Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نوشته‌ای خطاب به شرکت کنندگان در نشست امروز وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل خواستار یک سیاست خارجی قدرتمندانه تر و تهاجمی تر از طرف اروپا شد. ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۳ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه آلمانی "اوزنابروکر سایتونگ"، «جوزپ بورل» مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا در یک موضع گیری تاکید کرد که اتحادیه روپا باید تصمیم بگیرد که در آینده می خواهد چه نقشی را در سیاست جهانی ایفا کند و خواستار یک سیاست اروپایی آگاهانه تر و تهاجمی تر شده و گفت: ما باید بیشتر با زبان قدرت سخن بگوییم نه برای اینکه تسخیر کنیم بلکه برای اینکه سهمی را برای ایجاد یک دنیای صلح آمیز تر و مرفه تر و عادلانه تر داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در آستانه برگزاری دیدار وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در نوشته‌ای به شرکت کنندگان این نشست تاکید کرد که در حال حاضر جهان در حال تجربه حیات مجدد رقابت های ژئواستراتژیک است که در آن به ویژه کشورهای چین، روسیه و آمریکا در یک بازی قدرتی بزرگ با یکدیگر روبرو هستند.

در این نوشته آمده است که اتحادیه اروپا حالا در برابر این انتخاب قرار دارد که آیا می خواهد بازیگر و یا زمین بازی باشد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این موضع گیری خود نوشت که اتحادیه اروپا به درستی ادعا می کند که قدرت نرم نمونه است. با این حال حتی اخیرا ائتلاف ها تلاش می کنند تا قدرت نرم خود را به قدرت سخت تبدیل کنند. تجارت، تکنولوژی، پول و داده ها به عنوان سلاح مورد استفاده قرار می گیرند. این بازی نباید انجام شود و نه اینکه باید از آن غافل شویم. از این رو ما نباید تنها بتوانیم واکنش نشان دهیم بلکه در صورت لزوم وارد عمل شده و مخالفت کنیم.

وی به عنوان یک پیش شرط مهم برای این منظور به مسئله همکاری و حفظ انسجام در اتحادیه اروپا اشاره کرده و گفت: متاسفانه دیگران می توانند برای جدایی و تضعیف ما تلاش کنند. ما برای اینکه موفق باشیم باید برای انسجام داخلی تلاش کرده و در خارج هم برای موفقیت تلاش کنیم. به تنهایی هیچ اتحادیه اروپایی در پیش گرفته نخواهد شد.

دخالت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در امور داخلی ایرانبررسی توافقنامه ترکیه - لیبی در نشست اتحادیه اروپاموضع سخت اتحادیه اروپا در برابر ارزهای دیجیتال

وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا امروز برای اولین بار به ریاست "جوزپ بورل" که در اوایل دسامبر این سمت را از فدریکا موگینی تحویل گرفت با هم دیدار خواهند کرد. هایکو ماس هم در این دیدار حضور خواهد داشت.

موضوعاتی که در این نشست به آن پرداخته خواهد شد آماده سازی ها برای یک استراتژی جامع در برابر آفریقا و برنامه ریزی برای یک مکانیسم کارآمدتر برای مجازات نقض حقوق بشر است.

علاوه بر این آخرین تحولات در هنگ کنگ و لیبی، تنش ها با ترکیه، و همچنین تلاش برای نجات توافق هسته‌ای با ایران از دیگر موضوعاتی است که در این نشست به آن پرداخته خواهد شد. هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان هم در این نشست شرکت خواهد کرد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۹۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت

به گزارش صدای ایران از انتخاب،«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات اسرائیل گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صد‌ها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی دراسرائیل، پس از حمله تل آویو علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام ایران را «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آنها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشور‌هایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آنها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بیان کرد: زمان دیپلماسی و حداکثر تلاش‌های دیپلماتیک برای اقدام به آرام کردن وضعیت است. زمان درخواست از همه برای ایفای نقش فرارسیده است. اتحادیه اروپا و کشور‌های عضو آن با بازیگران مهم در تماس هستند، چراکه اتحادیه اروپا کانال‌های ارتباطی با تمامی طرفین را باز نگه می‌دارد.

او در بخش دیگری از اظهاراتش مطرح کرد: غزه کانون تنش‌های منطقه است. تمامی بهت و حیرتی که منطقه و سراسر جهان را فراگرفته، از آن نشات می‌گیرد.

بورل افزود: ما باید با در نظر داشتن تمامی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، تعهد مطلق‌مان به دفاع و موجودیت اسراییل، همچنین هزینه انسانی درگیری‌هایی که آن‌جا رخ می‌دهد، بتوانیم در منطقه صلح و ثبات ایجاد کنیم.

او با تاکید بر اهمیت راهکار «دو دولتی» برای حل‌وفصل مسلئه فلسطین گفت: صدای اروپا باید صدای منطق باشد که تلاش می‌کند رنج انسانی را کاهش دهد و به دنبال صلحی پایدار باشد که از نظر ما، تنها از طریق روندی سیاسی حاصل می‌شود که به راهکار دو دولت منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد / تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند؛ باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین