خصوص کاملا مقاومت کرده‌ایم.

وی ادامه داد: هم اکنون چند پروژه برای تغییر کاربری فضای سبز روی میزم دارم اما مخالف این تغییر کاربری هستم چراکه معتقدم نه تنها باید مانع حذف فضای سبز باشیم، بلکه باید آن را گسترش دهیم. متاسفانه پیش از این، شاهد بی توجهی زیادی به بحث فضای سبز تبریز شده است و اکنون مردم از ما می خواهند تا به موضوع فضای سبز و ایجاد پارک های محله ای بیش از پیش توجه کنیم.

شهین باهر عنوان کرد: وظیفه ما است که خواسته مردم را اجابت کنیم و در این راستا برای اولین بار، یک کاربری مسکونی را تبدیل به پارک کردیم و با عنوان باغ شهر در اختیار شهروندان قرار دادیم. وظیفه شهرداری نه ایجاد مراکز تجاری و پاساژ، بلکه ایجاد فضای سبز و پارک است.

وی افزود: شهرداری تبریز در هیچ دوره ای ۷۵ میلیارد تومان حقوق نداده است. امروز هم این حقوق به کارکنان شهرداری پرداخت می شود و هم فضای سبز ایجاد می شود. این نگرش که شهرداری همیشه درآمدزایی کند، باید عوض شود و ما در کنار حذف درآمدزایی از بخش تغییر کاربری فضای سبز به کاربری تجاری، به شکل قابل قبولی کاهش هزینه داشته‌ایم.

شهردار تبریز یادآور شد: برخی موضوعات از جمله فضای سبز از لازمه‌های شهر ما است و نباید روی چنین مواردی معامله کنیم. درآمدزایی شهرداری باید از محل‌هایی غیر از تغییر کاربری فضای سبز باشد و این از شاخصه های یک مدیر جهادی است.

پایان پیام/533

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر خبرگزاری شبستان کانون های مساجد انتخابات مجلس شورای اسلامی ایرج شهین باهر شهرداری تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۶۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس

بالاخره بعد از سال‌ها دو باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شدند. پرسپولیس به کنسرسیومی از ۶ بانک داده شد و استقلال به هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس واگذار گردید. نکته جالب در خصوص این واگذاری‌ها بدهی سنگین باشگاه استقلال به مالک جدید پرسپولیس است. بانک شهر که بیشترین سهام پرسپولیس را در اختیار دارد و حتی قرار است بیشترین عضو را در هیئت مدیره داشته باشد، طی دو سه سال اخیر وام‌های سنگینی به پرسپولیس و استقلال داده و به نوعی اسپانسر دو باشگاه هم بود. مدیران استقلال طی چند سال گذشته چندین بار از این بانک وام گرفتند و در حال حاضر هم بدهی سنگینی به بانک شهر دارند.

آبی‌ها چیزی در حدود ۱۸۶ میلیارد تومان به بانک شهر بدهی دارند و برای گرفتن وام هم سند ورزشگاه مرغوبکار را گرو گذاشتند. شاید ماجرای مالکیت این بانک بر باشگاه پرسپولیس به زودی به ضرر استقلالی‌ها تمام شود و این باشگاه را با مالک جدید قرمز‌ها وارد چالش بزرگی کند. حال باید دید حالا که بانک شهر مالکیت پرسپولیس را برعهده گرفته، چطور می‌خواهد با رقیب سنتی کنار بیاید و آیا این موضوع برای باشگاه استقلال مشکل ساز خواهد شد یا خیر.

بعد از گرفتن وام، باشگاه استقلال به صورت ماهیانه اقساط سنگینی را پرداخت می‌کرده و هنوز هم باید این اقساط را پرداخت کند. البته مشخص نیست در این زمینه باشگاه استقلال اقساط خود را به موقع پرداخت کرده و یا اینکه در پرداخت اقساط وام‌های گرفته شده تاخیر داشته است.

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • افزایش ۳.۶ برابری سرانه بودجه شهرداری استان
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • ویدیو/ پرداخت کامل بدهی ایران به بانک توسعه اسلامی
  • پرداخت کامل بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز